elik Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Przed chwilą, Zagrodowy pies polski napisał: Ja wyróżniłam na 31 dni na gratce i olyx. Wydaje mi się, że podbicie może zwiększyć szanse Huzara, że ktoś się nim zainteresuje. Właśnie podbiłam i pytam czy może coś jeszcze :) Quote
Usiata Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 1 godzinę temu, Zagrodowy pies polski napisał: Ja wyróżniłam na 31 dni na gratce i olyx. Wydaje mi się, że podbicie może zwiększyć szanse Huzara, że ktoś się nim zainteresuje. 1 godzinę temu, elik napisał: Właśnie podbiłam i pytam czy może coś jeszcze :) Dziewczyny, serdecznie dziękuję, przed chwilą udostępniłam na FB ogłoszenie Huzia zamieszczone na olx'e, trzymamy kciuki i zapraszamy do dalszych udostępnień przez Przyjaciół Huzara, mających konto na Facebooku :) jesteśmy wdzięczni w imieniu Huzarka :) https://web.facebook.com/profile.php?id=100010286016533 Przyjacielu, podaj ten link dalej, zyskasz dozgonną wdzięczność Huzarka :) 1 Quote
elik Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 7 godzin temu, rudakacha napisał: I ja udostępniłam... Dzięki ruda Każde takie posunięcie stwarza nowe możliwości dla Huzarka. Quote
Usiata Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 18 godzin temu, rudakacha napisał: I ja udostępniłam... Dzię-ku-je-my w imieniu Huzarka :) i swoim :) Miłego dzionka :) Quote
Topi Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Dnia 23.03.2017 o 17:03, Zagrodowy pies polski napisał: Ja wyróżniłam na 31 dni na gratce i olyx. Wydaje mi się, że podbicie może zwiększyć szanse Huzara, że ktoś się nim zainteresuje. Czy napisałaś/łeś w ogłoszeniu, że Huzar ma wyłysienia na ogonie ? 1 Quote
TaTina Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 31 minut temu, Topi napisał: Czy napisałaś/łeś w ogłoszeniu, że Huzar ma wyłysienia na ogonie ? Miłego popołudnia Topi, nie martw się, to ci minie :) Quote
elik Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 1 minutę temu, TaTina napisał: Miłego popołudnia Topi, nie martw się, to ci minie :) Ta Tina, nie jestem tego pewna. Ten stan już trwa i trwa i trwa. . . Quote
Topi Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Co z tymi wyłysieniami na ogonie Huzara ? Z jakiego powodu powstały ? 1 Quote
ludwa Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 4 minuty temu, Topi napisał: Co z tymi wyłysieniami na ogonie Huzara ? Z jakiego powodu powstały ? Topi, z racji doświadczenia które posiadałaś w sprawie suczki Maszy, proponuję abyś złożyła dobniesienie do prokuratury w sprawie znęcania się nad chudym zaniedbanym psem z łysym ogonem Quote
Zagrodowy pies polski Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Dnia 23.03.2017 o 18:52, Usiata napisał: Dziewczyny, serdecznie dziękuję, przed chwilą udostępniłam na FB ogłoszenie Huzia zamieszczone na olx'e, trzymamy kciuki i zapraszamy do dalszych udostępnień przez Przyjaciół Huzara, mających konto na Facebooku :) jesteśmy wdzięczni w imieniu Huzarka :) https://web.facebook.com/profile.php?id=100010286016533 Przyjacielu, podaj ten link dalej, zyskasz dozgonną wdzięczność Huzarka :) Udostępniłam:) Dziękuję Usiata, że tak dobrze zajmujesz się Huzarkiem, zapadł mi ten piesek w serce i mam nadzieję, że znajdzie domek 2 1 Quote
Usiata Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Wiesz Mika, ja również bardzo polubiłam Huzarka. I nie tylko ja. Jego nie da się nie lubić, gdyż z Huzia jest wielka przylepa - gdy tylko widzi człowieka to od razu biegnie i domaga się głasków, miziania. Bardzo bym chciała, żeby wreszcie znalazł dobry domek, ale póki co nie było telefonów więc cierpliwie czekamy... Quote
Nadziejka Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Pozdrowionka sercem pisane wiosenne dla Cioci Usiatej dla Huzia i braciszkowa calunkiego slemy z Nadziejutkowa roliczam kramik maluczki dla Huzia i Mamunki dzielnej dzidziuniowej Quote
