mag.da Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Chciałabym zgłosić sunię Ikę z wątku kieleckiego, która jest u mnie w BDT:http://www.dogomania.pl/forum/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-pomoc-finansow%C4%85-PRZEKA%C5%BB-1-aktualizacja-i-info-str-1 Zabieg ma się odbyć we wtorek 02.09 w lecznicy Świętokrzyskie Centrum Weterynarii, ul. Ściegiennego 81, Kielce. Koszt to ok. 180 zł. Ika już po zabiegu, cena niższa - 165 zł, bo sunia nie przekroczyła 10 kg. Ika w dniu zabiegu: Quote
ostatniaszansa Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Dziękujemy za wpłaty. Stan konta na dzisiaj 1860,65 zł . Jakimś cudem zalogowałam się na nowej dogomanii i odnalazłam nasz wątek. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Zapłacone, poszły dzisiaj przelewy suka Ika zgłoszona przez mag.da suka Mila zgłoszona przez handzia Quote
ostatniaszansa Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 UWAGA !!! Ważne gorąca prośba aby na fakturze było imię sterylizowanej suki z góry dziękuje ( robie porządki ) Ewa Quote
ostatniaszansa Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Zapłacone za sunię Saba od juli88 Quote
Agata69 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Spytam niesmiało, czy pieska moznaby dofinansować? Quote
tamb Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Czy można zgłosić do pomocy przy sterylizacji suczkę, która ma właścicielkę ale właścicielka jest bezrobotna i nie pokryje żadnych kosztów.? Suczka w zeszłym tygodniu została pokryta. Jeśli można to w jakim zakresie jest pomoc? Muszę jak najwięcej wiedzieć, żeby kobiecie coś zaproponować. Quote
malagos Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 I ja z ogormną prośbą - znaleziona bezdomna suczka Randa, jest pod opieką konfirm13, która ja na razie przygarneła, ale i moją, bo sunia trafi potem do mnie....Suczysko ma wyznaczony termin sterylki na środę 24 września, w gabinecie Lecha Ślusarza w Ostrołęce, cena 180 zł, bo suczka duza. Mozemy prosić o zielone światło na sterylkę ze zwrotem kosztów? Tu watek Randy: http://www.dogomania.com/forum/topic/143015-labkowata-m%C5%82oda-randa-szuka-dt-lub-ds-na-cito/ Quote
ostatniaszansa Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Czy można zgłosić do pomocy przy sterylizacji suczkę, która ma właścicielkę ale właścicielka jest bezrobotna i nie pokryje żadnych kosztów.? Suczka w zeszłym tygodniu została pokryta. Jeśli można to w jakim zakresie jest pomoc? Muszę jak najwięcej wiedzieć, żeby kobiecie coś zaproponować. I za moment niechciane psie dzieci a panuje dziwny wirus . 70% zwrotu kosztów i sterylizujecie. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 I ja z ogormną prośbą - znaleziona bezdomna suczka Randa, jest pod opieką konfirm13, która ja na razie przygarneła, ale i moją, bo sunia trafi potem do mnie....Suczysko ma wyznaczony termin sterylki na środę 24 września, w gabinecie Lecha Ślusarza w Ostrołęce, cena 180 zł, bo suczka duza. Mozemy prosić o zielone światło na sterylkę ze zwrotem kosztów? Tu watek Randy: http://www.dogomania.com/forum/topic/143015-labkowata-m%C5%82oda-randa-szuka-dt-lub-ds-na-cito/ Malagos zielone światło jest :) Ewa Quote
ostatniaszansa Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Spytam niesmiało, czy pieska moznaby dofinansować? Agato69 szczerze mówiąc taniej by wyszło kastrować samce. Samiec może zapłodnić i 100 suk. Bezdomniak ? Coś więcej o chlopaku ? Ewa Quote
tamb Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Czy można zgłosić do pomocy przy sterylizacji suczkę, która ma właścicielkę ale właścicielka jest bezrobotna i nie pokryje żadnych kosztów.? Suczka w zeszłym tygodniu została pokryta. Jeśli można to w jakim zakresie jest pomoc? Muszę jak najwięcej wiedzieć, żeby kobiecie coś zaproponować. I za moment niechciane psie dzieci a panuje dziwny wirus . 70% zwrotu kosztów i sterylizujecie. Ewa Dziękuję, porozmawiam z weterynarzem o kosztach a z kobietą o sterylce. Quote
konfirm31 Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 I ja dziękuję :). Jestem teraz konfirm31, ale reszta - bez zmian. I się denerwuję jutrzejszym dniem. Randa śpi słodko, nie wie, co ją czeka. Do malagossów pojedzie "już po" - na rekonwalescencję. To wspaniała akcja. Chcę się przyłączyć z datkiem comiesięcznym - 10zł. Niedużym, ale......może czasem uda się wpłacić coś więcej? Quote
konfirm31 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Jeszcze raz dziekuję :). Randa po sterylizacji. Zapłaciłam gotówką, wystąpię o zwrot. [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] Banerek AS chetnie wkleje do swojej sygnaturki, ale nie wiem który i jak? Quote
Lemoniada Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Zaznaczam wątek, w październiku dorzucę jakiś skromny grosz do skarbonki :) Quote
malagos Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Zapłacone za sunię Saba od juli88 w imieniu PACZEK, któremu internet szaleje i odmawia współpracy - prosił mnie, bym zapytała, czy doszła do OS faktura za sterylizację suni DOTA lub DOROTKA z lecznicy w miejscowości Kodrąd? Quote
ostatniaszansa Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Jak na razie nie doszła taka fakura. Ewa Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Cioteczki, trafiłyśmy na Wasz wątek z prośbą o pomoc, ponieważ znalazłyśmy się w podbramkowej sytuacji. Na co dzień z Lili8522 pomagamy psiakom, obecnie mamy pod swoją opieką 3 suczki - 2 w hoteliku, trzecią w domu tymczasowym i balansujemy z finansami w okolicy zera... Dostałyśmy informację o 4 psach - 2 suczkach i 2 szczeniakach w fatalnych warunkach. Póki co jednego szczeniaka udało się wyciągnąć do BDT. Na resztę brak pomysłu, miejsca i funduszy :( Jedna sunia ma 8 lat i jest matka szczeniaków. Druga, roczna - ma aktualnie cieczkę i interesują się nią psy z okolicy. Pilnie szukamy jakiejkolwiek pomocy finansowej, aby wykonać zabiegi sterylizacji dla obu suczek. Same niestety jesteśmy bezradne... :( Czy można liczyć na pomoc z Akcji Sterylizacja? Tutaj wątek całej gromadki: http://www.dogomania.com/forum/topic/143091-dwie-suczki-i-dwa-szczeniaki-pilnie-potrzebuj%C4%85-pomocy/ Quote
ostatniaszansa Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Cioteczki, trafiłyśmy na Wasz wątek z prośbą o pomoc, ponieważ znalazłyśmy się w podbramkowej sytuacji. Na co dzień z Lili8522 pomagamy psiakom, obecnie mamy pod swoją opieką 3 suczki - 2 w hoteliku, trzecią w domu tymczasowym i balansujemy z finansami w okolicy zera... Dostałyśmy informację o 4 psach - 2 suczkach i 2 szczeniakach w fatalnych warunkach. Póki co jednego szczeniaka udało się wyciągnąć do BDT. Na resztę brak pomysłu, miejsca i funduszy :( Jedna sunia ma 8 lat i jest matka szczeniaków. Druga, roczna - ma aktualnie cieczkę i interesują się nią psy z okolicy. Pilnie szukamy jakiejkolwiek pomocy finansowej, aby wykonać zabiegi sterylizacji dla obu suczek. Same niestety jesteśmy bezradne... :( Czy można liczyć na pomoc z Akcji Sterylizacja? Tutaj wątek całej gromadki: http://www.dogomania.com/forum/topic/143091-dwie-suczki-i-dwa-szczeniaki-pilnie-potrzebuj%C4%85-pomocy/ Czy dobrze rozumiem to sunie właścicielskie ? Jeżeli tak 70 % zwrotu kosztów sterylizacji Quote
ostatniaszansa Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Malagos dostałam fakturę za Rande do przelewu potrzebne nie tylko imie i nazwisko ale i adres osoby na której konto mamy dokona zwrotu ( sterylka opłacona gotówka ) Im szybciej dostane tym szybciej zrobie przelew . Pozdrawiam . Ewa Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 ostatniaszansa, właściciele chcą pozbyć się całej gromady, zostawić ewentualnie najstarszą sunię, ale też im nie zależy... Także poza sterylkami szukamy im pilnie również domów stałych. Czy w takim razie możemy próbować organizować sterylki zgodnie z zasadami na wątku z nadzieją na zwrot części kosztów? Byłoby wspaniale! Quote
konfirm31 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Malagos dostałam fakturę za Rande do przelewu potrzebne nie tylko imie i nazwisko ale i adres osoby na której konto mamy dokona zwrotu ( sterylka opłacona gotówka ) Im szybciej dostane tym szybciej zrobie przelew . Pozdrawiam . Ewa To ja opłaciłam fakturę. Próbowałam wysłać mail z moimi danymi, ale bez powodzenia :( Zapchana skrzynka? Quote
ostatniaszansa Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 To proszę pisać na [email protected] :) Quote
Recommended Posts