Mysia_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Wspaniale :multi: Kochani do Krakowa niedaleko, kto pomoże? Quote
agata51 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Tak się cieszę, Simsonku! Zazdroszczę ci tego Krakowa. Quote
Pianka Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Mysia_ napisał(a):czy na transportowym już jest? Chyba takiej potrzeby nie będzie. Ale trzeba jeszcze poczekać. Quote
kiwi Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Nie róbcie tajk, ze przerzucac Simsona w pośpiechu, po drodze nie wiadomo jak madrze tzreba psa przewieźć, takie przewalanie nie bedzie dobre... Quote
Pianka Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='kiwi']Nie róbcie tajk, ze przerzucac Simsona w pośpiechu, po drodze nie wiadomo jak madrze tzreba psa przewieźć, takie przewalanie nie bedzie dobre... ?????? Coś ciemna jestem bo nie kapuje o co się rozchodzi. Ale jak ci chodzi o pociągi czy autobusy to na 100% nimi nie pojedzie. On musi dostać dużą dawkę sedalinu. A w pociągu czy autobusie nikt go nosić nie będzie, to nie jest mały pies. Dzisiaj Beata będzie do mnie dzwonić, wiec poczekajcie trochę. Musimy wszystko na spokojnie ustalić. Mój aniołeczek kochany:loveu: Już się nie moge doczekać jego szczęścia:loveu: Poniedziałkowy spacerek nad wode Tutaj z Puszkiem tez moim ulubieńcem:loveu: Puszek szuka patyka, który mu rzuciłam, a Simson go dopinguje :D Tu z Krecikiem kolejnym ulubieńcem:loveu: Wszystkie chłopaki strasznie zazdrosne są o mnie, jeden przez drugiego się wciskają do mnie :evil_lol: Quote
Pianka Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Jeszcze troche Simsonka Taki szczęśliwy jest na tych spacerach:multi: Quote
rita60 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 grzenka napisał(a):To czekamy na wiadomości! Czekamy:lol: Quote
agata51 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Simson, żebyś już zawsze był taki szczęśliwy. Quote
pidzej Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 to one tak na schroniskowych spacerach mogą być puszczane?:) Quote
Pianka Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 pidzej napisał(a):to one tak na schroniskowych spacerach mogą być puszczane?:) A czemu nie? Jeśli ja im ufam, a one mi to niech sobie pobiegają. Ciągle siedzą w boksach zamknięte, niech mają trochę ruchu:razz: Jakby ktoś pytał to z tymi 3 psami byłam sama, da się je opanować :D Trzymajcie kciuki w niedziele:multi: Quote
grzenka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Trzymamy dzisiaj m-o-c-n-o-!!!:thumbs::kciuki::thumbs:!!!! Quote
Pianka Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Simsonek już w domku:multi: Podroż zniósł wspaniale (efekt sedalinu) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jestem zadowolona z domku, Simsonkowi będzie tam dobrze. Zaprosze tu Beate, niech sama napisze co u nich słychać:lol: Quote
Olusia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ale tu super wieści! :multi: Bardzo się cieszę :loveu: Quote
grzenka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 :bigcool:Hurrra! N-A-R-E-S-Z-C-I-E!Długo to trwało ale wreszcie jest!!!:bigcool: Quote
rita60 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Chyba ze pochlipe:roll:/z radosci/ badz szczesliwy ty nasz przystojniaczku o bursztynowych oczkach:multi: Quote
madzia828 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 nareszcie:multi::multi::multi: Simsonku w końcu się doczekałeś swojego domku:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts