rita60 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Pianka nie martw sie:calus:wszystko bedzie ok,podjełas naprawde słuszna decyzje,a wiesz jak to jest w tym porzekadle jeszcze sie taki nie urodził,co by wszystkim dogodził.Przeciez w tym wszystkim chodzi o dobro tego naszego przystojniaka o bursztynowych oczkach:lol: Quote
grzenka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ja też jestem przekonana że wybór był słuszny:lol:!!! A za podróż będziemy trzymać kciuki, mocno, mocno... Quote
madzia828 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Monika nic się nie martw bedzie dobrze;) moze faktycznie lepszy byłby aviomarin na tą podróż:roll: Quote
Pianka Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Simson był sam. Był w miare grzeczny, troche piszczal jak wychodziłam, ale jak wracałam to nic nie słyszałam, był cicho. Simsonek sie juz na dobre rozgościł. Weszedł na łóżko i zadowolony spał Quote
Pianka Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Aviomarin nie działa:-( Daliśmy mu jedną tabletkę, odczekaliśmy godzinę i pojechaliśmy, po 10 minutach zwymiotował żółcią (wcześniej nic nie jadł) :-( Mam mówi, żeby mu dać 2 tabletki, a ja sama nie wiem. Mogłam zabrać dużo więcej sedalinu, bym go przetestowała chociaż:-( Quote
wiata Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Pod taką decyzją jaką podjęłaś podpisuję się obiema rękami i sądzę, że wielu postąpiłoby podobnie. Cieszę się ogromnie, że ktoś już czeka na Simsonka. Jeśli chodzi o podróż to może zadzwoń jutro raniutko do swojego weterynarza i spytaj co zrobić w przypadku choroby lokomocyjnej połączonej ze stresem, co lepiej podać i w jakich dawkach. Będzie dobrze, może nie łatwo, ale jak już się uda, za co mocno trzymam kciuki, to będzie naprawdę cudownie. Quote
Pianka Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Boje sie tej podróży, prawie 10 h:shake: macie coś, jeszcze ze schroniska A co Simsonek robi? Tutaj z Lolą, która czeka na dom 8 lat... A ku-ku Quote
rita60 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Pianka trzymam kciuki za podroz,a ty Simsonku badz grzeczny;) Quote
Pianka Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Zabijcie mnie:placz: To chyba był zły wybór:-( Quote
Pianka Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Szukamy domu. Dobrze, ze go jej nie zdążyłam zawieźć, bo by go jeszcze wywaliła:angryy: Nawet nie wiem jak mam przepraszać Simsona:-( Z obserwacji wiem, że Simson -potrafi zachować czystość w domu -panicznie boi się mężczyzn -boi sie każdego nawet najmniejszego hałasu - jak już przyzwyczai się do jednego człowieka to chodzi za nim krok w krok Quote
madzia828 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 bardzo mi przykro ze tak się stało:shake: ludzie są beznadziejni:angryy: a miało być tak pięknie:roll: Simsonku tak mi przykro że musisz wrócić do schroniska:placz::placz: Quote
wiata Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Czemu zły?? Czy coś się stało?? "Nie ma tego złego...", ale i tak smutno:placz:. Pianka jesteś bardzo dzielna. Quote
pidzej Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 co się stało? jak to do schroniska? nie szukacie tymczasu? choćby zmiana tytułu na dramatyczny>? Quote
grzenka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Co w tej chwili dzieje się z Simsonem, bo Pianka miała dzisiaj wyjechać?Gdzie on teraz jest? Quote
grzenka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ale co się dokładnie stało?I ew.co z tą drugą panią z Gdyni, która była zainteresowana??Może jest jakaś szansa? Matko!Powrót do schroniska to chyba najgorsza rzecz jaka mu sie mogła przytrafić:placz: Quote
rita60 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Pianka napisał(a):Zabijcie mnie:placz: To chyba był zły wybór:-( Pianka na milosc boska co sie własciwie stało ? Quote
grzenka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Czy ktoś wie co się teraz właściwie dzieje z Simsonem???? Quote
madzia828 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 grzenka napisał(a):Czy ktos ma jakieś info???? Wiem tylko tyle, że być może nie wszystko stracone pani z Gdańska się odezwała, jak wszystko bedzie ok to Simsonek do nich pojedzie;) nic więcej nie wiem :shake: Pianka wyjechała nie wiem czy ma dostęp do netu:roll: Quote
pidzej Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 no ale nie wiadomo czy Simson wrócił do schroniska ? Quote
Recommended Posts