Tiger Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 trzymam kciuki za domek dla suni!!!!!!!!!! Mocno trzymam !!!!!!! irenaka:iloveyou: podaję jeszcze e-mail do p. Janusza Furtaka - właściciela Koli : [email protected] Quote
anielica Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 On jest Frukacz, a nie Furtak :diabloti: Quote
Tiger Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 anielica napisał(a):On jest Frukacz, a nie Furtak :diabloti: fakt :) źle odczytałam ...... Quote
jotpeg Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 trzymam kciuki za dobry dom dla tej wspanialej psinki!!! a temu F. bym cos powiedziala do sluchu, jak juz bedzie po wszystkim :angryy: Quote
irenaka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Bardzo dobre wiadomości mam dla wszystkich którzy czekają na informacje w sprawie Koli. Kola w niedzielę jedzie do Dębicy do nowego domku. Ma być przewieziona przez właściciela. Mam nadzieję, że szybko się zadomowi w takim kochającym domu jak Jadzi. Jadziu wszyscy będą czekać na wiadomości od Ciebie. Mam nadzieję, że Kola i cała wasza rodzinka będzie razem szczęśliwa. Całuj ten kochany pyszczek od ciotki Ireny z życzeniami szczęścia i radości. Niech ten biedny psiak ma w końcu swój wymarzony, kochający dom. Zasłużył na niego z całą pewnością. Quote
Tiger Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 HURRRRRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: Irenko, strasznie Ci dziękujemy !!!!!!!!!!!! :calus: A dla pani Jadzi , która zechciała przygarnąć Kolę ukłony do samej ziemi !!!!!!!!:modla: :modla: :modla: Mam nadzieje , że Kola bardzo szybko zapomni swoich państwa , którzy po takim czasie się jej pozbyli ...... i szybciutko pokocha swoją nową panią !!!!!! :Cool!: :Cool!: Quote
anielica Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Hurrrra! :multi: :multi: :multi: Kurczę, aż mi się wierzyć nie chce, że tak sunia tak szybko znalazła dom! Czasami psy czekają tygodniami, a nawet miesiącami... Ale Kola jest naprawdę Cudna i ma cudny charakter - trudno się nie zauroczyć:angel: Wielkie podziękowania dla Jadzi i jej rodzinki! Ja również liczę na relacje (i foooty!). No i podziękowania największe - dla Ciebie Irenko:modla: :modla: :modla: . To dzięki Tobie historia suni tak szybko i szczęśliwie się potoczyła :loveu: Quote
irenaka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Zawsze twierdzę, że to co na końcu, czyli szczęśliwa adopcja, to efekt współpracy i "łańcuszka dobrych serc". W historii Koli zaczeła anielica, do mnie napisała jagienka, ja napisałam do wszystkich którzy chcieli adoptować pieska i ktorzy czekali na swojego wymarzonego. Dlatego myślę, że wszyscy na tym wątku przyczynili się do znalezienia domu dla Koli. Polecam się na przyszłość, jeżeli będę mogła to pomogę. Teraz tylko się martwię jak Kola będzie się adoptować w nowym domu. Będę naprawdę o nią spokojna, kiedy zobaczę jej uśmiechnięty pyszczek. Całuję Wa mocno. Quote
irenaka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Zapomniałam Was prosić o poradę. Ponieważ Kola będzie musiała jednak jedździć z Jadzią samochodem, czy macie jakieś sprawdzone środki na chorobę lokomacyjną u psa? Quote
Ulka18 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 irenaka napisał(a):Bardzo dobre wiadomości mam dla wszystkich którzy czekają na informacje w sprawie Koli. Kola w niedzielę jedzie do Dębicy do nowego domku. Ma być przewieziona przez właściciela. Mam nadzieję, że szybko się zadomowi w takim kochającym domu jak Jadzi. Jadziu wszyscy będą czekać na wiadomości od Ciebie. Jak to pisze wielokrotnie Irenka, nie ma tego wszystkiego bez lancuszka nas wszystkich.... ...gdyby Anielica nie zaczela watku Cudnej ...gdybym nie wziela Casablanki ze schroniska do siebie na tymczas, nie wystawila jej na allegro, to nie mialabym wolnych domkow jak ten od Pani Jadzi z Debicy :p , z ktora pisalam wielokrotnie....:p ...dobrze, ze Jagienka napisala do Irenki, ktora podjela kontakt z tymi wolnymi domkami, pewnie sunia musialaby jeszcze poczekac, bo ja nie mam ostatnio w ogole czasu :roll: Zapewniam Was Dziewczyny, ze bede miala na oku nasza kolinke :loveu: Irenko badz spokojna, na pewno odwiedze Cudna :p Quote
