ANETTTA Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 amanku ......kochany .....aby ten pan wojtek okazał sie twoim zbawicielem ..... piszcie w nocy o pólnocy czekamy na nowe wiesci Quote
aga1969 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 kochani,jestesmy umowieni na srode na rozmowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: modle sie zeby sie udalo.dzis weekend i znow mam serce na ramieniu bo przyjezdza brat sasiadki-kretyn ze sztucerem...pamietacie.... ja go zawioze do w-wy,najwyzej moze abym nie byla sama spotkam sie na miejscu z kims z dogomaniakow i odwiedzimy pana wojtka razem....co wy na to? a dzis zrobie amankowi sesje foto i wysle jeszcze zdjecia temu panu. Boze....zeby sie udalo,o takim kims marzylam..... Quote
maciaszek Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 To może rozpowiedz wszystkim naokoło, że pies za kilka dni zniknie. Żeby to dotarło do tego sztucerowego debila, może da sobie spokój... Trzymam kciuki!!! Quote
GoniaP Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Trzymam kciuki za Amana i Pana Wojtka. Oby zostali parą przyjaciół!!! Quote
Ulaa Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Tak - i powiedz, że okazało się, że pies jest poszukiwanym championem rasy molos europejski :evil_lol: za znalezienie którego wyznaczono 1 000 zł nagrody, a Aga przekaże znaleźne na schronisko :lol: Zobaczycie ich miny :evil_lol: a na drugi raz będą z większym respektem podchodzić do wałęsających się psów. Quote
Puchatek Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Przede wszystkim jak spotkasz debila to mu powiedz że strzelanie w miejscu zabudowanym jest karalne i jak nie chce żeby go "przecwelowali za drutami" to niech lepiej się wstrzyma. PS. Nawet nie pytaj co znaczy to w cudzysłowie (on zrozumie) :-) Quote
Agata69 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='Puchatek']Przede wszystkim jak spotkasz debila to mu powiedz że strzelanie w miejscu zabudowanym jest karalne i jak nie chce żeby go "przecwelowali za drutami" to niech lepiej się wstrzyma. PS. Nawet nie pytaj co znaczy to w cudzysłowie (on zrozumie) :-) Strasznie lubię takie męskie wejścia. Ja też uważam że z takim gnojem trzeba ostro. Propozycja, a właściwie przymiarka pana wojtka wygląda rozsądnie. pan chce najpierw poznać amana, skonfrontować ze swoją sunią, dopiero potem podejmować decyzj.ę. dlatego pierwsza wizyta będzie typowo zapoznawcza. Potrzebna jest pomoc Adze, towarzyszenie jej w drodze z amanem (psem który nie wiadomo jak podróżuje), oraz podczas wizyty w Warszawie. Może mógłby ktoś z was jej pomóc, ktoś z Łodzi lub z Warszawy. Bardzo proszę o odzew!! Poza tym przed nami wydatki. Aga co prawda finansuje transport z łodzi do Warszawy i z powrotem, ale psu trzeba kupić obroże, smycz i kaganie (musi jakoś podróżować zgodnie z przepisami), potrzebna jest profilaktyczna wizyta u weta i tak dalej. To wszystko kosztuje, a wiem że Adze nie jest łatwo. Przypominam, że u niej nadal jest 7 psów, w tym tylko (!!) 4 jej osobiste. Pomyślałam, że jakbyśmy się złożyli po 10, 20 zł to pomożemy jej chociaż częściowo. Bardzo proszę! Konto podam w następnym poście. Quote
ewatonieja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 gdyby to było we wtorek albo w poniedziałek to ok ,ale w środe jestem juz w pracy :( dołożyć sie moge symbolicznie 10 zł bo czeka mnie batalia o Altera :( Quote
Agata69 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 ewatonieja napisał(a):gdyby to było we wtorek albo w poniedziałek to ok ,ale w środe jestem juz w pracy :( dołożyć sie moge symbolicznie 10 zł bo czeka mnie batalia o Altera :( jeslimasz wydatki na altera to daj spokój, jakoś sobie poradzimy, i tak dużo nam pomagasz. Quote
ewatonieja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 ale ja chcem :) tyle moge i dam,a na Altera to będe pewnie jeszcze żebrała :)) chociaz leki nie sa takie drogie ok 20 zł tylko badania jeszcze nie iwem ile mnie wyniosą :) Quote
Agata69 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Aga jeszcze dzisiaj ma podać nr konta, bardzo prosimy o pomoc, nawet drobne sumy. Quote
aga1969 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 agata jestes poprostu.....wspaniala,pomyslisz o wszystkim. podaje nr konta 13102034080000430200901033 mialam dzis amana zaprosic do samochodu...no nie mialam kiedy,jutro zrobimy proby....:roll: Quote
Gosiapk Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Aga daj na PM więcej wiadomości, nr konta to za mało do przelewu. Trzeba jeszcze mieć Twoje dane: imie, nazwisko, adres - wtedy można zrobić przelew. Chyba, że wolisz pieniążki pocztą przesłane. Quote
Agata69 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 amanek ma nadal propozycję na łańcuch. dziwne to jakieś, że jedni już wiedzą że to barbarzyństwo, a inni ciagle wierzą że to dobrodziejstwo. Z całą stanowczością : Aman nie pójdzie na łańcuch. Quote
Agata69 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Aman ma od dzisiaj ogłoszenie tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=107070 Co prawda ja mam nadzieję, że trafi do pana Wojtka i stanie się przyjacielem Małej, ale strzeżonego... Quote
Szyszka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Hej cioteczki! Sama byłam w szoku jak odebrałam tego maila. Pani E nie rozumie, że to nie raj dla psa. Ten łańcuch. No cóż.:crazyeye: Cieszę się, że Amankiem zainteresował sie ten pan i mam nadzieję, że adopcja dojdzie do skutku. Trzymam kciuki, jesteście wspaniałe. Pozdrawiam wszystkich. Od piątku wkraczam spowrotem na dogo. Pa,pa Quote
ewatonieja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Gosiapk napisał(a):Aga daj na PM więcej wiadomości, nr konta to za mało do przelewu. Trzeba jeszcze mieć Twoje dane: imie, nazwisko, adres - wtedy można zrobić przelew. Chyba, że wolisz pieniążki pocztą przesłane. ja tez poproszę :) Quote
Agata69 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Szyszka napisał(a): Od piątku wkraczam spowrotem na dogo. Pa,pa Szyszka, miłego odpoczynku i owocnego powrotu na łono forum. Quote
aga1969 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 przepraszam,ze nie wchodze tu tak czesto jak powinnam,ale dzis przyjechal na kilka godzin moj maz,mam chora mame,ktora ma unieruchomiona prawa reke,remont na glowie i 7 psiakow w tym jedna sunia juz bardzo chora.....momentami zapominam jak sie nazywam. podaje wszystkie dane. zofia łabęcka ul.maratońska 39 m.35 94-102 łódź pko bp sa oddział 6 w łodzi ul.aleksandrowska 47 91-224 łódź 13102034080000430200901033 z gory wszystkim dziekuje,czekamy na sygnal od p.wojtka i jedziemy z amankiem z wizyta..... Quote
ANETTTA Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 szkoda ze ta sroda jest w srode:shake::shake::shake::shake: az za 3 dni ..i 3 dni niepewnoci ...AMAMKU zakochaj sie w suni Quote
aga1969 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 amanek wita wszystkich....juz tak czekamy,ze te dni to poprostu wiecznosc....amanek raczej malo tego swiadomy,za to ja za siebie:razz: i za niego.... Quote
Puchatek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 A czy nie byłoby rozsądniej żeby to Pan chcący adoptować Amana przyjechał go zobaczyć na miejscu a nie wlec psa w tą i z powrotem a później ewentualnie jeszcze raz? I jak z jego partycypacją w kosztach. Ostatecznie dostaje psa za darmo a ze schroniska musiałby zapłacić. Quote
Recommended Posts