Ewa Marta Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Naśladuje Łatkę, z którą na codzień ładnie się bawi. Przestraszyła się jej tylko wczoraj, kiedy Łatka zbyt gwałtownie do niej podbiegała na dworze, co widać na filmiku. W domu pełne zaufanie:-) Z Kubulkiem dupcia w dupcię zjadają swoje smaczki:-) Quote
inka33 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Isadora7']kapitalna fotka http://www.iv.pl/images/45786506512063904397.jpg I Zulka kapitalna! :loveu: Quote
Ewanka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Isadora7']kapitalna fotka Jakby mówiły: życie łatwe nie jest ... hmmmm, no rzeczywiście. Quote
Mattilu Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Aaaale mialas Ewuniu miziasta wizyte:loveu: Zazdroszcze Ci:) Quote
Usiata Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Zulka przypomina z wyglądu moją poprzednią sunię, która nie żyje już od 12 lat, ale wciąż żywa w moim sercu... W przyszłym tygodniu prześlę trochę kaski na Zulkę, tylko podajcie mi konto na pw, no chyba że jest takie samo jak na Emi, to już znam. Ubolewam, że mam tak mało wolnego czasu, żeby poznać sunieczki, kurczę. Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za Wasze serca i poświęcony czas na te malizny :buzi: tyle co mogę obecnie - to wsparcie psychiczne i pomoc finansowa :) Quote
Ewa Marta Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 (edited) Oj miałam rzeczywiście miziastą wizytę:-) Oczywiście filmiki wyraźnie pokazują, która z nas jest od wychowywania psiaków, a która od rozpuszczania;-) Jakie to szczęście, że Ellig potrafi pracować z Anią i dawać jej wskazówki dotyczące wychowania. Ja jak widzicie nie mam za grosz autorytetu i wszystkie wchodzą mi dosłownie na głowę:-) Podmcent, cieszę się, że jesteś też na wątku Zuli:-) Konto jest to samo, ale głupio nam brać od Ciebie kolejne pieniądze, bo bardzo wsparłaś już Emi.... To naprawdę była ogromna pomoc dla nas, za którą jesteśmy bardzo wdzięczne:-) Dostałyśmy jeszcze zdjęcia robione przez Anię. Niestety dzisiaj nie dam rady ich obrobić. Cały dzień siedzę przy pracy z przerwami na zajrzenie tutaj i na pomizianie moich psiaczków, które układają się blisko mnie i pilnują:-) Edited February 3, 2014 by Ewa Marta Quote
Gusiaczek Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Ależ miałam ucztę :) Serdeczności zostawiam :) Quote
Ewanka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Odwiedzam maluchy, cudna miziasta wizyta, też zazdroszczę :) Quote
Ellig Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Witam Wszystkich bardzo serdecznie:) Ewuś, ogladam filmiki z wielka radoscia, wroce do nich jeszcze nie raz. Psiaki sa cudowne i widac jak wspaniale sie czują, o kocie Pikusiu , ze nie wspomnę ;) Przepraszam za to,ze ostatnio malo piszę, ale zapewniam wszystkich ,ze czuwam i czytam. Quote
Ellig Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Ewa Marta']Oj miałam rzeczywiście miziastą wizytę:-) Oczywiście filmiki wyraźnie pokazują, która z nas jest od wychowywania psiaków, a która od rozpuszczania;-) Jakie to szczęście, że Ellig potrafi pracować z Anią i dawać jej wskazówki dotyczące wychowania. Ja jak widzicie nie mam za grosz autorytetu i wszystkie wchodzą mi dosłownie na głowę:-) Ewuś, zwierzaki maja Twoją miłość i radość jaką im zawsze dajesz.:iloveyou: Podmcent, cieszę się, że jesteś też na wątku Zuli:-) Konto jest to samo, ale głupio nam brać od Ciebie kolejne pieniądze, bo bardzo wsparłaś już Emi.... To naprawdę była ogromna pomoc dla nas, za którą jesteśmy bardzo wdzięczne:-) Podmcent, bardzo dziekuje:Rose:my. Quote
Ewa Marta Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Wykupiłam Zuli pakiet ogłoszeń u Ziutki na bazarku:-) Tym samym obie sunie (Emi i Zula) mają pakiety do wykorzystania. Prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu przygotujemy z Elą ogłoszenia. Chcemy tylko zaczekać na wszystkie badania suni, żeby wiedzieć co z nią:-) Quote
mysza 1 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Udało mi się przyłapać łakomczuszka w ukryciu ;) I bez ukrycia :) Niestety w mojej obecności lepszych się nie dało zrobić. Zula przypomina mojego Malotka, mam do niej wielki sentyment ;) Quote
mysza 1 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Jeszcze zdjęcia, które dostałam od Ewy, z Kubulkiem miłość kwitnie :) Quote
Ewanka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='mysza 1']Jeszcze zdjęcia, które dostałam od Ewy, z Kubulkiem miłość kwitnie :) Wiadomo, miłość to ... nie patrzeć na siebie, ale w tę samą stronę :loveu: Quote
Ewa Marta Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='Ewanka']Wiadomo, miłość to ... nie patrzeć na siebie, ale w tę samą stronę :loveu: Pięknie powiedziane:-) Tym razem zdjęcia są autorstwa Ani:-) Tak się traktują, kiedy nie ma w domu gości i są same z Anią:-) Quote
Ewa Marta Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Zula kocha wszystkie zwierzaki. To jest w niej wspaniałe:-) Zabawa piłeczką pod czujnym okliem obserwatorów;-) Quote
inka33 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 http://www.iv.pl/images/37773407409544335443.jpg Cudne potfffory! :scared: Słodzizna przeogromna z Zulki! :loveu: Quote
Malgoska Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 ależ wspaniałe szczęśliwe psiaki; ten Kubulek to staruszek chyba nie? Quote
Gusiaczek Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Z ogromną przyjemnością zaglądam do Domku Ani i Jej Ogonków - tutaj ładuję baterie Serdeczności :) Quote
Ellig Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Wyniki badan krwi Zuli. Dzisiaj o godz. 17, Zula jedzie do lekarza na zdjecie szwów, usg , szczepienie,itd. Quote
inka33 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 A co wynika z tych wyników...? Ja się nie znam, a tam trochę tych czerwonych kreseczek jest... :kciuki: Zulcia! Quote
Ewa Marta Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Wyniki nie są niepokojące. Odchylenia nie są na tyle duże, żeby można sie było martwić. Wet powiedział, że są nieznaczące diagnostycznie, ale należałoby za jakieś 3 tygodnie - miesiąc powtórzyć je, żeby sprawdzić, czy wrócą do normy. Z powodu podwyższonego AST Zula dostała zalecenie wzięcia 1 opakowania Essentiale Forte. 1 kapsułkę dziennie na regenerację wątroby. USG nie wykazało nic niepokojącego. śledziona właściwych rozmiarów, ładna i zdrowa:-) Przewód pokarmowy też ok:-) Ogólnie Zula dostała ocenę bardzo dobrą i została zaszczepiona od razu na wirusówki i przeciw wściekliźnie. W drodze powrotnej podsypiała sobie w samochodzie. Nie przepada za jazdą metrem... Quote
Recommended Posts