Mazowszanka13 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Na druku jest prośba o zwrot na prywatne konto przy czym niestety nie zauważyłam,że jest do zapłaty 250 zł a nie "zapłacono gotówka " dzisiaj zrobiłam przelew na konto Aurelii . Drogie Panie pilnujcie takich rzeczy zawsze na rachunku czy fakturze jeżeli ktoś ze swoich środków pokrył zabieg musi być napisane "zapłacono gotówka /karta ". Ja i Agnieszka już ledwie zipiemy mamy chore psy w schronisku ,kursujemy schronisko -kliniki weterynaryjne . Prosze o wyjaśnienie tego rachunku. UWAGA !!! od tej chwili jeżeli nie będzie zapisane na druku ( zaznaczone ) jestem lub nie jestem deklarowiczem czy inne nieprawidłowości - zwracam fakturę czy rachunek nie opłacone. Ewa Bardzo dziękuję i obiecuję poprawę :):) auraa dostała już wpłatę, dziękujemy :) Zaraz wkleimy fioletowy banerek. Bo niebieski gdzieś zniknął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazowszanka13 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 To jeszcze raz ja :) Chciałabym zgłosić jeszcze jedną suczkę TOSIĘ, która przebywa w bdt u elik. Tosię wraz z ok.trzydziestką innych psów wyciągnęła ze schronu mordowni na południu Polski ewu Watek jest zbiorczy: http://www.dogomania.com/forum/topic/142458-male%C5%84stwa-ze-schronu-b%C5%82agaj%C4%85-o-ratunek/ Pierwotnie zwrot za sterylkę miał być z Fundacji Kastor, ale miejsce Tosi zajął kolega z wątku Rysio, który właśnie idzie do domu. Sterylka ma się odbyć prawdopodobnie w poniedziałek . Koszt zabiegu 180 zł ( ze zniżką ). Gabinet Weterynaryjny "Nasze Zwierzaki" ul. Majora 5B/ LU2 31-422 Kraków tel. 12/417-38-24 strona internetowa http://naszezwierzaki.net/o-nas/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambino Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Ostatnia Szanso, dziękuję za odpowiedź. Będę umawiała sterylkę. No i rzecz jasna wstawię wątek Leny Czyli po otrzymaniu rachunku ( tylko koszty zabiegu) od weta na odwrocie mam napisać, że jestem deklarowiczem wątku sterylkowego. Dobrze zrozumiałam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funia Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Czy mogę ubiegać się o zwrot za sterylke ,która zrobiłąm na cito bo sunia wykańczała się pod drzewem na ropomacicze.... Koszt 190 zł,lecznica Royal Vet w Zamościu .Jestem stałym deklarowiczem .Nie mam foty z lecznicy bo byłą afera ...sunia dwa razy wydostałą się z klatki .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazowszanka13 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 ostatniaszanso, błagam o odpowiedź w sprawie Tosi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinczerka_i_Gizmo Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Jakiś czas temu pytałam o możliwość sterylki i dostałam pozytywną odpowiedź. Chciałam tylko spytać o jaki zwrot możemy się ubiegać, jeżeli nie jesteśmy deklarowiczami. Chodzi o Bezę z tego wątku - zabrana w trybie pilnym z wiejskich warunków, jako, że skończyła cieczkę to musieliśmy się spieszyć, w obawie przed ciążą. Sunia w dniu dzisiejszym pojechała na zabieg. http://www.dogomania.com/forum/topic/143091-alarmowa-sytuacjadwie-suczki-i-dwa-szczeniaki-pomoc-potrzebna-na-wczoraj/ Proszę o ostatnią zgodę, a prześlemy wszelkie stosowne dokumenty :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostatniaszansa Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Czy mogę ubiegać się o zwrot za sterylke ,która zrobiłąm na cito bo sunia wykańczała się pod drzewem na ropomacicze.... Koszt 190 zł,lecznica Royal Vet w Zamościu .Jestem stałym deklarowiczem .Nie mam foty z lecznicy bo byłą afera ...sunia dwa razy wydostałą się z klatki .. Tak jak najbardziej dobrze ,że się udało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostatniaszansa Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Uwaga uprzejmie proszę czytać pierwszy post tego wątku tam jest czarno na białym zasady korzystania z Akcji Sterylizacja . Oprócz faktury pobieramy druk zgłoszeniowy i tam zamieszczamy wszelkie dane podkreślamy jestem / nie jestem deklarowiczem. Osoby nie bedące deklarowiczami otrzymują zwrot w wys 50 % kosztów całego zabiegu Mazowszanka, Bambino - kastrujemy ta bezdomnośc :) Trzymajcie mocno kciuki za nasze boguszaki jest źle mamy epidemię :( Ewa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazowszanka13 Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Dziękuję bardzo w imieniu Tosi :loveu: Zdjęcie po sterylce, obeszło się bez fartuszka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzośka Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Własnie mam pytanie apropos druku zgłoszeniowego, pewnie banalne, ale się zamotałam... dwie pierwsze pozycje - data i miejsce - czy ma być to data i miejsce wypełnienia zgłoszenia, czy przeprowadzenia sterylizacji?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostatniaszansa Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Własnie mam pytanie apropos druku zgłoszeniowego, pewnie banalne, ale się zamotałam... dwie pierwsze pozycje - data i miejsce - czy ma być to data i miejsce wypełnienia zgłoszenia, czy przeprowadzenia sterylizacji?? data zgłoszenia data sterylizacji jest na fakturze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazowszanka13 Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Własnie mam pytanie apropos druku zgłoszeniowego, pewnie banalne, ale się zamotałam... dwie pierwsze pozycje - data i miejsce - czy ma być to data i miejsce wypełnienia zgłoszenia, czy przeprowadzenia sterylizacji?? data zgłoszenia data sterylizacji jest na fakturze :) Jeżeli chodzi o datę zgłoszenia to w takim razie o jakie miejsce chodzi ?? Błagam o odpowiedź to może jeszcze zdążę przed wysłaniem poprawić (wysyła kto inny). