Ewa Marta Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 Moje kochane słoneczko:-) Dzięki Dorotko!!!! Quote
Gusiaczek Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Dwudniowy brak dostępu do neta i tyle mnie ominęło - dobrze, że można nadrobić:) Serdeczności zostawiam dla Stada :) Quote
Ellig Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Jak zawsze cudowne zdjecia Zuli, Dorota bardzo dziekuję :) Quote
Ewa Marta Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 (edited) Zapraszamy Was do naszej nowej podopiecznej Abi:-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/251214-Abi-maleńka-i-mloda-Mamusia-uratowana-z-łańcucha?p=21906441#post21906441 Zuleńka ma się doskonale. Wygląda coraz ładniej i jest takim wielkim pieszczochem:-) Powitała mnie wczoraj radośnie, z nową sunią od razu chciala się witać i przyjaźnić. To naprawdę psi ideał:-) Nie mogłam robić filmików, bo Zuleńka wskakiwała mi na kolana i lizała cały czas. Tu udało mi się na moment uchwycić ją:-) Zdjęcia niestety nie dają się narazie wgrać, bo mi sie program zbuntowal i od wczoraj pokazuje błąd... [video=youtube_share;6CSBP2VWiVs]http://youtu.be/6CSBP2VWiVs[/video] Edited February 23, 2014 by Ewa Marta Quote
mysza 1 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Biedna Abi nie zna jeszcze takich zabaw ;) Ale szybko się oswoi, już widać, że jest dobrze. Zula urocza :) Quote
Ewa Marta Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Weszłam dzisiaj na konto, żeby porobić opłaty i oczom moim ukazała się.... wpłata 100 zl od Podmcent dla naszej Zuli:-) Niespodzianka ogromna i bardzo serdecznie dziękujemy z Elunią za tę wpłatę:-) Tak szybko zmienia się sytuacja finansowa i teraz każdy grosz jest ważny, bo mamy pod opieką Abi, która jak wiecie wymagała intensywanego leczenia na początku. Quote
Ellig Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Ewa Marta napisał(a):Weszłam dzisiaj na konto, żeby porobić opłaty i oczom moim ukazała się.... wpłata 100 zl od Podmcent dla naszej Zuli:-) Niespodzianka ogromna i bardzo serdecznie dziękujemy z Elunią za tę wpłatę:-) Tak szybko zmienia się sytuacja finansowa i teraz każdy grosz jest ważny, bo mamy pod opieką Abi, która jak wiecie wymagała intensywanego leczenia na początku. Serdecznie dziękujemy!:Rose: Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Nie rozumiem dlaczego nikt nie zauważa naszej Zuleńki w ogłoszeniach:-) Były 2 pytania o nią i jedna dosyć konkretna rozmowa, ale Pani ma na podwórku w kojcu jak to okreśłiła psa obronnego. Zula natychmiast poszłaby się z nim witać i dlatego ten domek odpada. Pies podobno jest wypuszczany i dobrze traktowany, ale nie wchodzi do domu. Mimo to nie ryzykowałybyśmy jej spotkania z groźnym, dużym psem. Poza tym telefonów brak... Quote
Mattilu Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Moze pisane jej dluzej nacieszyc sie towarzystwem zolwicy:) Zobaczysz, Ewa, wiosna coraz blizej a razem z nia znajdzie sie i TEN domek dla Zuli. Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Mattilu napisał(a):Moze pisane jej dluzej nacieszyc sie towarzystwem zolwicy:) Zobaczysz, Ewa, wiosna coraz blizej a razem z nia znajdzie sie i TEN domek dla Zuli. Wiesz kochana, tak szczerze mówiąc niespecjalnie mnie to martwi;-) Uwielbiam Zulinkę i to czysta przyjemność móc się z nią przytulać ilekroć jestem u Ani... Quote
Ellig Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Ewa Marta napisał(a):Nie rozumiem dlaczego nikt nie zauważa naszej Zuleńki w ogłoszeniach:-) Były 2 pytania o nią i jedna dosyć konkretna rozmowa, ale Pani ma na podwórku w kojcu jak to okreśłiła psa obronnego. Zula natychmiast poszłaby się z nim witać i dlatego ten domek odpada. Pies podobno jest wypuszczany i dobrze traktowany, ale nie wchodzi do domu. Mimo to nie ryzykowałybyśmy jej spotkania z groźnym, dużym psem. Poza tym telefonów brak... Dzieki uprzejmości "SOS dla jamników" , Zula jest tez oglaszana na stronie adopcje. Może trzeba zrobic wyrózniene ogloszen Zuli , chociaz na Tablica.pl. A moze zamowic duzy pakiet za 15 zl. Ja zrobilam Zuli odloszenia na 12 najbardziej poczytnych portalach. Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 A ja dziękuję za ten wątek,za cudne zdjęcia,za miłe,pogodne filmiki..Dziękuję,bo naładowałam akumulatory,bo ..Nie ważne..Przycupnę w kąciku i będę czytać-dobrze mi tu.. podpisał: Wasz cichy podczytywacz waldi481 Quote
Ewa Marta Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Ellig napisał(a):Dzieki uprzejmości "SOS dla jamników" , Zula jest tez oglaszana na stronie adopcje. Może trzeba zrobic wyrózniene ogloszen Zuli , chociaz na Tablica.pl. A moze zamowic duzy pakiet za 15 zl. Ja zrobilam Zuli odloszenia na 12 najbardziej poczytnych portalach. Eluś, możemy zrobić wyróżnienie na tablicy jak chcesz, to dobrty pomysł:-) waldi481 napisał(a):A ja dziękuję za ten wątek,za cudne zdjęcia,za miłe,pogodne filmiki..Dziękuję,bo naładowałam akumulatory,bo ..Nie ważne..Przycupnę w kąciku i będę czytać-dobrze mi tu.. podpisał: Wasz cichy podczytywacz waldi481 Bardzo nam miło i zapraszamy do czynnego uczestnictwa na wątku:-) Niektórzy twierdzą, że u nas jest za słodko, a ja wolę żeby było miło, słodko i przyjaźnie i z szacunkiem do innych ludzi:-) Jutro zobaczę Zulę i całe stadko:-) Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Dałyście mi powietrze tą radością,która bije z tego wątku,a ja bardzo potrzebuję tego słońca co tu jest..Nie będę się odzywać,będę z radością czytać o normalnych ludziach.. Elżbieta Quote
Isadora7 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Odwiedziłam dzisiaj Zulke. Jest coraz bardziej otwarta. Dzisiaj znalazła sobie zabawę i wskakiwała mi z rozpędu na kolana i rozdawała buziaki, Kilka foteczek Quote
Recommended Posts