Ewa Marta Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 Zapraszam serdecznie na bazarek z sesjami fotograficznymi dla psiaków (mogą to być bezdomniaczki szukające domów albo Wasze psiaki) http://www.dogomania.pl/forum/threads/252291-LICYTACJA-SESJI-ZDJĘCIOWYCH-bazarek-dla-Tili-do-23-04 Quote
Ellig Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Abi jest bardzo wesołą sunią, lubi sie bawic.Jest tez "wielką" przytulanką :) Quote
Ellig Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [FONT=arial]Wczoraj dalam Ani dla Abi: [/FONT][FONT=Arial][FONT=arial]Rocco Sensible, jagnięcina z ryżem 6 x 800 g [/FONT][/FONT] [FONT=arial] 6 opakowań przysmakow obroze przeciwkleszczowa MAX[/FONT] Quote
Ewa Marta Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 Abi modnisia z apaszką zamiast bandaża:-) Zdjęcia śpiących zwierzaków są rozczulające... zwłaszcza Abi z Pikusiem... Quote
Gosiapk Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Oooo :) Kubunio i Menio się załapali na zdjęcia :) Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Zwariowałam z zachwytu !!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Ellig Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [video=youtube_share;_zSnQfj5RCg]http://youtu.be/_zSnQfj5RCg[/video] Quote
Isadora7 Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Kaaaapitalne foty, a Pikuś z żółwiem wymiata Quote
asiuniab Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='Isadora7']Kaaaapitalne foty, a Pikuś z żółwiem wymiata[/QUOTE] to samo sobie pomyślałam:) Quote
Ellig Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [video=youtube_share;GDDuPO_lFtQ]http://youtu.be/GDDuPO_lFtQ[/video] Quote
Ellig Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Abi czuje sie bardzo dobrze, szyja pięknie zagojona. Jutro sunia ma zabieg sterylizacji o godz. 9. Kciuki są mile widziane. Quote
Ewa Marta Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 Cudownie razem śpią:-) Pikuś jest genialny, z każdym psem czuje się doskonale:-) Jutro odbieram Anię i Abi o 8:40 na przystanku i wieziemy suczydełko do weta. Dzisiaj miałam w jej sprawie telefon, ale to nie był domek dla niej. Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Sesja filmowa Abi i Pikusia śpiących powaliła mnie zupełnie :loveu: Dobrej nocki Kochani :) Quote
Mattilu Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Dolaczam do zachwytow: cale to stadko wymiata! I kciukam jutro od rana za malenka :) Quote
Asiula_d Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Witam u Abi! Jest śliczna, oczyska urzekające. Super sobie śpi z Pikusiem:lol: Tak na oko komponuje mi się gabarytowo i kolorystycznie z Gajką, ale na razie chyba nie ma mowy o drugim ogonku w domu… Kciukam za jutro i jeszcze mocniej za nowy domek:) Quote
Ewa Marta Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='Asiula_d']Witam u Abi! Jest śliczna, oczyska urzekające. Super sobie śpi z Pikusiem:lol: Tak na oko komponuje mi się gabarytowo i kolorystycznie z Gajką, ale na razie chyba nie ma mowy o drugim ogonku w domu… Kciukam za jutro i jeszcze mocniej za nowy domek:)[/QUOTE] Witamy serdecznie:-) gabarytowo jest mniejsza od Gajusi, ale charakterek podobny. Obszczekuje wszystkie napotkane psy, ale utrzymac ją łatwiej, bo jest leciutka. Quote
Asiula_d Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Jeszcze mniejsza? Czyli zupełny dupelek-maleństwo:) Quote
Isadora7 Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='Ellig']Dla Doroty- Pikuś :) Pikuś kochany jak cieszę się że ciebie widzę, stęskniłam się :) Quote
Ewa Marta Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 Abi ma właśnie sterylkę. Zestresowała się w gabinecie i od razu zaczęła linieć. Byla tak spięta, że nie poczuła nawet zastrzyku. Wykorzystałam sytuację i potrzymałam ją na rękach 10 minut całując łepek. Abi zdecydowanie wolala być bliżej Ani w gabinecie. Na zewnątrz skoczyła na mnie, popiskiwała radośnie i witała się, jednak w sytuacji stresującej przytulała się do Ani, której ufa. Bo ze ną jak wiadomo różnie bywa - ciągnę gdzieś na bolesne i niemiłe badania, nie jest tak fajnie jak z Anią;-) Quote
Recommended Posts