MALWA Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='Lenka_Toruń']pojawiam się z zaproszenia..poczytam wątek suni[/QUOTE] Witam u KIary ! Quote
MALWA Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='ania75']Dziękuję za zaproszenie :lol:[/QUOTE] Witam u nas ! Quote
Radek Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Dziękuję za zaproszenie. Wspomóc finansowo nie mogę, mam już i tak sporo stałych (więcej niż zakładałem;)) Quote
MALWA Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='Radek']Dziękuję za zaproszenie. Wspomóc finansowo nie mogę, mam już i tak sporo stałych (więcej niż zakładałem;))[/QUOTE] Dziękuję za zajrzenie na wątek ! Quote
mdk8 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 ciotki potrzebna pomoc a mało czasu, Zajrzyjcie proszę może wpadniecie na jakiś pomysł? [url]https://www.facebook.com/events/243349599165014/275219992644641/?notif_t=plan_mall_activity[/url] Quote
cisowianka Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Stawiam się na zaproszenie, jutro się wczytam w wątek ;) Quote
MALWA Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 [quote name='cisowianka']Stawiam się na zaproszenie, jutro się wczytam w wątek ;)[/QUOTE] Witam i zapraszam ! Quote
zozola77 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [QUOTE][quote name='Ada-jeje'] oczekuje tez od Marty kosztow za hotelowanie odrebne dla Kiary, bo na chwile obecna jest rachunek na laczna kwote, a w wypadku Kiary musi byc odzielnie, takze koszty weterynaryjne pozostale ktore tez mam lacznie na wieciej psow ktore sa u Marty, gdyby koszty trzeba przedlozyc w sadzie, w co raczej nie wierze.[/QUOTE] troszke mnie zdziwiło to stwierdzenie o KOSZTACH HOTELOWANIA, bo myślałam ze Kiara jest u Marty na bdt - za karmę i weta (info z 1 postu).No chyba, ze to o tę karmę chodzi albo ze wzgledu na tą niby włascicielkę co sobie "rości prawa do suni" coś sie zmieniło ...??? odzywała sie jeszcze??? Quote
teresaa118 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Ciocie, jestem zszokowana, opiekowalam sie wirtualnie Szepardem ze Schroniska w Lodzi i okazuje sie, ze wplacalam pieniadze dla naciagaczy. Czy ktos wiecej wie o tej sprawie? Quote
Ada-jeje Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='zozola77'][QUOTE] troszke mnie zdziwiło to stwierdzenie o KOSZTACH HOTELOWANIA, bo myślałam ze Kiara jest u Marty na bdt - za karmę i weta (info z 1 postu).No chyba, ze to o tę karmę chodzi albo [B]ze wzgledu na tą niby włascicielkę co sobie "rości prawa do suni" coś sie zmieniło ...???[/B] odzywała sie jeszcze???[/QUOTE] zmienilo sie ze wzgledu na wlascicielke, ktora rosci sobie prawa do suni, i dlatego wszystko uleglo zmianie, musza byc rachunki, na faktyczne wydatki. Dla takiej baby Marta nie bedzie zadnym BDT, bo i dlaczego? Quote
dziubilajnen Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Witam Jak wyglada obecnie sprawa, jesli ktos by sie zdecydował adoptować Kiare ?? Pozdrawiam Michał Quote
Juldan Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Jestem na zaproszenie- niestety ni mogę finansowo:oops: Ale jeśli potrzebujecie ogłoszeń dla suni to chętnie pomogę- potrzebuję tylko tekstu, zdjęć i namiaru na kogoś kto odbierać będzie telefony Quote
MALWA Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 [quote name='teresaa118']Ciocie, jestem zszokowana, opiekowalam sie wirtualnie Szepardem ze Schroniska w Lodzi i okazuje sie, ze wplacalam pieniadze dla naciagaczy. Czy ktos wiecej wie o tej sprawie?[/QUOTE] A to chyba watek pomylony, bo wpis nie dotyczy Kiary........... Quote
MALWA Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 [quote name='Juldan']Jestem na zaproszenie- niestety ni mogę finansowo:oops: Ale jeśli potrzebujecie ogłoszeń dla suni to chętnie pomogę- potrzebuję tylko tekstu, zdjęć i namiaru na kogoś kto odbierać będzie telefony[/QUOTE] Witaj, dziękuję za przybycie. Dziękuję za chęć zrobienia ogłoszeń. W razie czego będę pamiętała. Quote
Ada-jeje Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='dziubilajnen']Witam Jak wyglada obecnie sprawa, jesli ktos by sie zdecydował adoptować Kiare ?? Pozdrawiam Michał[/QUOTE] Na chwile obecna Kiara nie jest do adopcji. Jestes zainteresowany adopcja Kiary? Quote
cisowianka Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Odwiedzam sunie, ale jestem bez kasy (praktycznie cały czas), może coś wyskrobie po wypłacie, ale niestety nie stałą.... Quote
ajw Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Dziękuję za zaproszenie. Finansowo nie wspomgę, ale duchowo tak ;) trzymam kciuki za sunię!! Quote
MALWA Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 [quote name='cisowianka']Odwiedzam sunie, ale jestem bez kasy (praktycznie cały czas), może coś wyskrobie po wypłacie, ale niestety nie stałą....[/QUOTE] [quote name='ajw']Dziękuję za zaproszenie. Finansowo nie wspomgę, ale duchowo tak ;) trzymam kciuki za sunię!![/QUOTE] Dziękuję za przybycie do nas ! Quote
bea100 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='MALWA']Kto jeszcze może pomóc Kiarze, kto?[/QUOTE] Jutro wpłacę 20zł, wiem, że to niewiele ale może to ziarnko do ziarnka... Quote
ewu Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Muszę wysłać pieniądze ,żeby wesprzeć ciężko chorego psiaczka :( któremu kibicuję od początku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238661-EUTANAZJA-czy-to-jedyne-rozwi%C4%85zanie-Psie-dziecko-czeka-na-pomoc!!!/page24[/url] Przykro mi ale nie dam rady wesprzeć Kiary :( Quote
Recommended Posts