Ulka18 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Irenko, ja daje homeopatyczny srodek, nie wiem czy dobrze napisze Occulline lub zwykly Aviomarin z godzine przed jazda. Quote
Reno2001 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Cieszę się niewymiernie. dziękuję wszystkim anielicom z dogo, bo wraca wiara w sens tego co robimy !!!! Quote
irenaka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Agusiu! Bardzo, bardzo dziękuję. Myślę, że wszyscy będą spokojniejsi, jak będziesz z Jadzią w kontakcie i ją odwiedzisz. A jak Jadzia nie będzie mogła zrobić zdjęć, to możemy liczyć tylko na Ciebie. I znowu masz "zadanie bojowe". Quote
irenaka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Reno2001 żadna ze mnie anielica, skłaniam się raczej do diablicy. Jak np. dorwałabym tego właściciela, to z całą pewnością przestałby być chłopem. Mam suczkę Dianę, która w momencie zagrożenia atakuje facetów w to jedno, najistotniejsze miejsce dla nich. Nie wiem, czy się nie wybiorę na jakiś spacer z nią po Krakowie w wiadomym celu. Quote
Reno2001 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 O, cioteczka Irenka ukazała nam swe drugie oblicze...:cool3: . Umówmy sie wię tak: dla psów jesteśmy anielicami, dla ich oprawców diablicami wcielonymi i niech sie nas wystrzegają jak ognia, bo możemy nie zapanować nad swymi emocjami...:cooldevi: :cooldevi: :cooldevi: ! A na ten spacer po Krakowie masz moje pełne błogosławieństwo :evil_lol: . Quote
irenaka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Umowa stoi, ale dopiero po szczęśliwym przekazaniu Koli do Jadzi. Quote
Ulka18 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Irenko, badz spokojna, na pewno bede chciala wybrac do Pani Jadzi z moimi suczynkami lub bez zrobic zdjecia. Pani Jadzia nie pracuje, caly dzien spedza na dzialce, Cudna nie mogla lepiej trafic :multi: Twoja Dianka to wyjatkowo madra sunia :loveu: Wielkie brawa dla niej :klacz: I dla Ciebie, ze jak tak nauczylas podswiadomie ;) Quote
irenaka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Właśnie o to chodzi, że podświadomie. Jeden pan (był pod wpływem i do tego agresywny) oświadczył mi, że jej zachowanie odzwierciedla mój stosunek do mężczyz. Quote
Ulka18 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Madra Dianka, bardzo madra...pomiziaj ja ode mnie. A kiedy 'pan' odwozi Cudna do Debicy? Quote
agpol Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Bardzo się cieszę, że sunieczka tak szybko znalazła nowy dom:multi: , bo aż serce się krajało, że taka wspaniała, śliczna i dobrze wychowana psina miałaby skończyć w schronisku (i to nie wiedzieć czemu w lubelskim:crazyeye: ).... No, ale na szczęście już po wszystkim, trzymam mocno kciuki za szczęśliwą podróż ukłony dla was wszystkich dziewczyny :calus: , Quote
tomcug Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Dopiero teraz przeczytałam nowe wiadomości, są super :multi: :multi: :multi:. Rozumiem, że mam zdjąć aukcję z allegro - sunię obserwuje kilka osób, więc chyba lepiej zakończyć, co Wy na to? Quote
Neris Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 A ja mam nadzieję, że Cudna w drodze wyhaftuje panu na pożegnanie mnóstwo wieeeelkich wzorów w aucie... Quote
Lucyja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 No cudowne wieści :multi: Wspaniale, że kolusia znalazła nowy dom. Choć napewno będzie na początku cierpieć:-( Pokochała swoich nowych państwa i ich maleństwo i będzie jej tego brakowało. Mam nadzieję, że biedactwo szybko zroumie, że dopiero teraz będzie mieć panią o wielkim sercu. Irenka, Ulka, Anielica .... itd. wielkie ukłony dla Was, za tak szybko przeprowadzą akcję. Cudowne z Was kobitki :loveu: Quote
Ulka18 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 tomcug napisał(a):Dopiero teraz przeczytałam nowe wiadomości, są super :multi: :multi: :multi:. Rozumiem, że mam zdjąć aukcję z allegro - sunię obserwuje kilka osób, więc chyba lepiej zakończyć, co Wy na to? Tomcuq, nie sciagaj plisss tej aukcji. Mamy do wydania do adopcji jeszcze kolaka Mawiego w hoteliku w Niepolomicach i tak jak przez moja Casablanke znalazla domek Cudna, tak licze, ze przez Cudna znajdzie domek inny kolak. Quote
Reno2001 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Oj tak, w Łodzi też mamy cudną mix colli co szuka domu :placz: . Quote
Recommended Posts