mestudio Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Cześć Miluchna :) czy kwietniowa dotarła? Gusiaczku sprawdzę zaraz, to psie konto więc naprawdę rzadko tam zerkam i używam tylko jak zamawiam jedzonko psie albo opłacam hotelik. edit: jest wpłata z 10 kwietnia - Gusiaczek i Jagoda - pięknie dziękujemy Quote
Mattilu Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Miluchna, sorki za opoznienie, stala poleci jutro. Quote
Murka Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Dzisiaj zadzwoniła Pani ze Stalowej Woli, ma na tygodniu podjechać i poznać sunię na żywo. Brzmi fajnie, więc trzymajcie kciuki, żeby zaiskrzyło:) Quote
mestudio Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Oj trzymamy mocno, oby pani przyjechała zapoznać się z dziewczyną :). Quote
Ellig Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Trzymam bardzo mocno kciuki za dobry domek dla Milki :) Quote
Ellig Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Prosze o napisanie z odpowiedzią ro Pani: "Witam, od jakiegoś czasu przyglądam się Milce, z myślą, że teraz nie jest dla mnie najlepszy czas na adopcję, bo właśnie zmieniam mieszkanie, ale mimo to często na nią wpadam. Chciałabym się dowiedzieć o niej więcej. Jak się zachowuje, o której wychodzi na pierwszy spacer, czy duzo szczeka, czego sie boi itp. Mam w domu 2 koty i to też ważna sprawa - jak Milka reaguje na nie. Mam synów w wieku 7 i 15 lat, chciałabym, żeby pies stał się ich kompanem, szczególnie młodszego. Czy Milka dogada się z 7 latkiem? Proszę o informacje o niej na maila [email protected] pozdrawiam Kamila " Quote
Ellig Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Czy mam wyróżnić ogłoszenie Milki , czy czekamy na rozwój wypadków w tym tygodniu ? Quote
mestudio Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Elu, może poczekajmy kilka dni. Zobaczymy czy Pani zapowiadająca wizytę w hoteliku się odezwie i Murka musi odpowiedzieć na maila, którego zacytowałaś. Quote
Gusiaczek Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Poczekajmy ...... Elu, oczywiście zapłacę za ew. wyróżnienie (oby nie było już potrzebne) Quote
Murka Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Na maila odpisałam.. mam nadzieję, że coś w końcu wyjdzie z tego zainteresowania dziewczynką :) czas najwyższy. Quote
Ellig Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Poczekajmy ...... Elu, oczywiście zapłacę za ew. wyróżnienie (oby nie było już potrzebne) Gusia, tym razem ja zapłacę , chodzi mi tylko o sygnał ,czy czekamy ? Quote
mestudio Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Dopisałam do skarbonki stałą od Mattilu, bardzo dziękujemy! 1 Quote
Gusiaczek Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Na maila odpisałam.. mam nadzieję, że coś w końcu wyjdzie z tego zainteresowania dziewczynką :) czas najwyższy. oby ........... czekamy Quote
Gusiaczek Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 jakiś odzew na mejla był? wyróżnienie się skończyło i nie wiemy z Ellig, czy mamy wznawiać .... Quote
Murka Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Nie mam niestety odpowiedzi na maila, pani ze Stalowej Woli też się nie odezwała... Chyba wszystkich odstrasza lęk separacyjny Milki :( Quote
Ellig Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Nie mam niestety odpowiedzi na maila, pani ze Stalowej Woli też się nie odezwała... Chyba wszystkich odstrasza lęk separacyjny Milki :( W takim razie chyba znowu wyróznimy ogłoszenie. Quote
mestudio Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 No niestety lęk separacyjny to ogromny problem. Milka potrzebuje domu z ogrodem albo rodziny gdzie zawsze ktoś przy niej by był, a to nie takie proste niestety. Elu, bardzo Ci dziękuję za wyróżnienie. Quote
Gusiaczek Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Elunia, pieniądze na wyróżnienie wyślę, ale potwierdź, proszę, kwotę Quote
Ellig Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Elunia, pieniądze na wyróżnienie wyślę, ale potwierdź, proszę, kwotę Gusia, juz wyróznione, mam nadzieję ,ze tym razem znajdzie sie domek, to moj niewielki wklad w szukanie domku dla Milki :) Quote
Recommended Posts