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambino Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Uwaga uprzejmie proszę czytać pierwszy post tego wątku tam jest czarno na białym zasady korzystania z Akcji Sterylizacja . Oprócz faktury pobieramy druk zgłoszeniowy i tam zamieszczamy wszelkie dane podkreślamy jestem / nie jestem deklarowiczem. Osoby nie bedące deklarowiczami otrzymują zwrot w wys 50 % kosztów całego zabiegu Mazowszanka, Bambino - kastrujemy ta bezdomnośc :) Trzymajcie mocno kciuki za nasze boguszaki jest źle mamy epidemię :( Ewa To chyba było o mnie..., jak napisałam post, to dokładnie przeczytałam 1 post i doczytałam, że oprócz faktury jeszcze druk zgłoszeniowy+kopia faktury. Sorry, za kłopot. życzę zdrowia waszym boguszakom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostatniaszansa Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Jeżeli chodzi o datę zgłoszenia to w takim razie o jakie miejsce chodzi ?? Błagam o odpowiedź to może jeszcze zdążę przed wysłaniem poprawić (wysyła kto inny). data zgłoszenia suki , miejsce zamieszkania zgłaszającej /Ewa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfirm31 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Właśnie poszedł jednorazowy przelew na konto Akcja Sterylizacja z adnotacją - Od Domku Randy - w kwocie 200zł http://www.dogomania.com/forum/topic/143015-m%C5%82oda-randa-ponownie-szuka-dsdt-i-znowu-na-cito/page-15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mag.da Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Chciałabym zgłosić suczkę Melę z wątku kieleckiego, jest u mnie w BDT. Zabieg umówiony na jutro (nie mogłam zgłosic wcześniej, bo akurat dogo padło). Lecznica: Świętokrzyskie Centrum Weterynarii, Ściegiennego 81/1, Kielce. Przewidywany koszt ok. 200 zł (zależy, czy przekroczy wagę 20 kg). Jestem deklarowiczem.http://www.dogomania.com/forum/topic/70531-alarm-kielce-prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82oszeniach-info-i-foto-str1/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari23 Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 melduję się na nowym wątku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazowszanka13 Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Zapraszam serdecznie na bazarek z którego dochód w 100 % przeznaczony jest na Akcja Sterylizacja :) http://www.dogomania.com/forum/topic/144217-ju%C5%BC-otwarty-prezenty-dla-siebie-i-innych-do-10-grudnia-do-2100/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinczerka_i_Gizmo Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Po otrzymaniu zielonego światła został zrobiony zabieg dla naszej suczki Bezy. W dniu dzisiejszym wysłałam wniosek wraz z oryginałem i ksero faktury. Całkowity koszt zabiegu to 216zł. Tutaj zdjęcie Bezuni po sterylce: I wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/143091-co-b%C4%99dzie-dalej-z-bez%C4%85-jest-d%C5%82ug-nie-mamy-pieni%C4%99dzy-pomocy-szczeniaki-i-mama-w-swoich-domach/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mag.da Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Chciałabym zgłosić suczkę Melę z wątku kieleckiego, jest u mnie w BDT. Zabieg umówiony na jutro (nie mogłam zgłosic wcześniej, bo akurat dogo padło). Lecznica: Świętokrzyskie Centrum Weterynarii, Ściegiennego 81/1, Kielce. Przewidywany koszt ok. 200 zł (zależy, czy przekroczy wagę 20 kg). Jestem deklarowiczem.http://www.dogomania.com/forum/topic/70531-alarm-kielce-prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82oszeniach-info-i-foto-str1/ Mela już po zabiegu (koszt 205 zł, bo waży ponad 20 kg): Mogę wysyłać fakturę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haliza Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Zaznaczam nowy wątek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funia Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Wpłąciłam 20 zł za dwa miesiące .(czerwiec ,lipiec 2014 ) .Reszta do grudnia bedzie zapłacona niebawem.Przepraszam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostatniaszansa Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 sprawa suni GABI Marta M brzoska lub "Gajowa" bardzo prosze o dane do przelewu czyli twój adres inaczej przelew nie przejdzie a ja Was uduszę dzisiaj robie przelewy i ... zapłacone suka Nana od tamb, suka Tosia od mazowszanka13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostatniaszansa Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Bardzo dziękujemy za wpłaty, bazarki :) na razie zielone światło dla kastracji suk /Ewa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazowszanka13 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 sprawa suni GABI Marta M brzoska lub "Gajowa" bardzo prosze o dane do przelewu czyli twój adres inaczej przelew nie przejdzie a ja Was uduszę dzisiaj robie przelewy i ... zapłacone suka Nana od tamb, suka Tosia od mazowszanka13 Dziękujemy za Tosię :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts