Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słodka, kochana, pogodna, miła, grzeczna, opiekuńcza..... no mialam rację, że to psi ideał:-) Dorotko, nie mam słów, żeby podziękować, że zawsze znajdujesz tyle czasu, żeby nie tylko zrobić zdjęcia, ale też obrobić je potem i wgrać na nasze wątki:-) Bardzo Ci dziękuję:-) Jutro będę całować te cudne pyszczki, ale dzisiaj jeszcze sobie popatrzę;-)
Upiekłam dzisiaj ciacha dla całego stada:-)

Posted

Wczoraj wieczorem nie moglam juz zajrzec do Zuli, rano od razu tu zaglądam z nadzieja na zdjęcia robione przez Dorotę.

Cudowne zdjecia i filmik !:)
Dorota bardzo Ci dziekuję:loveu: Wracam do ogladania bo jeden raz to jest za malo:)

Posted

Witajcie:-) Byłam dzisiaj u Zuli:-) Ona jest przekochana!!! jej radość, łagodność mnie rozwala:-) Ciągle by się tuliła i całowała człowieka. A jak już schodzi z kolan to tylko po to, żeby przytulić się do Kubusia albo poszaleć z Abi, Łatką i Pikusiem. Jest pozytywna, pełna miłości i co tu dużo gdać. Kocham ją mocno...

Podcięlam jej dzisiaj pazurki. Początkowo bała się, ale jak ją Anusia wzięła na ręce, spokojnie dała cztery łapki.

Miałam niestety kiepski aparat ze sobą, ale zrobiłyśmy z Anią kilka filmików z psiakami. Tak wyglądało nasze powitanie-)

[video=youtube_share;XI7UF_1SfIs]http://youtu.be/XI7UF_1SfIs[/video]

Posted

A to filmik szkoleniowy pod tytułem "Jak nie należy wychowywać psów" -) Wybacz Eluś, ale jak jadę do dziewczynek i Kubusia, to nie umiem być konsekwentna:-)

[video=youtube_share;pRr8eGrj20Q]http://youtu.be/pRr8eGrj20Q[/video]

Posted

[quote name='mestudio']Cudny filmik, przemiłe zwierzaki i jakie całuśne wszystkie.

Całuśne strasznie, ale ja kocham takie przytulasy:-) Jak już się zmęczyły, poszły podrzemać na kanapie:-)

Posted

Mattilu napisał(a):
Aaaale fajne stado! Zula nakolankowa, Abi wiercipieta, Kubus wzruszajacy, Latka dobrze wychowana a Pikus pelen godnosci ;) A zolwica jaka?:loveu:

rozumiem ze mam zrobić nowe zdjęcia żółwicy? to w sobote mam sesję fot na Paluchu jak Ania będzie i zechce mnie znowu przyjać to cyknę

Guest Elżbieta481
Posted

A co jest z Kubusiem?Jakiś taki biedak..Sunie pewne siebie,a on jest taki jakiś smutny i zagubiony..Chory Kubuś?Przyszłam po uśmiech,a tu jakieś kłopoty zdrowotne Kubulca..W porównaniu z dziewczynami jest chudy.Ogonek opuszczony..
Ela

Posted

Gusiaczek napisał(a):
najbardziej całuśna jednak chyba jest Ewa :) :loveu:

Isadora7 napisał(a):
doooooooooobre i prawdziwe

Ewa Marta napisał(a):
Na to nie wpadłam:-)

Zgadzam sie z Dziewczynami, Ewunia jest bardzo całuśna :)

Mattilu napisał(a):
Aaaale fajne stado! Zula nakolankowa, Abi wiercipieta, Kubus wzruszajacy, Latka dobrze wychowana a Pikus pelen godnosci ;) A zolwica jaka?:loveu:

Żółwica..."Myśli „zdążę” by po chwili
być wśród tych, co się spóźnili.
Na nic chęci, na nic plany –
jest tym stanem zdruzgotany.

Ciągle ma coś do zrobienia,
coś, co z wczoraj jest na teraz.
Sprawie błahej, sprawie ważnej
termin łeb ukręca każdej..."

Isadora7 napisał(a):
rozumiem ze mam zrobić nowe zdjęcia żółwicy? to w sobote mam sesję fot na Paluchu jak Ania będzie i zechce mnie znowu przyjać to cyknę

Cudownie!:)

waldi481 napisał(a):
A co jest z Kubusiem?Jakiś taki biedak..Sunie pewne siebie,a on jest taki jakiś smutny i zagubiony..Chory Kubuś?Przyszłam po uśmiech,a tu jakieś kłopoty zdrowotne Kubulca..W porównaniu z dziewczynami jest chudy.Ogonek opuszczony..
Ela

Kubuś to 14 letni psiak staruszek, chory na stawy.
Psiak czuje sie nad wyraz dobrze, tylko potrzebuje wiecej czasu zeby sie rozruszac.

Posted

Isadora7 napisał(a):

To ja bede czekac na foty:)

Posted

Popatrzcie tylko na Zulkę w pierwszym poście, i w ostatnim - to już całkowicie inna sunia - pełna radości mordeczka całująca lubiąca wszelkie istoty wokół Niej - uwielbiam takie piesy bo mam podobną w domu - dzikuska z lasu świętokrzyskiego w ciągu 3 lat podbiła serca nawet tych, na których dobermańsko warczała i pukali się w głowę,że taką psicę wzięłam... a teraz to ja ich szantażuję, że jak nad Uśką nie zapanują i nie przestanie mnie łazić po fortepianie, to Ją oddam :P:P

Posted

Podmcent napisał(a):
Popatrzcie tylko na Zulkę w pierwszym poście, i w ostatnim - to już całkowicie inna sunia - pełna radości mordeczka całująca lubiąca wszelkie istoty wokół Niej - uwielbiam takie piesy bo mam podobną w domu - dzikuska z lasu świętokrzyskiego w ciągu 3 lat podbiła serca nawet tych, na których dobermańsko warczała i pukali się w głowę,że taką psicę wzięłam... a teraz to ja ich szantażuję, że jak nad Uśką nie zapanują i nie przestanie mnie łazić po fortepianie, to Ją oddam :P:P

Tak, masz rację, Zula jest kochaną psinką, daje tyle ciepla i radosci no i wyglada cudownie :)