Usiata Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 26 minut temu, Nadziejka napisał: Pozdrowionka sercem pisane wiosenne dla Cioci Usiatej dla Huzia i braciszkowa calunkiego slemy z Nadziejutkowa roliczam kramik maluczki dla Huzia i Mamunki dzielnej dzidziuniowej Skarbeńku Ty Mój, ja Ciebie bardzo proszę prześlij mi swój numer konta na priwa, kochana :) Aaaa, i jeszcze dopisz w tym priwie do mnie (najlepiej skopiuj ten poniższy tekst kochana), bo wiesz, jak jest, trzeba czujność zachować :D „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu zakupowego (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).” Quote
Nadziejka Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Dobrze ciociun dobrze wsycko spisze i napisze a scisgac mnie benda chyba jak nic ... boc to co wyprawia moja skarbunia ...przechodzi wszelkie pojecia ..... jam juz lysa i bezzembna prawie ... i czesto leze w trawie ... z ...kupami ... boc jak bieguniamy polankami to moja alalunia takoz wywija ze nie przemknie zadna zmija! a ja ... londujje sobie a to w krzaczkach a to w rowie ... i nic sie nie wzrusi boc tak juz byc musi ...szkoda jeno szkoda ze juz nie taka moja uroda i juz sily nie te ech ech .... Quote
Nadziejka Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Jeszcze chwilka jeszcze dni kilka a dla Huzia bedzie maluczki nowy kramik fantuskowy roznosciowy 2 Quote
Topi Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Huzar ma wyłysienia na ogonie, a osoby szukające mu domu nie są w stanie udzielić informacji jaki jest powód tych wyłysień. Kolejny pies w rękach nieodpowiedzialnych ludzi, którzy na dogomanii lansują siebie zamiast pomagać psu. 1 Quote
ludwa Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 10 minut temu, Topi napisał: Huzar ma wyłysienia na ogonie, a osoby szukające mu domu nie są w stanie udzielić informacji jaki jest powód tych wyłysień. Kolejny pies w rękach nieodpowiedzialnych ludzi, którzy na dogomanii lansują siebie zamiast pomagać psu. no już nie wiem jak cię zmobilizować do działania. Czyżbyś miała przesilenie wiosenne i lenistwo tobą zawładnęło? Dnia 25.03.2017 o 18:06, ludwa napisał: Topi, z racji doświadczenia które posiadałaś w sprawie suczki Maszy, proponuję abyś złożyła dobniesienie do prokuratury w sprawie znęcania się nad chudym zaniedbanym psem z łysym ogonem Quote
mój pies Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 23 godziny temu, Topi napisał: Huzar ma wyłysienia na ogonie, a osoby szukające mu domu nie są w stanie udzielić informacji jaki jest powód tych wyłysień. Kolejny pies w rękach nieodpowiedzialnych ludzi, którzy na dogomanii lansują siebie zamiast pomagać psu. Oni się nie lansują - oni sie ratują ha ha Quote
Usiata Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Halo, halo, jaki piękny środowy poranek, słoneczko ślicznie świeci, życie się buuuudziiii :) A to, o tu, jeszcze foteczka z cyklu "Latający Huzio" :D Miłego dnia Przyjaciołom Huzara życzymy :) 2 Quote
elik Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Huziu rzeczywiście wygląda tu, jakby lewitował :) :) Także miłego dnia Przyjaciołom Huzia życzę :) 2 Quote
Anula Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Udostępniłam Huzia na FB.Niech idzie wreszcie do domku. 1 Quote
Usiata Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 12 minut temu, Anula napisał: Udostępniłam Huzia na FB.Niech idzie wreszcie do domku. Anulo, pięknie dziękuję, o niczym nie marzymy bardziej niż o dobrym domku zwierzolubów dla Huzara. Quote
Topi Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Też marzę o tym żeby Huzar zdążył wydostać się jeszcze do nowego domu zanim choroba rozwinie się na dobre. Ale potencjalny dom powinien być uprzedzony o stanie zdrowia psa. Quote
Recommended Posts