Ellig Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 asiuniab napisał(a):jak tylko Abi ogłosicie, to kolejki się ustawią!! Mamy nadzieje na dobry dom dla Abi :) Quote
Isadora7 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Ellig napisał(a):Mamy nadzieje na dobry dom dla Abi :) Ela koniecznie w ogłoszeniach ostrzeżenie "uwaga poznanie ABI grozi zalizaniem" Quote
Ewa Marta Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Zbieramy się do zrobienia jej badań i jeśli wypadną dobrze, sterylizujemy dziewczynkę:-) Rozmawiałyśmy z Elunią dzisiaj, że w zasadzie można ją zacząć ogłaszać zaraz po ustaleniu terminu sterylki z ewentualną adopcją już po niej:-) Quote
malagos Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Pewnie, ze ogłoszenia już można robić, będzie czas na ewentualny wybór domku (oby się zgłosiło dużo!) :) Quote
Gusiaczek Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Witak Abi Maleńka :) Pamiętam i myślę o Tobie Quote
Ewa Marta Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Isadora7 napisał(a):Może jutro jak "paluch" oblecę podejdę Dorotko, ja będe jutro po Abi pewnie koło 11 i zabieramy ją z Anią na badania. Daj znać w razie czego, o której będziesz. Będę się spieszyć, żeby przywieźć dziewczyny z powrotem do tego czasu:-) Quote
Ewa Marta Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 Abi była dzisiaj na pobieraniu krwi w lecznicy. Niestety podczas badania wetka usłyszała delikatne szmery w serduszku, w wiązku z tym zanim będzie można ją poddać sterylce, musi mieć zrobione echo serca. jesteśmy umówione na 2 kwietnia na godzinę 15-tą. Abi była bardzo zestresowana w gabinecie, ale po wyjściu bardzo chętnie wąchała sobie nowe miejsca. Opierniczyła dwa małe psy, które pierwsze ją obszczekały. Upomniana wycofala się, choć nadal widać było, że ma cęć powiedzieć im co o nich myśli:-) Mam zdjęcia, ale zgram je dopiero wieczorem i zobaczę, czy cokolwiek wyszło, bo dziewczyny ganiały jak szalone:-) Na szczęście nagrałam filmik, który też później wgram:-) Koszt dzisiejszego badania 60 zł. Quote
1929 Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 witaj Abi, kruszynko! mam nadzieje, ze ze zdrowkiem suni okaże sie wszystko ok;) dużo cialka Abi nabrała od dnia przyjazdu ? Quote
Gusiaczek Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Serdeczności zostawiam i życzenia, by wyniki badań był dobre :) Quote
Ellig Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 1929 napisał(a):witaj Abi, kruszynko! mam nadzieje, ze ze zdrowkiem suni okaże sie wszystko ok;) dużo cialka Abi nabrała od dnia przyjazdu ? Abi przytyla ponad kilogram :) Gusiaczek napisał(a):Serdeczności zostawiam i życzenia, by wyniki badań był dobre :) Bardzo dziękujemy :) Quote
Ewa Marta Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 1929 napisał(a):witaj Abi, kruszynko! mam nadzieje, ze ze zdrowkiem suni okaże sie wszystko ok;) dużo cialka Abi nabrała od dnia przyjazdu ? Abi ważyła dzisiaj 8,9 kg, ale nadal mogłaby troszkę przytyć:-) Jest kochana, ale w zabawie potrafi sie pobudzić dosyć mocno i trzeba ją stopować, bo łapie dosyć mocno zębami za ręce:-) Cudownie bawi się z Zulą i z kotem Pikusiem. Zabawę z Zulą mam nagraną, ale czekam na naładowanie baterii w aparacie, żeby zgrać zdjęcia. Ja też mam nadzieję, że te szmery okażą się niegroźne. Gusiaczek napisał(a):Serdeczności zostawiam i życzenia, by wyniki badań był dobre :) Nie ma innej opcji, muszą być:-) Dzięi Gusiaczku za Twoją stałą obecność i serdeczność:-) Quote
Ewa Marta Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 Na wątku Zuli wgrałam dwa inne filmiki, a tutaj dwa kolejne:-) [video=youtube_share;knfJpBdGfNw]http://youtu.be/knfJpBdGfNw[/video] Quote
Ewa Marta Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 [video=youtube_share;xWmhWbumPs4]http://youtu.be/xWmhWbumPs4[/video] Quote
Ellig Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Śmiesznoty, bawia sie cudownie.:) Zamówiłysmy karmę dla Zuli i Abi w promocji: [FONT=Arial]BOSCH ADULT MINI LAMB 15 kg- 119,97 zł[/FONT] Quote
Ewa Marta Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 [quote name='Ellig']Śmiesznoty, bawia sie cudownie.:) Zamówiłysmy karmę dla Zuli i Abi w promocji: [FONT=Arial]BOSCH ADULT MINI LAMB 15 kg- 119,97 zł[/FONT] Eluś, nie pamiętam które konto było obciążone poprzednią karmą, ale chyba Zula (zaraz sprawdzę). Teraz zapiszę zakup tej karmy na drugą sunię, co? Fajnie, że znalazłaś tę promocję, bo z kasą krucho;-) Quote
Ewa Marta Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 Gosiapk napisał(a):A co porabia Menek? :) Menio cały dzień biega po dworze:-) Do domu przychodzi zjeść, napić się i pospać:-) Widziałam go wczoraj tylko z daleka. Nie mial czasu sie przywitać;-) Quote
Ewa Marta Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 A teraz zdjęcia:-) Pięknie się uśmiecha:-) Quote
Recommended Posts