Gusiaczek Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Moich kciukasów też nie może zabraknąć! Largo, serdeczną myślą jestem przy tobie, psinko :loveu: Quote
Alla Chrzanowska Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 [FONT=Helvetica]Ze złych wieści - Largo czekają 2 lub 3 operacje. Wstępny koszt operacji 6,5 tysiąca złotych. Z dobrych - jest cudowny dom, który się nim zaopiekuje na czas rekonwalescencji. Largo już nie wraca do hoteliku! To najpiękniejszy prezent urodzinowy, jaki mogłeś dostać Maleńki! Więcej informacji przekaże Ania, jak dojedzie do komputera.[/FONT] Quote
Alla Chrzanowska Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 asiuniab napisał(a):Largo jesteśmy młodziaku z Tobą, (ciocie mówienie o Largo Malutki bardzo mnie bawi, ale jest niezwykle urocze jak sam Largo) :) Asiuniu! On dla nas jest malutki. Waży zaledwie 30 kg. Przy moich chłopakach (waga 82 i 84 kg) to kruszynka. Nawet przy mojej suni (waga 55 kg) to maleńtas. Quote
Nette Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska'][FONT=Helvetica]Ze złych wieści - Largo czekają 2 lub 3 operacje. Wstępny koszt operacji 6,5 tysiąca złotych. Z dobrych - jest cudowny dom, który się nim zaopiekuje na czas rekonwalescencji. Largo już nie wraca do hoteliku! To najpiękniejszy prezent urodzinowy, jaki mogłeś dostać Maleńki! Więcej informacji przekaże Ania, jak dojedzie do komputera.[/FONT] Hm, jak to w życiu bywa, nie wiadomo, czy cieszyć się, czy nie... Wierzę jednak, że przy wsparciu tylu ludzi Largo szczęśliwie przejdzie zabiegi, a rekonwalescencja we wspaniałym dt będzie do zniesienia :) Całus w nochal, Largo! Bądź dzielny jak dorosły dog! Quote
Alla Chrzanowska Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Są kolejne wpłaty!!! Robicie cudowny prezent urodzinowy Largusiowi! Dziękuję, po stokroć - DZIĘKUJĘ p. Małgorzata Teresa T. - 100,00 p. Elżbieta K. - 100,00 p. Beata Maria K. - 100,00 p. Wioleta M. - 100,00 p. Maryna P. - 30,00 p. Agnieszka K.-P. (AgusiaP) - 20,00 p. Agnieszka K.-O (Malwa) - 100,00 Quote
Maryna Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Prawdę mówiąc,takie miałam przeczucia,że nie da się załatwić jedną operacją Tak czy inaczej-mocno ściskam kciuki za malucha i tymczasową opiekunkę Pierwszy krok w dobrym kierunku już zrobiony Quote
yolanovi Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Dom tymczasowy pojawił się jakby za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, w samą porę. Perspektywa kilku operacji z pewnością napawa obawami, ale gdyby nie te zabiegi to jakie życie miałby nasz maluszek? Tu nie ma co myśleć negatywnie, bo tylko operacje daja mu szansę na życie, a że młodziak i ma takie wsparcie i jeszcze domek tymczasowy sie znalazł, to nie może byc inaczej jak tylko dobrze. Quote
Martika&Aischa Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 całym sercem z Largo :* maluszek pokona wszelkie przeciwności losu już teraz aby potem byc pięknym ...zdrowym ...radosnym ...dostojnym psem!!!!! Bądź dzielny dzieciaku kochany :*:*:* Quote
Norel Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Cieszę się że jest dom-operacje zawsze "ktoś tam" zrobi ale dom który się będzie dla chłopaka poświęcał,pracował na jego zdrowie i dobre samopoczucie to rzecz na wagę złota. Quote
tu_ania_tu Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Alla pilnuje wpływów, to ja będę pilnować tej gorszej strony - wypływów 10.07.2014 240 zł - 4 zdjecia rtg, badanie krwi, krolpe do oczu, w przychodni w Milanówku 189 zł - karma 15 kg 162 zł - 2 zdjęcia rtg i badanie i dr Bissenika _______________________ 591 zł Nie wiem jeszcze ile pani Grażynka policzy za hotelowanie przez 8 dni Quote
Alla Chrzanowska Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Aniu! Damy radę! Tyle cudownych ludzi jest z Lagro! Quote
atulek Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Alla Chrzanowska napisał(a):Aniu! Damy radę! Tyle cudownych ludzi jest z Lagro! Oczywiście, że dacie radę tyle dobrych myśli wspiera Largo :loveu: Quote
Alla Chrzanowska Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Zapraszam na bazarek z lekturami na lato i nie tylko: Coben, Masterton, Grisham, Akunin, Gerritsen i ... Chrzanowska;-): http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post22285567 Quote
BozenaB Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Dobrze, że się znalazł DT. A te dwie operacje jakoś Milusiński przetrzyma. To przecież dzielny pies. I tyle ciotek go wspiera. Quote
halszka Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 jak to w życiu,dobre wieści przeplatają się ze złymi....ale ten zuch chłopak da radę,trzymaj się dzielnie Largo :kciuki: Quote
tu_ania_tu Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 chowano napisał(a):ja sobie nawet komputer do pracy wzięłam, bo do wieczora bym chyba padła czekając na wieści, albo Anię tel zadręczyła ;-) no nie mogłam do ciebie nie zadzwonić Quote
chowano Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 tu_ania_tu napisał(a):no nie mogłam do ciebie nie zadzwonić no miałam cichą nadzieję, że zdasz relacje :-) ale na wszelki wypadek wolałam zabrać ze sobą źródło informacji ;-) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 To nasz słodziaczek już w DT:) Quote
Panna Marple Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Trzymam kciuki za pomyślne operacje Drobiażdżka:lol: Quote
Recommended Posts