Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=arial]Wczoraj dalam Ani dla Abi:
[/FONT]

[FONT=Arial][FONT=arial]Rocco Sensible, jagnięcina z ryżem 6 x 800 g
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=arial]
6 opakowań przysmakow
obroze przeciwkleszczowa MAX[/FONT]

Posted

Cudownie razem śpią:-) Pikuś jest genialny, z każdym psem czuje się doskonale:-) Jutro odbieram Anię i Abi o 8:40 na przystanku i wieziemy suczydełko do weta. Dzisiaj miałam w jej sprawie telefon, ale to nie był domek dla niej.

Posted

Witam u Abi!
Jest śliczna, oczyska urzekające. Super sobie śpi z Pikusiem:lol: Tak na oko komponuje mi się gabarytowo i kolorystycznie z Gajką, ale na razie chyba nie ma mowy o drugim ogonku w domu…
Kciukam za jutro i jeszcze mocniej za nowy domek:)

Posted

[quote name='Asiula_d']Witam u Abi!
Jest śliczna, oczyska urzekające. Super sobie śpi z Pikusiem:lol: Tak na oko komponuje mi się gabarytowo i kolorystycznie z Gajką, ale na razie chyba nie ma mowy o drugim ogonku w domu…
Kciukam za jutro i jeszcze mocniej za nowy domek:)[/QUOTE]

Witamy serdecznie:-) gabarytowo jest mniejsza od Gajusi, ale charakterek podobny. Obszczekuje wszystkie napotkane psy, ale utrzymac ją łatwiej, bo jest leciutka.

Posted

Abi ma właśnie sterylkę. Zestresowała się w gabinecie i od razu zaczęła linieć. Byla tak spięta, że nie poczuła nawet zastrzyku. Wykorzystałam sytuację i potrzymałam ją na rękach 10 minut całując łepek. Abi zdecydowanie wolala być bliżej Ani w gabinecie. Na zewnątrz skoczyła na mnie, popiskiwała radośnie i witała się, jednak w sytuacji stresującej przytulała się do Ani, której ufa. Bo ze ną jak wiadomo różnie bywa - ciągnę gdzieś na bolesne i niemiłe badania, nie jest tak fajnie jak z Anią;-)