Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naśladuje Łatkę, z którą na codzień ładnie się bawi. Przestraszyła się jej tylko wczoraj, kiedy Łatka zbyt gwałtownie do niej podbiegała na dworze, co widać na filmiku. W domu pełne zaufanie:-)

Z Kubulkiem dupcia w dupcię zjadają swoje smaczki:-)

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zulka przypomina z wyglądu moją poprzednią sunię, która nie żyje już od 12 lat, ale wciąż żywa w moim sercu... W przyszłym tygodniu prześlę trochę kaski na Zulkę, tylko podajcie mi konto na pw, no chyba że jest takie samo jak na Emi, to już znam.
Ubolewam, że mam tak mało wolnego czasu, żeby poznać sunieczki, kurczę.
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za Wasze serca i poświęcony czas na te malizny :buzi: tyle co mogę obecnie - to wsparcie psychiczne i pomoc finansowa :)

Posted (edited)

Oj miałam rzeczywiście miziastą wizytę:-) Oczywiście filmiki wyraźnie pokazują, która z nas jest od wychowywania psiaków, a która od rozpuszczania;-) Jakie to szczęście, że Ellig potrafi pracować z Anią i dawać jej wskazówki dotyczące wychowania. Ja jak widzicie nie mam za grosz autorytetu i wszystkie wchodzą mi dosłownie na głowę:-)

Podmcent, cieszę się, że jesteś też na wątku Zuli:-) Konto jest to samo, ale głupio nam brać od Ciebie kolejne pieniądze, bo bardzo wsparłaś już Emi.... To naprawdę była ogromna pomoc dla nas, za którą jesteśmy bardzo wdzięczne:-)

Dostałyśmy jeszcze zdjęcia robione przez Anię. Niestety dzisiaj nie dam rady ich obrobić. Cały dzień siedzę przy pracy z przerwami na zajrzenie tutaj i na pomizianie moich psiaczków, które układają się blisko mnie i pilnują:-)

Edited by Ewa Marta
Posted

Witam Wszystkich bardzo serdecznie:)
Ewuś, ogladam filmiki z wielka radoscia, wroce do nich jeszcze nie raz. Psiaki sa cudowne i widac jak wspaniale sie czują, o kocie Pikusiu , ze nie wspomnę ;)

Przepraszam za to,ze ostatnio malo piszę, ale zapewniam wszystkich ,ze czuwam i czytam.

Posted

[quote name='Ewa Marta']Oj miałam rzeczywiście miziastą wizytę:-) Oczywiście filmiki wyraźnie pokazują, która z nas jest od wychowywania psiaków, a która od rozpuszczania;-) Jakie to szczęście, że Ellig potrafi pracować z Anią i dawać jej wskazówki dotyczące wychowania. Ja jak widzicie nie mam za grosz autorytetu i wszystkie wchodzą mi dosłownie na głowę:-)

Ewuś, zwierzaki maja Twoją miłość i radość jaką im zawsze dajesz.:iloveyou:

Podmcent, cieszę się, że jesteś też na wątku Zuli:-) Konto jest to samo, ale głupio nam brać od Ciebie kolejne pieniądze, bo bardzo wsparłaś już Emi.... To naprawdę była ogromna pomoc dla nas, za którą jesteśmy bardzo wdzięczne:-)

Podmcent, bardzo dziekuje:Rose:my.

Posted

Wykupiłam Zuli pakiet ogłoszeń u Ziutki na bazarku:-) Tym samym obie sunie (Emi i Zula) mają pakiety do wykorzystania. Prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu przygotujemy z Elą ogłoszenia. Chcemy tylko zaczekać na wszystkie badania suni, żeby wiedzieć co z nią:-)

Posted

Udało mi się przyłapać łakomczuszka w ukryciu ;)

I bez ukrycia :)

Niestety w mojej obecności lepszych się nie dało zrobić.

Zula przypomina mojego Malotka, mam do niej wielki sentyment ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Jeszcze zdjęcia, które dostałam od Ewy, z Kubulkiem miłość kwitnie :)

Wiadomo, miłość to ... nie patrzeć na siebie, ale w tę samą stronę :loveu:

Posted

[quote name='Ewanka']Wiadomo, miłość to ... nie patrzeć na siebie, ale w tę samą stronę :loveu:

Pięknie powiedziane:-)

Tym razem zdjęcia są autorstwa Ani:-)

Tak się traktują, kiedy nie ma w domu gości i są same z Anią:-)

Posted

Wyniki nie są niepokojące. Odchylenia nie są na tyle duże, żeby można sie było martwić. Wet powiedział, że są nieznaczące diagnostycznie, ale należałoby za jakieś 3 tygodnie - miesiąc powtórzyć je, żeby sprawdzić, czy wrócą do normy. Z powodu podwyższonego AST Zula dostała zalecenie wzięcia 1 opakowania Essentiale Forte. 1 kapsułkę dziennie na regenerację wątroby.
USG nie wykazało nic niepokojącego. śledziona właściwych rozmiarów, ładna i zdrowa:-) Przewód pokarmowy też ok:-)
Ogólnie Zula dostała ocenę bardzo dobrą i została zaszczepiona od razu na wirusówki i przeciw wściekliźnie. W drodze powrotnej podsypiała sobie w samochodzie. Nie przepada za jazdą metrem...