Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
to najlepsza propozycja :) a można by Potem tych ludzi zkontrolowac?:cool3:

Wygląda nieźle ale nie wiem czy najlepsza bo propozycja Ulii też wyglądała bardzo rozsądnie.

Posted

Kurcze ja jestem tak podniecona, że jest tak duża szansa na domek dla Amanka, że nie potrafię się opowiedziec po niczyjej stronie:confused: .

Pod Bełchatów byłoby bliżej..... z drugiej strony jak ktoś kocha kaczuszki....to musi być dobrym człowiekiem. Oczywiście nie ujmując nic Państwu z Pajęczna.
Tylko Aman - wielkie psisko i malutkie kaczuszki????:roll:
Znam sytuacje z mojej wiochy kiedy za kaczuszki i kurczaczki psy dostawały wyroki smierci, za jajka podjadane z kurnika też....:shake: , ale to może wyjątkowa wiocha.
Bardzo bym chciała, jak my zresztą wszyscy tutaj, żeby Aman trafił do domu, w którym już zostanie na stałe. Aga a Ty miałaś kontakt z tymi ludźmi z RZeszowa? (jeśli było o tym na tym na formu to sorki, ale nie nadrobiłam jeszcze zaległości)
Bo może podczas rozmowy coś wyczujesz...

Posted

:crazyeye: Jaki Rzeszów :evil_lol: Oj baby baby :razz:
Chrzanów jest między Krakowem a Katowicami, a Góry Luszowskie zaraz obok. I to jest wiocha na zasadzie "daleko do sklepów" a nie jakaś zapyziała nora, gdzie ludzie ze sztachetami za psami latają :eviltong:
Jednak chyba sprawa zdaje się być nieaktualna, znalazł się bliżej psiak dla nich, również młody, duży i potrzebujący pomocy.

Państwo tak bardzo zainteresowani, że wczoraj dzwonili wieczorem 2 razy i pytali, kiedy pies przyjedzie (i który w końcu :roll:), co mają przygotować, czy umawiać się do weta itd.

Posted

ulaa..........ja zrozumialam przez telefon rzeszow...:oops: wybacz i wybaczcie...
widze,ze ludzie naprawde ok-ci od kaczuszek....ale sprawa jakby sama sie rozwiazala....zostaje belchatow...mysle,ze bedzie dobrze,zreszta napisalam tym ludziom,ze czekam na sygnal od nich.
amanka przygotowuje do samochodu i transportu....
ciesze sie,ale nie znosze tych momentow....
pytalam czy mamy kogos tam w okolicy,kto moglby zobaczyc jak to wyglada....jest ktos???:loveu: