Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miejmy nadzieję że pokażą nam filmik wiewióry jak w noc wigilijną ludzkim głosem gada :D

Chyba nikt tu nie chciałby tego słyszeć. Jesteśmy odpowiedzialni za kastrację :evil_lol:

Posted

Ja już dawno mówiłam, że w noc wigilijną Ciorli zdradzi wszystkie sekrety Maćka i powie co o nim myśli :megagrin:

I tego się  najbardziej boi !  :ices_bla:  :roflt: 

Posted

Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt dla Was wszystkich, dla Waszych rodzin i podopiecznych.

I tak by się chciało, żeby były też radosne dla tych wszystkich porzuconych biedaków.

735j2c3mm6.gif

Posted

Wiewióra zdradzi lepsze hece od tego 

Tylko, że w zły sposób wykorzystywał swoją elastyczność :mad:

Wigilia minęła, a on nic nie przemówił :hmmmm:

Fajnie tu czasem zajrzeć - można pęc ze śmiechu pomimo obrzydliwej pogody... :roflt:

Ciekawe czy już pęcłaś od śmiechu czy świątecznego jedzenia ;)

To i ja życzę Wam udanych, radosnych, spokojnych, zdrowych i szczęśliwych (reszty) Świąt :)

A bezdomniakom tego jednego jedynego domu :)

2qnm6av.jpg

Sobie pozwoliłem wkleić swojego Baja ;)

• Upvote 2
Posted

Pod wrażeniem rogów? Oby nie :evil_lol:

nie tylko rogi robią wrażenie, zębiska też !  :)

ale "przymrużenie oka" Baja łagodzi "całokształt" i jest OK ; :)

Posted

A u nas ciągle, ku...a, strzelają :(
Podejrzewam kompleks przedwczesnego wytrysku...

Nigdy nie łączyłem tego z żadnym kompleksem :lol:

Przedwczesnego? Mi to wygląda na opóźniony o jeden wieczór ;) Tak czy inaczej - dolegliwość nie do pozazdroszczenia :evil_lol:

U mnie też cały czas huki. Cała moja trójka leży w kącie i słucha dźwięków lasów deszczowych nagranych na te okazję :roll: Jeden się boi ("renifer" Baj), drugi albo w tym roku zaczął albo solidaryzuje się z Bajem, a trzeci jest z nimi dla towarzystwa. 

Ale ile można strzelać? :mad:

Posted

Na moje oko będą strzelać do 07.01,czyli aż smarkateria nie polezie do szkoły. Też nie masz emotek, he he, ani niczego, he he, bo nic oprócz słów nie widzę :) Dogo...

dokladnie tak :)

powtórzę się chyba - ale fajerwerki powinni sprzedawać tylko po okazaniu specjalnego zaświadczenia od psychiatry....

u nas wciąż strzelają, ale to, co się działo wczoraj tuż po północy....

w poprzednich latach strzelali, ale włączona muzyka, zamknięte i zasłonięte okna - to wystarczało, nie tym razem jednak.... ech :(

to już nie były wystrzały i petardy, to detonacje jakieś, aż podłoga drżała pod stopami !

i tak sobie pomyślałam, że gdyby któremuś z tych, co ogromną kasę wydali na te fajerwerki powiedzieć, żeby tylko za połowę kwoty kupił, a połowę dał na pomoc np. choremu dziecku.... ależ byłoby oburzenie !

to samo z WOŚP.... to "światełko do nieba" -  to miliony w skali Polski ( u nas co roku w 10 minut leci w niebo złotych tysiąc okrągły),

te  pieniądze mogłyby pomóc chorym dzieciom i nie stresować psów....

a z sylwestroych wrażeń najbardziej zapamiętałam.... 5 psich kupek w pokoju, zasikane łóżko i intensywny "zapach" i koop, i tych, co  tylko ze strachu powietrze psuły ;)