Puchatek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 My czekamy w napięciu ;-) Jak sądzę Amana nikt nie wtajemniczył w sprawę więc się chłopak nie spodziewa dużych zmian w swoim życiu. A może będzie miał pretensję do nas (? w zasadzie o nas też nic nie wie), że go zabieramy z jego ulubionego miejsca. Quote
Agata69 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Aga, czy państwo się odezwali? Jeśli nie uważam , że powinnaś zadzwonić się upewnić. Quote
ANETTTA Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 dziewczyny pilnujcie ten domek ...aby nam nie uciekł ....amanek szczescia pisio ......zyczę Quote
Puchatek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Z dużym napięciem I jeszcze większym natężeniem Trzymając całą mocą kciuki Oczekujemy braku oporu w dawaniu domu Amanowi Quote
Szyszka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Domku odezwij się, bo siedzę jak na szpilach. Quote
Agata69 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Aga, zlituj się kobieto... Aman trzymam kciuki.. Ludzie, wiecie, że Oskar znalazł dom? Super, nie! Quote
masienka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 nie dam rady teraz przejrzec calego watku ale spojrzcie na to: to ogloszenie jest sprzed kilku miesiecy, czy to mozliwe aby to byl ten sam pies?: " Mieszaniec wilczura i boksera pilnie szuka domu. Ma około roku bardzo miłe usposobienie również dla dzieci. Przybłąkał się do jednej z pod warszawskich stajni, ale ponieważ jest to stajnia "wysokiej klasy i zamożności" nie jest godzien tam pozostać jako stróż. Zaufał bardzo stajennej ale ona nie może go zatrzymać gdyż sama jest tam "gościem". Jest bardzo posłuszny i wykonuje grzecznie polecenia. Prosimy nie pozostajecie obojętni. Pies znajduje się w miejscowości Konik Nowy / kierunek na Mińsk Mazowiecki. Kontakt Grażyna 0 603 586 183 lub Ewa 0 604 129 812 Quote
aga1969 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 kochani,nie mialam dostepu do kompa....u nas dzis byla nawalanica,dopiero wlaczyli nam swiatlo,drzewa z korzeniami powyrywane....kleska na calego,potop poprostu. aman jakos to przetrwal....nie wiem wprawdzie jak....w dodatku byl w tym czasie "sztucerowy kretyn". przed chwila przeczytalam maila od "mamy i taty" amanka... "Wczorajszy dzień upłynął nam bardzo pracowicie, bo oprócz budy robimy też drewnianą podlogę do kojca, żeby pies nie leżał na betonie.Jeśli jutro deszcz nam nie przeszkodzi, to może uda się nam skończyć i we wtorek będziemy mogli się spotkać. Nasz adres: Strzelce Wielkie, powiat pajęczański. Jeśli mam wyjaśnić, jak do nas dojechać, to proszę dać znać. Proszę nam też przybliżyć sprawę czipowania, czy to ma w naszych wiejskich warunkach sens, czy nie jest bolesne dla psa i kłopotliwe dla Pani. Pozdrawiam" Mam nadzieje,ze P-stwo wybacza,ze ich tu cytuje,ale przeciez aman ma tak duzo przyjaciol,ktorzy pragna znac dalej jego los.... mamy juz adres.... Quote
aga1969 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 piesek podobny do amanka,naprawde,bardzo, ale to nie on.amanek jest czarno-podpalany na brazowo.a ten ma elementy jasne jeszcze.... Quote
ewatonieja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ten drugi eze względu na podobieństwo do Amana tez piekny ;) widze ze bedziemy musieli pożegnac Amana za niedługo na forum :multi: Quote
Agata69 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 maile od państwa brzmią super. mam nadzieję że aman bdzie tam szczęśliwy. Quote
Szyszka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ale cudnie, ale cudnie. Amanku ale ci sie chatka szykuje :multi: :multi: :multi: Quote
Agata69 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Aman, z radością pożegnam cię z mojego podpisu. Quote
Szyszka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 I ja też, wstawimy jakąś inną bidulke. Agatko, który piesio to Oskar? Quote
ewatonieja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 oskarek to chyba ten piesek ,który ma niewładne tylnie nózki :placz::placz: ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17416&highlight=oskar Quote
Maupa4 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='ewatonieja']oskarek to chyba ten piesek ,który ma niewładne tylnie nózki :placz::placz: ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17416&highlight=oskar ale ma już w końcu dom ... :multi: Quote
Szyszka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Przejrzałam wątek Oskarka, ale bidulek, dobrze, że już grzeje dupcie w nowym domku.:multi: Quote
Ulaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 I jak tam z domkiem dla Amanka? Ludziom od kaczuszek dałam wczoraj śmieszną psinę sznaucerkę olbrzymkę ze schronu w Katowicach, ale Amankowi też życzyli szczęścia. Trzymam kciuki nadal! Quote
Agata69 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Z tego co wiem Aman ma jechać do domu w czwartek. Quote
ANETTTA Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a czy on dlej na tej kupi piachu siedzi :placz::placz::placz:zeby tylko zdazyc z tym domkiem Quote
Szyszka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Jak nic nie pomyliłam to do Pajęczna, Państwo robią mu super kojec :lol: Quote
Recommended Posts