Jump to content
Dogomania

Simson- terier o bursztynowych oczach gryziony przez psy.MA WSPANIALY DOM!

Recommended Posts

Posted

Dobrze sie czuje, ale nie wchodzi już tak chętnie na wybieg jak kiedyś. Znów jakiś pies się go czepia. Ale za to Simson zaczął sie bronić, pokazuje ząbki. I potem tamten pies od niego odchodzi. A no i jak go wypuściłam to inny wypuszczony pies zaczał go gonic po całym schronisku to Simson się wkurzył stanął i zaczął na niego szczekać.

A tak poza tym to po spacerze od razu jak przyszliśmy to Simson usiadł sobie w kontenerze z wodą:evil_lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Simson powinien nosić imie "Nieszczęście":-(

Ze względów osobistych pani z Gdyni narazie musi zrezygnować z niego. Napisała mi jakie to problemy, ale nie będe pisać tutaj, nie każdy sobie życzy. Jak wszystko ustabilizuje to będzie go chciała.

:placz:

"agata51" napisał(a):
Pianka, to ten kontener?

Tak ten.

Prosze o allegro wyróżnione:-(

Posted

Jasna cholera!!! Co się dzieje -że tak się, póki co Simsonkowi nie szczęści?
Ale musi być lepiej, to niemożliwe żeby takie psie słonko nie znalazło swojego człowieka!!!

Posted

agata51 napisał(a):
Matko, on już rok w schronisku! Nie mylę się? Simson, serce się kraje -
nie płaczemy, dziewczyny, szukamy domu dla Simsona-kontenerowca.

Ponad rok. W schronisku jest od listopada 2006:placz:

Posted

Bozie kochany jak mi go szkoda znowu gnębią mnie wyrzuty sumienia bo może jakbym go wzieła nawet na tymczas to moze już by miał domek :-( a tak biedaczek znowu samotny :( znowu sie zastanawiam co robic??
Ale nie chce mu robić złudnej nadziei bo ja najdalej w sierpniu wyjezdzam i co z nim ?? Mój chłop nie zgodzi sie na zabranie kolejnego psa az do Warszawy ! co robic??!!!!!

Posted

Ja na pewno nie chce takiej sytuacji, że on będzie musiał wracać do schroniska, wiec nie chce żeby jechał gdzieś, gdzie ma określony czas na pobyt. Nie zgadzam tez się na takie coś, ze jedzie do jednej osoby na określony czas, potem do drugiej lub do hotelu. To nie mebel, którego można przestawiać z miejsca na miejsce. To jest pies, któremu ciężko przystosować do innych warunków.

Na pewno nie odnajdzie sie w centrum dużego miasta. Tam się będzie tylko męczył.

Posted

Dzisiaj było tak ciepło, że sobie myśle, skoro Simson lubi kontener z wodą to pójdziemy na staw. To był dobry pomysł. Jak on sie cieszył z tej wody, jak pływał. Jeszcze takiego wielkiego kontenera do dyspozycji to nie miał:evil_lol:
Ale chyba za krótko tam byliśmy bo jak przyszliśmy to Simsonowi było mało i poszedł do kontenera:evil_lol:

Posted

Pianka napisał(a):
Dzisiaj było tak ciepło, że sobie myśle, skoro Simson lubi kontener z wodą to pójdziemy na staw. To był dobry pomysł. Jak on sie cieszył z tej wody, jak pływał. Jeszcze takiego wielkiego kontenera do dyspozycji to nie miał:evil_lol:
Ale chyba za krótko tam byliśmy bo jak przyszliśmy to Simsonowi było mało i poszedł do kontenera:evil_lol:

Jak Simsonek znajdzie domek,to bedzie trzeba dac mu taki kontenerek w posagu:lol:

Posted

On nie tylko pływal. Ja aż się raz przestraszyłam.
Bo sobie usiadł w wodzie, a potem się położył i cały łeb pod wode. Głupek:loveu:

O tak sobie usiadłem:evil_lol:

I takie mokry wyszłem:eviltong: