ewatonieja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 to najlepsza propozycja :) a można by Potem tych ludzi zkontrolowac?:cool3: Quote
aga1969 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ja mysle,ze to najpowazniejsza i najlepsza propozycja do tej pory. to jest gdzies kolo pajeczna,mamy tam kogos?:cool3: Quote
ewatonieja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 a co to za wieś? ja nic nie słyszoła o tej Pajęcznej :p Quote
aga1969 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 sluchajcie,chcialabym go wyadoptowac poprzez fundacje,z umowa itd.,z kim moge o tym pogadac? Quote
aga1969 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 to za belchatowem,niedaleko wielunia,jakos tak,jeszcze nie dostalam dokladnych namiarow od tych p-stwa. Quote
Puchatek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ewatonieja napisał(a):to najlepsza propozycja :) a można by Potem tych ludzi zkontrolowac?:cool3: Wygląda nieźle ale nie wiem czy najlepsza bo propozycja Ulii też wyglądała bardzo rozsądnie. Quote
ewatonieja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 dziewczyny z Fundacji NiZ na pewno podesla umowe adopcyjną pisz do Moriaa Lub Niewiasta21 Quote
aga1969 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ok,dzieki,zaraz napisze. mysle,ze te dwie propozycje sa rownorzedne,obie dobre.tu przemawia do mnie odleglosc,bo od ulii to az kolo rzeszowa..... Quote
ewatonieja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ale czy wiadomo jak zareaguje na kaczuszki? Quote
Szyszka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Kurcze ja jestem tak podniecona, że jest tak duża szansa na domek dla Amanka, że nie potrafię się opowiedziec po niczyjej stronie:confused: . Pod Bełchatów byłoby bliżej..... z drugiej strony jak ktoś kocha kaczuszki....to musi być dobrym człowiekiem. Oczywiście nie ujmując nic Państwu z Pajęczna. Tylko Aman - wielkie psisko i malutkie kaczuszki????:roll: Znam sytuacje z mojej wiochy kiedy za kaczuszki i kurczaczki psy dostawały wyroki smierci, za jajka podjadane z kurnika też....:shake: , ale to może wyjątkowa wiocha. Bardzo bym chciała, jak my zresztą wszyscy tutaj, żeby Aman trafił do domu, w którym już zostanie na stałe. Aga a Ty miałaś kontakt z tymi ludźmi z RZeszowa? (jeśli było o tym na tym na formu to sorki, ale nie nadrobiłam jeszcze zaległości) Bo może podczas rozmowy coś wyczujesz... Quote
Puchatek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ulaa pisała że sprawdziła bardzo dobrze dom bo miał tam iść jej tymczasowy pies (tylko przyjaźń z kaczuszkami mu się raczej nie kleiła). Quote
Ulaa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 :crazyeye: Jaki Rzeszów :evil_lol: Oj baby baby :razz: Chrzanów jest między Krakowem a Katowicami, a Góry Luszowskie zaraz obok. I to jest wiocha na zasadzie "daleko do sklepów" a nie jakaś zapyziała nora, gdzie ludzie ze sztachetami za psami latają :eviltong: Jednak chyba sprawa zdaje się być nieaktualna, znalazł się bliżej psiak dla nich, również młody, duży i potrzebujący pomocy. Państwo tak bardzo zainteresowani, że wczoraj dzwonili wieczorem 2 razy i pytali, kiedy pies przyjedzie (i który w końcu :roll:), co mają przygotować, czy umawiać się do weta itd. Quote
aga1969 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ulaa..........ja zrozumialam przez telefon rzeszow...:oops: wybacz i wybaczcie... widze,ze ludzie naprawde ok-ci od kaczuszek....ale sprawa jakby sama sie rozwiazala....zostaje belchatow...mysle,ze bedzie dobrze,zreszta napisalam tym ludziom,ze czekam na sygnal od nich. amanka przygotowuje do samochodu i transportu.... ciesze sie,ale nie znosze tych momentow.... pytalam czy mamy kogos tam w okolicy,kto moglby zobaczyc jak to wyglada....jest ktos???:loveu: Quote
dadiii Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 aga ja mieszkam w bełchatowie tylko nieiwem gdzie oni dokladnie mieszkaja Quote
Szyszka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 No to czekamy na wieści... Amanek może już niedługo:loveu: Quote
aga1969 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 dadiii...super,ja sie dokladnie dowiem i ci przekaze,zobaczymy,moze niedaleko od ciebie...... dzis burze caly czas.....aman biedny.... Quote
Zosia4 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 O matko - jak ja kibicuję Amankowi. To taki cudowny pies. Quote
Szyszka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Amanek, czy otrzyma szansę od losu? Mamy taka nadzieję. Quote
aga1969 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 odezwalam sie emailowo do potencjalnej nowej rodziny amanka,jak bede miala adres to napisze dadiii na priv. dam znac jakie postepy Quote
Ayia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Hop Hop.. w gore pokazac sie wszystkim jaki jestes sliczny!! :loveu: Quote
Szyszka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Amnek czeka w napięciu, jak potoczą się jego losy? Quote
Recommended Posts