Jagienka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Pięknie się wszystko rozwiązało :loveu: :loveu: :loveu: Trzymam kciuki za adaptacje Cudnej u Pani Jadzi... Gratuluje!!!! Quote
irenaka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Kola już w Dębicy! Właśnie dostałam zdjęcia z nowego domu Koli. Myślę, że same przyznacie mi rację, że Kola chyba nie będzie tęskniła do swojego "starego" pana. Będzie naprawdę szczęśliwa a Jadzia mi napisała, że już jest szczęśliwa mając takiego psa. Nieraz tak jest jak między ludźmi, że nagle odnajdują się dwie połówki jabłka i aż dziwne jak los jest pokrętny i jak fajne jest zakończenie. Jadziu życzę Ci szczęścia z Kolą. Myślę, że nie mogła lepiej trafić. Quote
agpol Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Obie Panie wyglądają na szczęśliwe:loveu: , aż miło patrzeć Cudowne zakończenie nieszczęścia a jak Kola świetnie pasuje do wystroju wnętrza :evil_lol: Powodzenia dziewczynko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tiger Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Obie panie wyglądają cudownie i widać , że będą ze sobą szczęśliwe ...... Kola troszkę zadumana i zdziwiona..............ale to na pewno potrwa tylko kilka chwil ........ Jak cudownie , że są już razem ..... BARDZO , BARDZO się cieszę !!!!!!!! Jeszcze raz dziękuję wszystkim , którzy pomogli znaleźć Koli tak szybko nowy domek !!!!!! I TO JAKI !!!!!!:loveu: :loveu: Soczyste buziaki dla Irenaki i p. Jadzi !!!!!!!!!! Quote
weszka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Już widać miłość w oczach nowej pańci :loveu:, a i Kola zadowolona. Będzie dobrze. Brawo!!!! Quote
tomcug Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Na razie to w oczach Koli widać wielkie zaniepokojenie i dezorientację, suńka nie wie, co się dzieje i nie czuje się pewnie. Ale do dobrego szybko przywyknie i będzie najszczęśliwszą sunią pod słońcem :multi: Bardzo się cieszę, że jej losy tak się potoczyły, życzę Pańci i Koli samych szczęśliwych dni :laola:. Quote
Ulka18 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A ja dostalam taka wiadomosc od Pani Jadwigi :multi: [FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]Od: [/FONT][FONT=Times New Roman]JadwigaP [/FONT] [FONT=Times New Roman]Do: [/FONT][FONT=Times New Roman]Ula od pieskow <[email protected]> [/FONT] [FONT=Times New Roman]Temat: [/FONT][FONT=Times New Roman]Kola w domu!!! [/FONT] [FONT=Times New Roman]Data: [/FONT][FONT=Times New Roman]17 czerwca 2007 18:47 [/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Kola już jest u mnie, przegrzeczna. Poszła nawet na spacer z nami, zjadła swoją karme. Nie widziałam tak ułożonego pieska. Super. Były właściciel dawał jej tylko suchą karmę. Nie wiem, czy tak można, ale jest nie szczepiona od marca na wściekliznę, to pójdę i pogadam z weterynarzem. Z moją korunią chodziłam do Tchorka, polecicie mi innego, dobrego wet.?? Zapraszam na dłuższe pogaduchy, do zobaczenia i usłyszenia, Jaga.[/FONT] [/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Ulka18 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Wklejam wiadomosci o Kolince :multi: Od: JadwigaP Do: Ula od pieskow Temat: Psie jedzonko.... Data: 18 czerwca 2007 16:47 Kurcze, ten były właściciel karmił Kole właśnie Chappi, na razie nie będę jej zmieniać. Mam nadzieję, że szybko się do mnie przyzwyczai i na początku przyszłego tygodnia przejdę się do wet. na Wielopolską, to niedaleko ode mnie. Pogadam z wet. na co jej zmienić jedzonko i zaszcepię, na co potrzeba. Dzisiaj do 14 byłyśmy na działce, wybiegałyśmy się i pobawiły - ja przy okazji też, mam z kim poganiać i pogadać :) [SIZE="3"]Ale nigdy bym - naprawdę - nie uwierzyła, że może istnieć taki pies - ideał. Jestem przeszczęśliwa, mam nadzieję, że Kola też niedługo będzie. Na razie nie odstępuje mnie na krok. Quote
Jagienka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ranyyy jaka miłość :loveu: :loveu: :loveu: A jednak psy i ludzie też sa sobie pisani ;) Quote
agpol Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Cudownie jest czytać takie pełne miłości zakończenia smutnych historii :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tiger Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Miód na moje serce ...............:multi: :multi: Quote
Kam Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 nowa Pani i sunia jakoś tak bardzo do siebie pasują :) Quote
Becia66 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 A stary ,,właściciel '' niech idzie w diabły !!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tomcug Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Tak dawno nie było nowych wiadomości o Koli :roll:. Ciekawa jestem bardzo jak wiedzie się suni w nowym domku........ Quote
Ulka18 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Wczoraj widzialam Kole z Pancia jak biegly sobie razem :multi: Od razu po przyjezdzie do domu napisalam do Pani Jadwigi i taka otrzymalam odpowiedz :multi: Od: JadwigaP Do: Ula od pieskow Temat: Grzeczna Kola... Data: 25 czerwca 2007 9:02 Ja mieszkam w tym długim bloku przy Centrum i rzeczywiście to mogłyśmy być my. Kola jest tak grzeczna, że puszczam ją bez smyczy na znanym terenie. Bardzo reaguje na polecenia, np. nie wolno, chodź, nie rusz. Tak, że nie miałam do tej pory z nią żadnych problemów - bardzo słucha, wyszkolona, że aż mi czasami szkoda. Za chwilę wybieram się do lekarza z Kolą - zobaczymy, co nam pan doktor powie. Podam Pani mój telefon, jeśli byłaby Pani w poblizu, to moze spotkamy się :-) Quote
tomcug Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Kochana Kola :loveu:. Kochana Pani Jadzia :loveu:. Quote
Lucyja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Coś mi się wydaje że cudna Kola wcale nie będzie tęsknć za byłym pańciostwem skoro ma TAKĄ nową panią :loveu: Ech, takie zdjęcia dodają optymizmu i wiary w dobro ludzi. Quote
Becia66 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Łza się w oku kręci...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts