wanda szostek Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Jasza napisał(a):Cudna jest :loveu: Dziewczyny, jakie mała ma potrzeby? Będzie bazarek imienny? Będzie. Pewnie zrobi go Doda_ Quote
agat21 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Piękna sunieczka :) Oby teraz już ją spotykało samo dobro :) Quote
kolejna kobietka Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Ojeju, ale słodzinka maleńka http://i60.tinypic.com/ilzr03.jpg :loveu: i obróżka jaka śliczna :) ahaha jaki języczek słodki http://i60.tinypic.com/ejc6is.jpg Quote
elik Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Bidulka ma takie nabrzmiałe cycuszki :( Trzeba jej lek na zatrzymanie laktacji dawkować. Quote
ewu Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 (edited) elik napisał(a):Bidulka ma takie nabrzmiałe cycuszki :( Trzeba jej lek na zatrzymanie laktacji dawkować. Wszystko dostaje:), jest pod opieką dobrej lecznicy. Kasia mówiła ,że pod futerkiem straszliwie sterczy kręgosłup i kości.....:( Na zdjęciach widać jakie ma zmęczone oczy...:( Edited March 19, 2014 by ewu Quote
elik Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 ewu napisał(a):Wszystko dostaje:), jest pod opieką dobrej lecznicy. Kasia mówiła ,że pod futerkiem straszliwie sterczy kręgosłup i kości.....:( Na zdjęciach widać jakie ma zmęczone oczy...:( To teraz tylko dobre jedzonko i spokój, spokój, spokój... i duuuużo miłości, żeby psychika suni wróciła do normy. Quote
ewu Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 elik napisał(a):To teraz tylko dobre jedzonko i spokój, spokój, spokój... i duuuużo miłości, żeby psychika suni wróciła do normy. To ma zapewnione:):):) Quote
ewu Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Elu mam fajną fotkę ale ja niekumata.... Zamieścisz? Quote
elik Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 ewu napisał(a):Elu mam fajną fotkę ale ja niekumata.... Zamieścisz? Jasna sprawa, ślij :) Quote
ewu Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 elik napisał(a):Bardzo proszę :) Elu doszło? Coś mam z pocztą ostatnio.. Quote
elik Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 ewu napisał(a):Elu doszło? Coś mam z pocztą ostatnio.. Doszło :) Długo czekałam, odwlekając wyjście z psiurkami na spacer, ale wreszcie musiałam wyjść. Teraz po powrocie ze spaceru widzę, że doszło. Rzeczywiście ciekawe. Zaraz wkleję na watek. Quote
elik Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Tytuł: Tutaj jest najwygodniej. hahaha śmiem wątpić :evil_lol: Gdzie ona weszła ??? Quote
ewu Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 [quote name='elik'] Tytuł: Tutaj jest najwygodniej. hahaha śmiem wątpić :evil_lol: Gdzie ona weszła ??? To są poduszki na kanapie:) Quote
ewu Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 elik napisał(a):Doszło :) Długo czekałam, odwlekając wyjście z psiurkami na spacer, ale wreszcie musiałam wyjść. Teraz po powrocie ze spaceru widzę, że doszło. Rzeczywiście ciekawe. Zaraz wkleję na watek. Elu przepraszam ale zadzwonił telefon i musiałam odebrać ważną rozmowę. Quote
Neelith Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Śliczna lisiczka! Brawa za uratowanie suni! :multi: Quote
elik Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 ewu napisał(a):To są poduszki na kanapie:) Domyśliłam sie, tylko po co ona tam się wcisnęła :) ewu napisał(a):Elu przepraszam ale zadzwonił telefon i musiałam odebrać ważną rozmowę. Nic to :) Quote
wanda szostek Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 ania75 napisał(a):Może tam najbezpieczniej się czuje bidulka Właśnie tak. Podobno chowa tam też różne rzeczy. Quote
edek Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Ale znalazła sobie kryjówkę :-o. Niunia musi się pozbierać i fizycznie i psychicznie, najwidoczniej potrzebuje swojego miejsca. Może kenelek okryty kocykiem byłby dla niej dobrą kryjówką. Quote
elik Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='edek']Ale znalazła sobie kryjówkę :-o. Niunia musi się pozbierać i fizycznie i psychicznie, najwidoczniej potrzebuje swojego miejsca. Może kenelek okryty kocykiem byłby dla niej dobrą kryjówką. "Moja" mamcia tam właśnie najlepiej się czuła na początku, dopóki nie nabrała odwagi. Teraz wypuszcza się nawet do kuchni :) A to nowe zdjęcia od Basi Widać, że sunia wraca do normy :) Zdrowiej sunieczko :) Quote
malagos Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 O, jakie bystre oczki! I uśmieszek figlarny! :) Quote
Recommended Posts