Jump to content
Dogomania

Jestem Kiara wyrwana z Olkusza.................pomóż mi.................

Recommended Posts

Posted

[quote name='bea100']Jutro wpłacę 20zł, wiem, że to niewiele ale może to ziarnko do ziarnka...

Dziękuję !

[quote name='Ada-jeje']Malwa bardzo prosze dopisanie wplaty 25.03.14. 20 zl. od sharka dla Kiary. Dziekujemy darczyncy.

Dziękuję za potwierdzenie wpłaty.

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem bez zaproszenia :evil_lol: ladny banerek ale nie mam miejsca w podpisie....
Malwo, czy andzia69 wie o Kiarze? ona chyba jest od amstaffów, może bedzie wiedziala kogo jeszcze ściągnąć..
ja w tym miesiącu nie dam rady, zobaczę tak jak wyżej ciotki jak będzie w kwietniu .. . .

Posted

[quote name='Doda_']Jestem bez zaproszenia :evil_lol: ladny banerek ale nie mam miejsca w podpisie....
Malwo, czy andzia69 wie o Kiarze? ona chyba jest od amstaffów, może bedzie wiedziala kogo jeszcze ściągnąć..
ja w tym miesiącu nie dam rady, zobaczę tak jak wyżej ciotki jak będzie w kwietniu .. . .

Witam na wątku !

[quote name='bea100']Dzisiaj wpłacone moje skromne 20 złociszy.

Pięknie dziękuję !

[quote name='zozola77']też coś jej w kwietniu podeślę...

Super, dziękuję !

[quote name='Ada-jeje']Doszly 2 wplaty 26.03.14. 20 zl. Wioletta Cz. Dębica i 20 zl. od BEA100. Dziekujemy bardzo. Malwa uzupelnij prosze pierwszy post.

Zaraz uzupełniam..............

[quote name='kontaktogloszenia']Witam ,widzę że moja wpłata dla suni doszła ... Pozdrawiam Wioletta Cz.

Doszła, i potwierdzona wyżej.

Posted

Doda_ napisał(a):
W górę !!!!!!!!!! Mało nas tutaj :(
Malwa, pytałam czy andzia wie?

Nie wiem czy wie.

Wysłałam ponad 130 zaproszeń, i co przyszło zaledwie kilka osób..................

Posted

andzia69 napisał(a):
sobie zapiszę...w Olkuszu jest kolejna pręguska 17 kg :( widziałam na FB...ech te "schrony" :(

też widziałam, i ta ONka z naroślem:(