Jump to content
Dogomania

Simson- terier o bursztynowych oczach gryziony przez psy.MA WSPANIALY DOM!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A kuku, jestem szczęśliwy ciotki, nie martwcie się o mnie:multi:

Nawet osobistego fryzjera mam:multi:
Szofera jeszcze brakuje:evil_lol:
Wasz Simsonek! BUZIAKI:loveu:

No teraz styknie zdjęć:evil_lol:

Posted

Cudowne foty!!!:lol::loveu:Tyle przesiedział w tym schronie i tak było ciężko ale się za to chłopakowi trafiło:multi::multi::multi:Dziękujemy za foto-relację:loveu:

Posted

Ciotki Kochane :mdrmed: Milczeliśmy troszkę ale jak same wiecie "zdjęcia mówią za siebie". Bardzo nam było miło gościć Monikę i Diankę. Tym milej iż przekonaliśmy się że Simson naprawdę się do nas przywiązał. Nie da się ukryć że troszkę się bałam jego reakcji :evil_lol:, a tym czasem okazało się że traktuje nasz dom jak swój, a nasze TRIO jak swoją rodzinkę :laola:
Muszę przyznać że Pianka wydaje się być niepozorną osóbką a tu prosze jakie komentarze do zdjęć :cool3: i szkoda tylko że nie jestem taka fotogeniczna jak Simson ;)
I muszę Was zasmucić, Simson nadal będzie łysiał bo nie zamierzamy przestać Go głaskać i tulić i szczotkować i niestety kąpać gdy mu zdarzy się wytarzać w gówienku co niestety zdarza mu się dość często, ale z nadejściem zimy znowu będzie wielki i puszysty :grins:
Ślemy BUZIAKI i JĘZORKI
Beata i Michau i Simson

Posted

To już w sobotę :Cool!: Trzymajcie kciuki żeby wszystko przebiegło jak najpiękniej. Simson napewno będzie mocno zaciskał pazurki :bigcool:
BUZIAKI
ps I prosze się nie martwić że zostanie sam na cały dzionek i nocke, udało nam się zorganizować opiekunkę na ten dzień dla naszego kudłatego szczęścia :Cool!:

Posted

[quote name='Simson']To już w sobotę :Cool!: Trzymajcie kciuki żeby wszystko przebiegło jak najpiękniej. Simson napewno będzie mocno zaciskał pazurki :bigcool:
BUZIAKI
ps I prosze się nie martwić że zostanie sam na cały dzionek i nocke, udało nam się zorganizować opiekunkę na ten dzień dla naszego kudłatego szczęścia :Cool!:
SIMSONKIMilosci i zdrowiabedziemy trzymac kciuki,ale wiem,ze wszystko sie uda:lol:dla dobrych ludzi,dobre zyczenia:multi:

Posted

Simsonki wszystkiego dobrego, szczęścia, miłości:loveu::loveu::loveu:

"A miłość jest ponad wszystkim,
w niej wszystko ma swój początek i koniec.
Miłość jest najpiękniejszym kwiatem tego świata.
zatem bądźcie jak ogród zielony.."

:laola:

• 3 weeks later...
Posted

Kochane Cioteczki, nasz Simson ma się świetnie, z dnia na dzień staje się coraz odważniejszy względem świata i coraz bardziej nam ufa. Najlepszy przykład to że bawi się już na spacerze bez oporów z Michauem :multi: Generalnie jest nam w trójkę ze sobą świernie :bigcool:
Gorąco pozdrowiamy!
BiMiS Sobeccy

Posted

Simson napisał(a):
Kochane Cioteczki, nasz Simson ma się świetnie, z dnia na dzień staje się coraz odważniejszy względem świata i coraz bardziej nam ufa. Najlepszy przykład to że bawi się już na spacerze bez oporów z Michauem :multi: Generalnie jest nam w trójkę ze sobą świernie :bigcool:
Gorąco pozdrowiamy!
BiMiS Sobeccy

I o to chodziło:multi:buziaki dla całej szczesliwej trojki/narazie;)/:multi: