Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Helvetica]Ze złych wieści - Largo czekają 2 lub 3 operacje. Wstępny koszt operacji 6,5 tysiąca złotych. Z dobrych - jest cudowny dom, który się nim zaopiekuje na czas rekonwalescencji. Largo już nie wraca do hoteliku! To najpiękniejszy prezent urodzinowy, jaki mogłeś dostać Maleńki! Więcej informacji przekaże Ania, jak dojedzie do komputera.[/FONT]

Posted

asiuniab napisał(a):
Largo jesteśmy młodziaku z Tobą, (ciocie mówienie o Largo Malutki bardzo mnie bawi, ale jest niezwykle urocze jak sam Largo) :)

Asiuniu! On dla nas jest malutki. Waży zaledwie 30 kg. Przy moich chłopakach (waga 82 i 84 kg) to kruszynka. Nawet przy mojej suni (waga 55 kg) to maleńtas.

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']

[FONT=Helvetica]Ze złych wieści - Largo czekają 2 lub 3 operacje. Wstępny koszt operacji 6,5 tysiąca złotych. Z dobrych - jest cudowny dom, który się nim zaopiekuje na czas rekonwalescencji. Largo już nie wraca do hoteliku! To najpiękniejszy prezent urodzinowy, jaki mogłeś dostać Maleńki! Więcej informacji przekaże Ania, jak dojedzie do komputera.[/FONT]

Hm, jak to w życiu bywa, nie wiadomo, czy cieszyć się, czy nie... Wierzę jednak, że przy wsparciu tylu ludzi Largo szczęśliwie przejdzie zabiegi, a rekonwalescencja we wspaniałym dt będzie do zniesienia :)
Całus w nochal, Largo! Bądź dzielny jak dorosły dog!

Posted

Są kolejne wpłaty!!! Robicie cudowny prezent urodzinowy Largusiowi! Dziękuję, po stokroć - DZIĘKUJĘ
p. Małgorzata Teresa T. - 100,00
p. Elżbieta K. - 100,00
p. Beata Maria K. - 100,00
p. Wioleta M. - 100,00
p. Maryna P. - 30,00
p. Agnieszka K.-P. (AgusiaP) - 20,00
p. Agnieszka K.-O (Malwa) - 100,00

Posted

Prawdę mówiąc,takie miałam przeczucia,że nie da się załatwić jedną operacją
Tak czy inaczej-mocno ściskam kciuki za malucha i tymczasową opiekunkę
Pierwszy krok w dobrym kierunku już zrobiony

Posted

Dom tymczasowy pojawił się jakby za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, w samą porę. Perspektywa kilku operacji z pewnością napawa obawami, ale gdyby nie te zabiegi to jakie życie miałby nasz maluszek? Tu nie ma co myśleć negatywnie, bo tylko operacje daja mu szansę na życie, a że młodziak i ma takie wsparcie i jeszcze domek tymczasowy sie znalazł, to nie może byc inaczej jak tylko dobrze.

Posted

Cieszę się że jest dom-operacje zawsze "ktoś tam" zrobi ale dom który się będzie dla chłopaka poświęcał,pracował na jego zdrowie i dobre samopoczucie to rzecz na wagę złota.

Posted

Alla pilnuje wpływów, to ja będę pilnować tej gorszej strony - wypływów

10.07.2014
240 zł - 4 zdjecia rtg, badanie krwi, krolpe do oczu, w przychodni w Milanówku
189 zł - karma 15 kg
162 zł - 2 zdjęcia rtg i badanie i dr Bissenika

Nie wiem jeszcze ile pani Grażynka policzy za hotelowanie przez 8 dni

Posted

chowano napisał(a):
ja sobie nawet komputer do pracy wzięłam, bo do wieczora bym chyba padła czekając na wieści, albo Anię tel zadręczyła ;-)

no nie mogłam do ciebie nie zadzwonić

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
no nie mogłam do ciebie nie zadzwonić

no miałam cichą nadzieję, że zdasz relacje :-) ale na wszelki wypadek wolałam zabrać ze sobą źródło informacji ;-)