Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Miluchna :)

czy kwietniowa dotarła?

Gusiaczku sprawdzę zaraz, to psie konto więc naprawdę rzadko tam zerkam i używam tylko jak zamawiam jedzonko psie albo opłacam hotelik.

edit: jest wpłata z 10 kwietnia - Gusiaczek i Jagoda - pięknie dziękujemy

Posted

Dzisiaj zadzwoniła Pani ze Stalowej Woli, ma na tygodniu podjechać i poznać sunię na żywo. Brzmi fajnie, więc trzymajcie kciuki, żeby zaiskrzyło:)

Posted

Prosze o napisanie z odpowiedzią ro Pani:

"Witam, od jakiegoś czasu przyglądam się Milce, z myślą, że teraz nie jest dla mnie najlepszy czas na adopcję, bo właśnie zmieniam mieszkanie, ale mimo to często na nią wpadam. Chciałabym się dowiedzieć o niej więcej. Jak się zachowuje, o której wychodzi na pierwszy spacer, czy duzo szczeka, czego sie boi itp. Mam w domu 2 koty i to też ważna sprawa - jak Milka reaguje na nie. Mam synów w wieku 7 i 15 lat, chciałabym, żeby pies stał się ich kompanem, szczególnie młodszego. Czy Milka dogada się z 7 latkiem? Proszę o informacje o niej na maila [email protected] pozdrawiam Kamila "

Posted

Poczekajmy ......

Elu, oczywiście zapłacę za ew. wyróżnienie (oby nie było już potrzebne)

Gusia, tym razem ja zapłacę , chodzi mi tylko o sygnał ,czy czekamy ?

Posted

Nie mam niestety odpowiedzi na maila, pani ze Stalowej Woli też się nie odezwała...

Chyba wszystkich odstrasza lęk separacyjny Milki :(

W takim razie chyba znowu wyróznimy ogłoszenie.

Posted

No niestety lęk separacyjny to ogromny problem. Milka potrzebuje domu z ogrodem albo rodziny gdzie zawsze ktoś przy niej by był, a to nie takie proste niestety. 

Elu, bardzo Ci dziękuję za wyróżnienie.

Posted

Elunia, pieniądze na wyróżnienie wyślę, ale potwierdź, proszę, kwotę

Gusia, juz wyróznione, mam nadzieję ,ze tym razem znajdzie sie domek, to moj niewielki wklad w szukanie domku dla Milki :)