agat21 Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Doczekała się i ta bidulinka. Teraz los jej wynagradza złe chwile :) Quote
wanda szostek Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='ewu']Myślę,że już mogę podziękować Wszystkim za pomoc dla Musi. Wandzi Szostek za uratowanie Musi za tę całą potworną noc , Magdzie z Warszawy za wspaniałą opiekę i ofiarowanie Musi domu tymczasowego, Organizacji Pies na Zakręcie za opiekę finansową i weterynaryjną. Dziękuję , Musia żyje tylko dzięki Wam:loveu::loveu::loveu::loveu::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Basiu Musia żyje przede wszystkim dziękimTwojemu zaangażowaniu i energicznemu działaniu . Jesteś parowozem, który to pociągnął do szczęśliwego finału. Czy sunia ma już zmienione dane w chipie i zeszła z mojego stanu? Quote
kolejna kobietka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 ewu napisał(a):Mam kolejne wieści, Musia jest oczkiem w głowie swoich Państwa. Są bardzo zadowoleni. Super! :loveu: Quote
ewu Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 Mam wspaniałe wieści i fotki z domku Musi-Rudzi( Magda w dt nazywała Musię -Rudzią i tak zostało:):):)) Wklejam fragment maila od Pawła: "Nie mamy konta na Dogomanii, ale możesz od nas przekazać, że jesteśmy wdzięczni za całe wsparcie i zainteresowanie, które wszyscy okazują Rudej. Jesteśmy waszymi dłużnikami. Pozdrowienia! PS W załączniku Rudzia z jej ulubionym pluszakiem - panem Gąsienicą." Quote
ewu Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 Prześlę fotki Elik z prośbą o zamieszczenie:) Quote
elik Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='ewu']Prześlę fotki Elik z prośbą o zamieszczenie:)[/QUOTE] Zaglądam do poczty, ale nie mam zdjęć, czekam :) Quote
ewu Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 [quote name='elik']Zaglądam do poczty, ale nie mam zdjęć, czekam :)[/QUOTE] Elu posłałam wczoraj dwa maile , jeden z Musią , drugi z Niusią:) Czy Musia nie dotarła? Quote
elik Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='ewu']Elu posłałam wczoraj dwa maile , jeden z Musią , drugi z Niusią:) Czy Musia nie dotarła?[/QUOTE] Tak Basiu, dotarły oba, ale nie podałaś mi linku do tego wątku - napisałam Ci o tym w odpowiedzi na Twój e-mail. Mam jego subskrypcję, ale pojawia mi sie dopiero, gdy ktos napisze post, tak jak Ty teraz :) Zaraz wkleję tu zdjęcia. Quote
elik Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Pięknie wygląda i widać, że jest bardzo kochana :) Rudzia z Panem Gąsienica :) Słodka sunieczka :loveu: Quote
ewu Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 [quote name='elik']Tak Basiu, dotarły oba, ale nie podałaś mi linku do tego wątku - napisałam Ci o tym w odpowiedzi na Twój e-mail. Mam jego subskrypcję, ale pojawia mi sie dopiero, gdy ktos napisze post, tak jak Ty teraz :) Zaraz wkleję tu zdjęcia.[/QUOTE] Oj widzisz jaka ze mnie trąba, sorki Elu i dziękuję:) Quote
elik Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='ewu']Oj widzisz jaka ze mnie trąba, sorki Elu i dziękuję:)[/QUOTE] Może i trąba, ale ładnie brzmi :loveu: [quote name='ewu']Rudzia -Musia jest teraz na wakacjach:smile:[/QUOTE] To pewnie będziemy mieć nowe fajne zdjęcia :) Quote
malagos Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Szczęściara! I okolice moje rodzinne, Cytadela Warszawska, śliczne tereny spacerowe :) Quote
Recommended Posts