Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JA NIE ROZMAWIAM Z LUDZMI KTóRZY ZA JEDNYM ZAMACHEM STAWIAJA 3 WARUNKI OPUśCIC CENE , PRZYWIEZC DO DOMU, NIE KASTROWAC/STERYLIZOWAC :mad: JUZ JEDEN Z TYCH WARUNKóW POWINIEN WZBUDZIC LEKKIE PODEJRZENIA I SKLONIC DO OSTROżNOSCI

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szyszka

ja nie wim gdzie TY wyjeżdzasz i na jak długo :placz::placz::placz:a co bedzie jak wiadomosc nadejdzie po twoim wyjezdzie daj moze tej zainteresowanej osobie jakięś namiary na kogoś innego i nr tel ....aby nam domek kołóo nosa nie przeszedł.......FAKT NALEŻY GO SPRAWDZIC >>>>>>to nie ulega watpilwosci .......jak juz bedzie pewniak
to dajcie znać na forum jaka to miejscowość .....

Posted

pajunia-dzieki wielkie za ostrzezenia.mowiac szczerze o umowie adopcyjnej to ja nawet nie mam pojecia,niech ktos mi podesle b prosze.
sprawdze na pewno miejsce zanim amanka tam zawioze.tylko zeby ta kobitka sie odezwala.szyszka podala mi do nie maila,wiec jutro sama uderze.ale jestem ciekawa skad jest ta pani....

Posted

Agus, w sprawie umowy adopcyjnej, skontaktuj sie z Moriaa ( Kaja). Moriaa jest rowniez z Lodzi ( Fundacja Niechciane i Zapomniane) Maja umowy adopcyjne , niech Ci da. Nawet by dobrze bylo, gdyby umowa byla na fundacje, zawsze maja lepsze mozliwosci zrobienia kontroli poadopcyjnej i zareagowania, gdyby pies w niewlasciwe rece trafil. Lub gdyby nie mial tam dobrze.

Posted

Hej, wszystkie namiary podałam Adze. Dziś rano nie było żadnej wiadomości. Aga zaatakuj tą panią najwyżej sama. Na stronie fundacji na forum, nie pamiętam, ale chyba Katya podaje jak powinna przebiagać wizyta przedadopcyjna.
Myślę, ża adopcja przez fundacje to dobry pomysł, zostawimy otwartą furtke do sprawdzenia co się dzieje z Amanem.

A tak w ogóle to w każdym ogłoszeniu jakie dałam dla Amana są namiary na Agę, a mój e-mail tylko z powodu, że musi jakiś być podany.

Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży. Trzymajcie rękę na pulsie.

P.S. Sorki za błędy ale jestem jeszcze nieprzytomna :evil_lol:

Posted

Oczywiście że trzeba wszystko sprawdzi, ale miejmy nadzieję, że nasze obawy będą płonne. Trzymam kciuki, wczoraj usnęłam usypiając dziecko, muszę zrobić sobie mały urlop. Tylko jak zrobić urlop od domu i dzieci.
Ps. Codziennie śnią mi się psy, to chyba nie jest normalne?

Posted

dodzwonilam sie....
to wies kolo sandomierza....dziewczyna mila ale.....pies na lancuch.
nie moge go dac na lancuch,teraz kiedy biega po lakach to bylaby dla niego rozpacz.....no niestety.... juz mialam nadzieje,kurcze...

Posted

aga daj ten telefon albo adres na czarne kwiatki! Żaden pies nie może być na łańcuchu!!!!!!!!!!!:angryy: Póki ludzie tego nie zrozumieją nie powinni dostać żadnego psa- przynajmniej z dogomanii!

Posted

TAki słodziak na łańcuch :mad: :mad: :mad: Nigdy w życiu! Dziewczyny on zasługuje na prawdziwy domek i przyjaciół a nie łańcuch! Do góry piesku,niech Ci się wreszcie poszczęści!

Posted

[quote name='Koperek']aga daj ten telefon albo adres na czarne kwiatki! Żaden pies nie może być na łańcuchu!!!!!!!!!!!:angryy: Póki ludzie tego nie zrozumieją nie powinni dostać żadnego psa- przynajmniej z dogomanii!

Przyłączam się do tego apelu!

Posted

nie wpisałam się wczoraj, bo mnie jasny szlag trafił. cały dzień nadzieji i taka wiadomośc. Dobrze że ta dziewczyna nie trafiła na mnie , bo bym ją normalnie wyzwała. Chyba napiszę do niej maila, co sądzę o więzieniu zwierząt. Ludzie mają taką świadomość, że w ich mniemaniu przygarniają pieska z dobrego serca, a tak naprawdę wyrządzają mu krzywdę isą po prostu okrutni.

Trzeba koniecznie sprawdzić ten ośrodek sportu, może ktoś z łodzi mógłby. Ja jestem za daleko, a przy Agi obowiązkach wątpię , czy da radę.

Posted

ewatonieja napisał(a):
jakie sa plany wobec Amana?
hotel?
dalej szukamy?

Myślę że trzeba dokładnie sprawdzić ten ośrodek sportu, może stanie się cud i tam rzeczywiście są dobre warunki. Czy ty albo ktoś z łodzi mógłby to zrobić? Namiary u Agi. Aga się nie odzywa, chyba zajęta mamą w szpitalu i siódemką psów, które trzeba nakarmić, wysikać i td.
nadal szukamy , w ostateczności hotel.