Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My czekamy w napięciu ;-) Jak sądzę Amana nikt nie wtajemniczył w sprawę więc się chłopak nie spodziewa dużych zmian w swoim życiu. A może będzie miał pretensję do nas (? w zasadzie o nas też nic nie wie), że go zabieramy z jego ulubionego miejsca.

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie dam rady teraz przejrzec calego watku ale spojrzcie na to:

to ogloszenie jest sprzed kilku miesiecy, czy to mozliwe aby to byl ten sam pies?:
"

Mieszaniec wilczura i boksera pilnie szuka domu. Ma około roku bardzo miłe usposobienie również dla dzieci. Przybłąkał się do jednej z pod warszawskich stajni, ale ponieważ jest to stajnia "wysokiej klasy i zamożności" nie jest godzien tam pozostać jako stróż. Zaufał bardzo stajennej ale ona nie może go zatrzymać gdyż sama jest tam "gościem". Jest bardzo posłuszny i wykonuje grzecznie polecenia. Prosimy nie pozostajecie obojętni. Pies znajduje się w miejscowości Konik Nowy / kierunek na Mińsk Mazowiecki. Kontakt Grażyna 0 603 586 183 lub Ewa 0 604 129 812

Posted

kochani,nie mialam dostepu do kompa....u nas dzis byla nawalanica,dopiero wlaczyli nam swiatlo,drzewa z korzeniami powyrywane....kleska na calego,potop poprostu.
aman jakos to przetrwal....nie wiem wprawdzie jak....w dodatku byl w tym czasie "sztucerowy kretyn".
przed chwila przeczytalam maila od "mamy i taty" amanka...

"Wczorajszy dzień upłynął nam bardzo pracowicie, bo oprócz budy robimy też drewnianą podlogę do kojca, żeby pies nie leżał na betonie.Jeśli jutro deszcz nam nie przeszkodzi, to może uda się nam skończyć i we wtorek będziemy mogli się spotkać. Nasz adres: Strzelce Wielkie, powiat pajęczański. Jeśli mam wyjaśnić, jak do nas dojechać, to proszę dać znać. Proszę nam też przybliżyć sprawę czipowania, czy to ma w naszych wiejskich warunkach sens, czy nie jest bolesne dla psa i kłopotliwe dla Pani. Pozdrawiam"

Mam nadzieje,ze P-stwo wybacza,ze ich tu cytuje,ale przeciez aman ma tak duzo przyjaciol,ktorzy pragna znac dalej jego los....
mamy juz adres....

Posted

I jak tam z domkiem dla Amanka?
Ludziom od kaczuszek dałam wczoraj śmieszną psinę sznaucerkę olbrzymkę ze schronu w Katowicach, ale Amankowi też życzyli szczęścia.
Trzymam kciuki nadal!