Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

O matkoooooooo...............

W jakim sensie? :hmmmm:

A nie mówiłam, że  to labrador w wersji mini ;)?

Trzymam kciuki za dobre sny tej Pani. Niech Jej się wyśni Coco :).

Dziękujemy :)

Posted

Dziękuję i proszę jeszcze oprócz trzymania zamieszć w magicznym kotle o północy ;)
A ja nie mam magicznego kotła, buuuuuuuuu.......

Za to mieszałam wczoraj w garnku i zrobiłam kilka słoików przecieru z czarnych winogron - rewelka, pycha!

Posted

Marysiu, a co porabia Coco?

Coco od kiedy odkryła przeznaczenie fotela większość dnia spędza właśnie tam ;) Chyba muszę napisać w ogłoszeniach, że Coco jest do adopcji razem z fotelem :grin: A najlepsze jest to, że pomimo, że fotele są dwa identyczne to panna wybrała sobie jeden konkretny i korzysta tylko z niego. I kiedy wczoraj zajęła go Figa to Coco spała na podłodze chociaż ten drugi był wolny ;)

A poza tym po staremu - hasa po ogrodzie, szczeka na gośći i uwielbia jeść :)

I co porabia Marysia? ;)

A ja jeszcze przez krótki czas cieszę się swobodą ale już zaraz trzeba się brać do roboty, nie ma tak dobrze :P

Posted

Ciekawe, czy gdybyś przestawiła ten fotel (np. zamieniła oba fotele miejscami) też by tylko na nim chciała spać. Chodzi mi o to, czy to jest magia fotela czy miejsca ;)

Myślę, że raczej miejsca ;)
Posted

Chyba tak ;) Właśnie przed chwilą Coco zeszła na chwilę z fotela i od razu zajęła go Czika. Więc Coco poszła obejrzeć ten drugi - obejrzała, obwąchała poduszki i... położyła się na dywanie obok "swojego" :grin: