Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aman jedzie jutro, Agnieszka bardzo przeżywa. Jak wróci z Łodzi , gdzie naprawiała samochód napewno się wpisze. Pani zwoniła dzisiaj rano, czekają na pieska. Jestem pewna że Aman i jego nowa rodzina będą żyli długo i szczęśliwie.

Posted

będzie dobrze, dzisiaj Amanek miał próbę obroży i smyczy, podobno chodził przy nodze jak szkolony pies. jutro ruszają ok.10 - 11. powodzenia.

Apel do nowej rodziny Amana:
Kochani państwo, bardzo dziękujemy, że daliście szansę naszemu podopiecznemu. Mamy nadzieję, że da wam za to dużo radości i zadowolenia przez długie lata. wierzymy w to szczerze, bo Aman to kochany piesek, mimo, iż na swej drodze spotkał ludzi złych i tępych. liczymy jednocześnie na państwa wyrozumiałość dla niego i uszanowanie jego potrzeb. on napewno odwdzięczy się wam wiernością i przywiązaniem o jaką trudno w świecie ludzi.

Posted

Im większy pies, tym większą ma litość dla człowieka dyndającego na końcu smyczy :evil_lol: Mam jedną z suczek dokładnie wielkości Amanka i jak idę z nią, to nie czuję, że coś jest uwiązane na sznurku ;)

Im mniejsze, tym zacieklej walczy :razz:

Posted

Agata69 napisał(a):
Liczymy jednocześnie na państwa wyrozumiałość dla niego i uszanowanie jego potrzeb. on napewno odwdzięczy się wam wiernością i przywiązaniem o jaką trudno w świecie ludzi.

PIĘKNE. :cool2::happy1:

Posted

Wyruszyli dopiero ok. 13. Aman bardzo bał się wsiąść do auta, po godzinie mocowania wsadzili go na siłę dwaj sąsiedzi Agi. W aucie było już OK, Aman spokojnie leżał z tyłu, przynajmniej wtedy, kiedy rozmawiałam z Agą. Teraz powinni być już na miejscu.

Posted

Aga dzwoniła z drogi.
Dom jest....

HIPER SUPER!!!!

wSZYSTKO OPISZE WAM SAMA JAK WRÓCI I ODPOCZNIE, BĘDĄ ZDJĘCIA, MOŻECIE JUŻ LECIEĆ DO MONOPOLOWEGO. pODOBNO JEST ZA CO WYPIĆ.

Z DZIKĄ ROZKOSZĄ WYWALĘ DZIŚ AMANA Z PODPISU.

Posted

:Cool!: :Cool!: :Cool!:
SUUUUPPPPPEEEEERRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aguś czekamy na opis i zdjęcia!!!!
Udało się!!!!!!!!!! Huuuuuuuraaaaaaaaa!!!!!!!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

Tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu.
Mam nadzieję że wystarczy ;-)

Posted

:placz::placz::placz::placz::placz::placz:ze szczescia aby ono amanka nie opusciło :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:cudownie czekamy na AGe i jej nowinki a moze fotki :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

kochani nasi,jaki tu ruch..........
wreszcie moge usiasc i wszystko wam opowiedziec....

agata juz troche was poinfrmowala-agata-jak zwykle na posterunku-dzieki skarbie!!!!!!

aman w swoim domu.
nowi jego wlasciciele-bardzo kulturalni,madrzy,spokojni,zorganizowani,odpowiedzialni,ciepli ludzie.
dajcie spokoj....ugoscili nas nawet obiadem:cool3:
domek amana-kojec jest tak wymuskany,dopracowany,przemyslany.przygotowali sie na przyjecie psa wspaniale.aman ma do pilnowania 2 hektary.....duzy piekny teren,wsrod lak i pol,za ogrodzeniem niedaleko widac 2 duze zbiorniki wodne (jak wiemy-aman pies kapiacy sie)
na poczatku byl zdezorientowany,ale systematycznie zaczal zaznaczac swoje slady...ja zostalam w domu (na obiedzie) a aman z nowym panem zapoznal sie z calym terenem.pieknie chodzil na smyczy.
pozniej posiedzielismy z nim w kojcu,moja fifi pojechala z nami jako "osoba" towarzyszaca i bardzo chetnie wracala do tego kojca,tak sie nawet jej -suni poscielowej spodobal.
w kojcu stoi piekna,ocieplona styropianem buda wykonana perfekcyjnie przez pana domu,pokryta papa,maja mu jeszcze polozyc dachowke...
jest podloga drewniana pieknie pomalowana i zostawiony kwadrat betonu,zeby piesek mogl sie chlodzic i mial wybor:roll:
panstwo beda wychodzili z nim na spacery a jak skoncza ogrodzenie,amanek bedzie mogl rowniez biegac luzem.
po naszym wyjezdzie aman zaczal machac ogonem do nowego pana i wrabal miche jedzenia.

to chyba jedna z najlepszych adopcji na dogo....i to tylko DZIEKI WAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHANI,Z CALEGO SERCA WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE,ZA POMOC,ZA WSPARCIE,ZA SKUTECZNE OGLOSZENIA,ZA TOWARZYSZENIE NAM DZIEN PO DNIU,ZA KIBICOWANIE,ZA WSPOLODCZUWANIE.
dZIEKUJE WAM JA I OCZYWISCIE GLOWNY BOHATER WATKU-AMAN.

zdjecia wysylam agacie z prosba o umieszczenie ich tutaj.
moze ci panstwo kiedys zdecyduja sie na towarzystwo dla amanka....;) juz my wszyscy im pomozemy!

teraz kolej na cyganka....:roll:

Posted

Ja się chyba przwrócę.:evil_lol:
Ale wieści, jak to dobrze, że zdąrzyliśmy przed kretynem za sztucerem:eviltong:
Aman na pewno szybko sie zaaklimatyzuje i nie trzeba będzie mu sypać jego góry piachu:cool3:
:turn-l: A Puchatek z Maciaszkiem tak sie popluli.;)

Cioteczki i wujkowie, teraz apelujemy o pomoc w poszukiwaniu domku dla małego, kochanego Cyganka.:loveu: