Gusiaczek Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Rozumiem. Na marzec wyróżnienie ogłoszenia przez Elę ja opłacę. Ewa, nie widzę w rozliczeniu Twoich ogłoszeń/wyróżnień Milki - opłacasz je z prywatnych pieniędzy? Jeśli tak, to zmień i ze skarpety korzystaj. Zobowiązałam się pomóc, więc pomogę Quote
Ellig Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Rozumiem. Na marzec wyróżnienie ogłoszenia przez Elę ja opłacę. Gusia, wyrózniłam ogloszenie Milki do 21 marca, na razie nic nie trzeba robic, dziekuję :) Zmieniłabym tylko zdjecia na nowsze, jezeli bedzie to mozliwe. Quote
Gusiaczek Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Gusia, wyrózniłam ogloszenie Milki do 21 marca, na razie nic nie trzeba robic, dziekuję :) Zmieniłabym tylko zdjecia na nowsze, jezeli bedzie to mozliwe. O masz ci los, pogubiłam się. Będę pamiętać Quote
Murka Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Ja ogłaszam Milkę na Warszawę i nie zmienię tego, mogę ewentualnie zmienić telefon na swój aby nie robić kłopotu więc tak zrobię, Zawsze ogłaszam psy na Warszawę bo tam łatwiej nam dojechać i łatwiej zrobić wizytę pa. Ela też ogłasza na Warszawę i napisała już gdzie jest pies. Czyli na Lublin nigdy nie była ogłaszana? To może ja spróbuję jej olx na Lublin zrobić, zmienię tekst itd. Zawsze to dodatkowa szansa. Quote
Ellig Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Czyli na Lublin nigdy nie była ogłaszana? To może ja spróbuję jej olx na Lublin zrobić, zmienię tekst itd. Zawsze to dodatkowa szansa. Kasiu, zmieniłam ogłoszenie na Lublin :) http://olx.pl/oferta/mloda-sunia-milka-czeka-na-dom-CID103-ID77ahF.html Quote
mestudio Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Słonecznie to było dwa dni temu, pięknie i ciepło, aż nie chciało się w domu siedzieć, a wczoraj i dziś jedynie świeci słońce, a jest okropnie zimny wiatr. Ech, wiosna:). Quote
mestudio Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Rozumiem. Na marzec wyróżnienie ogłoszenia przez Elę ja opłacę. Ewa, nie widzę w rozliczeniu Twoich ogłoszeń/wyróżnień Milki - opłacasz je z prywatnych pieniędzy? Jeśli tak, to zmień i ze skarpety korzystaj. Zobowiązałam się pomóc, więc pomogę Gusiaczku, zapomniałam dopisać, ale tylko dwa razy, to niewielka suma. Wznowię ogłoszenia na weekend bo się kończą w tym tygodniu, dam nowe zdjęcia, coś tam podmienię w tekście. Czas zwolnić miejsce u Murki i dać szansę innej biedzie, która gdzieś tam czeka. Mattilu, dziękujemy za wpłatę, jak dojdzie dopisze do rozliczenia. Quote
Gusiaczek Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Cześć Miluchna :) Czekamy cierpliwie na twojego człowieka, będzie dobrze Quote
mestudio Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 Dotarła wpłata od Mattilu, bardzo serdecznie dziękujemy. Zaraz dopiszę do rozliczenia. Quote
Gusiaczek Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Dzisiaj przelaliśmy do Ellig pieniążek na kolejne wyróżnienie Quote
Ellig Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Dzisiaj przelaliśmy do Ellig pieniążek na kolejne wyróżnienie Gusia, dziękuję, będę mogła przedłużyć wyróżnienie ogłoszenia 22 marca, na miesiąc. Quote
Gusiaczek Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Elu, nie ma za co dziękować, Tobie należą się podziękowania, że dbasz o ogłoszenie Miluchny. Quote
Murka Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Wczoraj miałam sensowny telefon w sprawie Milki z Krasnobrodu. Ogólnie fajnie wszystko brzmiało. Pani miała się jeszcze porozumieć z synem i zadzwonić. Póki co cisza, ale może jeszcze zadzwoni?... Póki co Milka pozdrawia :) Quote
Ellig Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Cześć Milka, Murka, dziękujemy za zdjecia i wiadomość, trzymam kciuki! Quote
Gusiaczek Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Roześmiana Mordeczka :) http://images66.fotosik.pl/723/c621e0a23e5d90fagen.jpg Murko, widać, że Ogonki są bardzo szczęśliwe u Was , to i nie dziwi tęsknota Paryska .... Tak bardzo chciałabym by szybciutko się zaaklimatyzował. Trzymam kciuki Miluchna :) Quote
Guest TyŚka Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Tzrymam kciuki, by Pani znowu zadzwoniła :) Quote
Recommended Posts