Jump to content
Dogomania

Jestem Kiara wyrwana z Olkusza.................pomóż mi.................

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Radek']Dziękuję za zaproszenie. Wspomóc finansowo nie mogę, mam już i tak sporo stałych (więcej niż zakładałem;))[/QUOTE]

Dziękuję za zajrzenie na wątek !

Posted

ciotki potrzebna pomoc a mało czasu, Zajrzyjcie proszę może wpadniecie na jakiś pomysł? [url]https://www.facebook.com/events/243349599165014/275219992644641/?notif_t=plan_mall_activity[/url]

Posted

[QUOTE][quote name='Ada-jeje']
oczekuje tez od Marty kosztow za hotelowanie odrebne dla Kiary, bo na chwile obecna jest rachunek na laczna kwote, a w wypadku Kiary musi byc odzielnie, takze koszty weterynaryjne pozostale ktore tez mam lacznie na wieciej psow ktore sa u Marty, gdyby koszty trzeba przedlozyc w sadzie, w co raczej nie wierze.[/QUOTE]

troszke mnie zdziwiło to stwierdzenie o KOSZTACH HOTELOWANIA, bo myślałam ze Kiara jest u Marty na bdt - za karmę i weta (info z 1 postu).No chyba, ze to o tę karmę chodzi albo ze wzgledu na tą niby włascicielkę co sobie "rości prawa do suni" coś sie zmieniło ...???

odzywała sie jeszcze???

Posted

[quote name='zozola77'][QUOTE]

troszke mnie zdziwiło to stwierdzenie o KOSZTACH HOTELOWANIA, bo myślałam ze Kiara jest u Marty na bdt - za karmę i weta (info z 1 postu).No chyba, ze to o tę karmę chodzi albo [B]ze wzgledu na tą niby włascicielkę co sobie "rości prawa do suni" coś sie zmieniło ...???[/B]
odzywała sie jeszcze???[/QUOTE]
zmienilo sie ze wzgledu na wlascicielke, ktora rosci sobie prawa do suni, i dlatego wszystko uleglo zmianie, musza byc rachunki, na faktyczne wydatki. Dla takiej baby Marta nie bedzie zadnym BDT, bo i dlaczego?

Posted

Jestem na zaproszenie- niestety ni mogę finansowo:oops:
Ale jeśli potrzebujecie ogłoszeń dla suni to chętnie pomogę- potrzebuję tylko tekstu, zdjęć i namiaru na kogoś kto odbierać będzie telefony

Posted

[quote name='teresaa118']Ciocie, jestem zszokowana, opiekowalam sie wirtualnie Szepardem ze Schroniska w Lodzi i okazuje sie, ze wplacalam pieniadze dla naciagaczy. Czy ktos wiecej wie o tej sprawie?[/QUOTE]

A to chyba watek pomylony, bo wpis nie dotyczy Kiary...........

Posted

[quote name='Juldan']Jestem na zaproszenie- niestety ni mogę finansowo:oops:
Ale jeśli potrzebujecie ogłoszeń dla suni to chętnie pomogę- potrzebuję tylko tekstu, zdjęć i namiaru na kogoś kto odbierać będzie telefony[/QUOTE]

Witaj,

dziękuję za przybycie.

Dziękuję za chęć zrobienia ogłoszeń. W razie czego będę pamiętała.

Posted

[quote name='dziubilajnen']Witam

Jak wyglada obecnie sprawa, jesli ktos by sie zdecydował adoptować Kiare ??
Pozdrawiam Michał[/QUOTE]
Na chwile obecna Kiara nie jest do adopcji. Jestes zainteresowany adopcja Kiary?

Posted

[quote name='cisowianka']Odwiedzam sunie, ale jestem bez kasy (praktycznie cały czas), może coś wyskrobie po wypłacie, ale niestety nie stałą....[/QUOTE]

[quote name='ajw']Dziękuję za zaproszenie. Finansowo nie wspomgę, ale duchowo tak ;) trzymam kciuki za sunię!![/QUOTE]

Dziękuję za przybycie do nas !

Posted

Muszę wysłać pieniądze ,żeby wesprzeć ciężko chorego psiaczka :( któremu kibicuję od początku
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238661-EUTANAZJA-czy-to-jedyne-rozwi%C4%85zanie-Psie-dziecko-czeka-na-pomoc!!!/page24[/url]
Przykro mi ale nie dam rady wesprzeć Kiary :(