Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozumiem.

Na marzec wyróżnienie ogłoszenia przez Elę ja opłacę.

Ewa, nie widzę w rozliczeniu Twoich ogłoszeń/wyróżnień Milki - opłacasz je z prywatnych pieniędzy?

Jeśli tak, to zmień i ze skarpety korzystaj.

Zobowiązałam się pomóc, więc pomogę

Posted

Rozumiem.

Gusia, wyrózniłam ogloszenie Milki do 21 marca, na razie nic nie trzeba robic, dziekuję :)

Zmieniłabym tylko zdjecia na nowsze, jezeli bedzie to mozliwe.

Posted

Gusia, wyrózniłam ogloszenie Milki do 21 marca, na razie nic nie trzeba robic, dziekuję :)

Zmieniłabym tylko zdjecia na nowsze, jezeli bedzie to mozliwe.

O masz ci los, pogubiłam się. Będę pamiętać

Posted

Ja ogłaszam Milkę na Warszawę i nie zmienię tego, mogę ewentualnie zmienić telefon na swój aby nie robić kłopotu więc tak zrobię, Zawsze ogłaszam psy na Warszawę bo tam łatwiej nam dojechać i łatwiej zrobić wizytę pa.
Ela też ogłasza na Warszawę i napisała już gdzie jest pies.

Czyli na Lublin nigdy nie była ogłaszana?
To może ja spróbuję jej olx na Lublin zrobić, zmienię tekst itd. Zawsze to dodatkowa szansa.
Posted

Słonecznie to było dwa dni temu, pięknie i ciepło, aż nie chciało się w domu siedzieć, a wczoraj i dziś jedynie świeci słońce, a jest okropnie zimny wiatr. Ech, wiosna:).

Posted

Rozumiem.

Ewa, nie widzę w rozliczeniu Twoich ogłoszeń/wyróżnień Milki - opłacasz je z prywatnych pieniędzy?

Jeśli tak, to zmień i ze skarpety korzystaj.

Zobowiązałam się pomóc, więc pomogę

Gusiaczku, zapomniałam dopisać, ale tylko dwa razy, to niewielka suma. Wznowię ogłoszenia na weekend bo się kończą w tym tygodniu, dam nowe zdjęcia, coś tam podmienię w tekście. Czas zwolnić miejsce u Murki i dać szansę innej biedzie, która gdzieś tam czeka.

Mattilu, dziękujemy za wpłatę, jak dojdzie dopisze do rozliczenia.

Posted

Dzisiaj przelaliśmy do Ellig pieniążek na kolejne wyróżnienie

Gusia, dziękuję, będę mogła przedłużyć wyróżnienie ogłoszenia 22 marca, na miesiąc.

Posted

Wczoraj miałam sensowny telefon w sprawie Milki z Krasnobrodu. Ogólnie fajnie wszystko brzmiało. Pani miała się jeszcze porozumieć z synem i zadzwonić. Póki co cisza, ale może jeszcze zadzwoni?...

Póki co Milka pozdrawia :)

1bedf54cae9aa365gen.jpg

c9317e6a421dfdb8gen.jpg

8862d983d2bbdf4dgen.jpg

68983ec9d085d129gen.jpg

f080b9641a66e567gen.jpg