Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani,jestesmy umowieni na srode na rozmowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:
modle sie zeby sie udalo.dzis weekend i znow mam serce na ramieniu bo przyjezdza brat sasiadki-kretyn ze sztucerem...pamietacie....
ja go zawioze do w-wy,najwyzej moze abym nie byla sama spotkam sie na miejscu z kims z dogomaniakow i odwiedzimy pana wojtka razem....co wy na to?
a dzis zrobie amankowi sesje foto i wysle jeszcze zdjecia temu panu.
Boze....zeby sie udalo,o takim kims marzylam.....

Posted

Tak - i powiedz, że okazało się, że pies jest poszukiwanym championem rasy molos europejski :evil_lol: za znalezienie którego wyznaczono 1 000 zł nagrody, a Aga przekaże znaleźne na schronisko :lol:
Zobaczycie ich miny :evil_lol: a na drugi raz będą z większym respektem podchodzić do wałęsających się psów.

Posted

Przede wszystkim jak spotkasz debila to mu powiedz że strzelanie w miejscu zabudowanym jest karalne i jak nie chce żeby go "przecwelowali za drutami" to niech lepiej się wstrzyma.
PS. Nawet nie pytaj co znaczy to w cudzysłowie (on zrozumie) :-)

Posted

[quote name='Puchatek']Przede wszystkim jak spotkasz debila to mu powiedz że strzelanie w miejscu zabudowanym jest karalne i jak nie chce żeby go "przecwelowali za drutami" to niech lepiej się wstrzyma.
PS. Nawet nie pytaj co znaczy to w cudzysłowie (on zrozumie) :-)

Strasznie lubię takie męskie wejścia. Ja też uważam że z takim gnojem trzeba ostro.
Propozycja, a właściwie przymiarka pana wojtka wygląda rozsądnie. pan chce najpierw poznać amana, skonfrontować ze swoją sunią, dopiero potem podejmować decyzj.ę. dlatego pierwsza wizyta będzie typowo zapoznawcza.
Potrzebna jest pomoc Adze, towarzyszenie jej w drodze z amanem (psem który nie wiadomo jak podróżuje), oraz podczas wizyty w Warszawie. Może mógłby ktoś z was jej pomóc, ktoś z Łodzi lub z Warszawy. Bardzo proszę o odzew!!
Poza tym przed nami wydatki. Aga co prawda finansuje transport z łodzi do Warszawy i z powrotem, ale psu trzeba kupić obroże, smycz i kaganie (musi jakoś podróżować zgodnie z przepisami), potrzebna jest profilaktyczna wizyta u weta i tak dalej. To wszystko kosztuje, a wiem że Adze nie jest łatwo. Przypominam, że u niej nadal jest 7 psów, w tym tylko (!!) 4 jej osobiste. Pomyślałam, że jakbyśmy się złożyli po 10, 20 zł to pomożemy jej chociaż częściowo. Bardzo proszę!
Konto podam w następnym poście.

Posted

ewatonieja napisał(a):
gdyby to było we wtorek albo w poniedziałek to ok ,ale w środe jestem juz w pracy :( dołożyć sie moge symbolicznie 10 zł bo czeka mnie batalia o Altera :(

jeslimasz wydatki na altera to daj spokój, jakoś sobie poradzimy, i tak dużo nam pomagasz.

Posted

agata jestes poprostu.....wspaniala,pomyslisz o wszystkim.
podaje nr konta 13102034080000430200901033
mialam dzis amana zaprosic do samochodu...no nie mialam kiedy,jutro zrobimy proby....:roll:

Posted

Aga daj na PM więcej wiadomości, nr konta to za mało do przelewu. Trzeba jeszcze mieć Twoje dane: imie, nazwisko, adres - wtedy można zrobić przelew. Chyba, że wolisz pieniążki pocztą przesłane.

Posted

amanek ma nadal propozycję na łańcuch. dziwne to jakieś, że jedni już wiedzą że to barbarzyństwo, a inni ciagle wierzą że to dobrodziejstwo. Z całą stanowczością : Aman nie pójdzie na łańcuch.

Posted

Hej cioteczki! Sama byłam w szoku jak odebrałam tego maila. Pani E nie rozumie, że to nie raj dla psa. Ten łańcuch. No cóż.:crazyeye:
Cieszę się, że Amankiem zainteresował sie ten pan i mam nadzieję, że adopcja dojdzie do skutku.
Trzymam kciuki, jesteście wspaniałe. Pozdrawiam wszystkich. Od piątku wkraczam spowrotem na dogo. Pa,pa

Posted

Gosiapk napisał(a):
Aga daj na PM więcej wiadomości, nr konta to za mało do przelewu. Trzeba jeszcze mieć Twoje dane: imie, nazwisko, adres - wtedy można zrobić przelew. Chyba, że wolisz pieniążki pocztą przesłane.

ja tez poproszę :)

Posted

przepraszam,ze nie wchodze tu tak czesto jak powinnam,ale dzis przyjechal na kilka godzin moj maz,mam chora mame,ktora ma unieruchomiona prawa reke,remont na glowie i 7 psiakow w tym jedna sunia juz bardzo chora.....momentami zapominam jak sie nazywam.
podaje wszystkie dane.

zofia łabęcka
ul.maratońska 39 m.35
94-102 łódź

pko bp sa oddział 6 w łodzi
ul.aleksandrowska 47
91-224 łódź
13102034080000430200901033

z gory wszystkim dziekuje,czekamy na sygnal od p.wojtka i jedziemy z amankiem z wizyta.....

Posted

A czy nie byłoby rozsądniej żeby to Pan chcący adoptować Amana przyjechał go zobaczyć na miejscu a nie wlec psa w tą i z powrotem a później ewentualnie jeszcze raz?
I jak z jego partycypacją w kosztach. Ostatecznie dostaje psa za darmo a ze schroniska musiałby zapłacić.