elik Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='ewu']To jest oczywiste ale myślenie o rozdzieleniu zabiegów wynika jedynie z troski lekarzy ponieważ czyszczenie i usuwanie zębów jest zabiegiem tzw."brudnym" a sterylizacja wymaga niezwykłej higieny i dlatego tylko zastanawiają się co jest lepsze dla suni. ...[/QUOTE] No tak, to racja, nie wzięłam tego pod uwagę, że przy czyszczeniu zębów to i ropa i mikrobów różnistych cała masa, a sterylizacja musi być przeprowadzona w bezwzględnej sterylności. Niepotrzebnie kombinujemy, ale wynika to z troski o sunieczkę. Wet na pewno wszystko weźmie pod uwagę. Quote
kolejna kobietka Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='gluchypies']śliczna jest! Taki mały rudy lisek ;)[/QUOTE] Dokładnie, to samo pomyślałam, mini lisek :) cudna :) Quote
Doda_ Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Z bazarku imiennego uzbieralo sie 122 zl. Od dzisiaj sunia ma imie - MUSIA :) gratuluje! Quote
ewu Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='Doda_']Z bazarku imiennego uzbieralo sie 122 zl. Od dzisiaj sunia ma imie - MUSIA :) gratuluje! Wspaniale:) Prześlę na konto Psa na zakręcie:) Dziękuję:) Quote
ewu Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='elik']Co u panienki ;)[/QUOTE] Potencjalna kandydatka na ds była odwiedzić Musię ze swoim kotem... Musia delikatnie mówiąc nie zaakceptowała ewentualnego kociego towarzysza i pogoniła go dość ostro. Dodatkowo porwała chomika córeczki Magdy ( albo świnkę mogłam coś pokręcić) i biedne stworzenie ledwo uszło z życiem.... Pewnie polowała na małe zwierzątka kiedy głodowała w lesie... Generalnie "samolub" Musia musi:) być jedynym zwierzakiem w przyszłym domu. Mam dwie nowe fotki: spacerową i pościelową. Wysłałam elik na maila:) Elu z góry dziękuję:) Quote
Gusiaczek Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Musia ... musiałaś aż tak ? kandydatko na jedynaczkę ;) Quote
elik Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='ewu']... Mam dwie nowe fotki: spacerową i pościelową. Wysłałam elik na maila:) Elu z góry dziękuję:) Przepraszam najmocniej, ale we wtorek przeprowadzaliśmy się na działkę, a wczoraj były generalne porządki po zimie. Komp i internet zostały uruchomione dopiero po południu, a ja mogłam usiąść dopiero teraz. To zdjęcie pt. wataha :) A to - Odpoczywam po trudach dnia :) Quote
ewu Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='Doda_']śliczna- ona ma umaszczenie akity inu :)[/QUOTE] Naprawdę:) Cudna jest:) Quote
kolejna kobietka Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Śliczna https://lh4.googleusercontent.com/-2O_2tNKjx4E/U0XIuQdNBAI/AAAAAAAAHaw/3_-jhscZ9tw/w541-h814-no/IMAG1229.jpg :) Quote
elik Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='agat21']A jaką ma gustowną i kobiecą obróżkę :razz:[/QUOTE] Z naciskiem na kobiecą ;) Quote
bela51 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Musia to dziewczynka z charakterem. Musiała biedna przetrwac jakos, zanim została uratowana. Ale jest sliczna i na pewno to ktos doceni:lol: Quote
Doda_ Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 no to mamy mini akitkę inu :cool3: zaglądam do Musi ! Quote
kolejna kobietka Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='bela51']Musia to dziewczynka z charakterem. Musiała biedna przetrwac jakos, zanim została uratowana. Ale jest sliczna i na pewno to ktos doceni:lol: Święte słowa :fadein: Quote
Recommended Posts