Jump to content
Dogomania

Simson- terier o bursztynowych oczach gryziony przez psy.MA WSPANIALY DOM!

Recommended Posts

Posted

Pianka nie martw sie:calus:wszystko bedzie ok,podjełas naprawde słuszna decyzje,a wiesz jak to jest w tym porzekadle jeszcze sie taki nie urodził,co by wszystkim dogodził.Przeciez w tym wszystkim chodzi o dobro tego naszego przystojniaka o bursztynowych oczkach:lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Simson był sam. Był w miare grzeczny, troche piszczal jak wychodziłam, ale jak wracałam to nic nie słyszałam, był cicho.

Simsonek sie juz na dobre rozgościł. Weszedł na łóżko i zadowolony spał

Posted

Aviomarin nie działa:-(

Daliśmy mu jedną tabletkę, odczekaliśmy godzinę i pojechaliśmy, po 10 minutach zwymiotował żółcią (wcześniej nic nie jadł)

:-(

Mam mówi, żeby mu dać 2 tabletki, a ja sama nie wiem. Mogłam zabrać dużo więcej sedalinu, bym go przetestowała chociaż:-(

Posted

Pod taką decyzją jaką podjęłaś podpisuję się obiema rękami i sądzę, że wielu postąpiłoby podobnie. Cieszę się ogromnie, że ktoś już czeka na Simsonka. Jeśli chodzi o podróż to może zadzwoń jutro raniutko do swojego weterynarza i spytaj co zrobić w przypadku choroby lokomocyjnej połączonej ze stresem, co lepiej podać i w jakich dawkach. Będzie dobrze, może nie łatwo, ale jak już się uda, za co mocno trzymam kciuki, to będzie naprawdę cudownie.

Posted

Boje sie tej podróży, prawie 10 h:shake:

macie coś, jeszcze ze schroniska

A co Simsonek robi?

Tutaj z Lolą, która czeka na dom 8 lat...

A ku-ku

Posted

Szukamy domu.

Dobrze, ze go jej nie zdążyłam zawieźć, bo by go jeszcze wywaliła:angryy:

Nawet nie wiem jak mam przepraszać Simsona:-(

Z obserwacji wiem, że Simson
-potrafi zachować czystość w domu
-panicznie boi się mężczyzn
-boi sie każdego nawet najmniejszego hałasu
- jak już przyzwyczai się do jednego człowieka to chodzi za nim krok w krok

Posted

bardzo mi przykro ze tak się stało:shake: ludzie są beznadziejni:angryy: a miało być tak pięknie:roll: Simsonku tak mi przykro że musisz wrócić do schroniska:placz::placz:

Posted

Ale co się dokładnie stało?I ew.co z tą drugą panią z Gdyni, która była zainteresowana??Może jest jakaś szansa?
Matko!Powrót do schroniska to chyba najgorsza rzecz jaka mu sie mogła przytrafić:placz:

Posted

grzenka napisał(a):
Czy ktos ma jakieś info????

Wiem tylko tyle, że być może nie wszystko stracone pani z Gdańska się odezwała, jak wszystko bedzie ok to Simsonek do nich pojedzie;) nic więcej nie wiem :shake: Pianka wyjechała nie wiem czy ma dostęp do netu:roll: