Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro będą najnowsze informacje co u Rudzika.

Myślę ze mu smutno ale z drugiej strony psy czuja co nadchodzi i mam wrażenie ze Rudzik wiedział o wiele wcześniej niż my ze czas nadszedł dla Bercika.

Posted

Rudzik coraz lepiej się ma fizycznie, więcej je, mniej śpi, jest coraz bardziej żwawy ;) wet jest optymistyczny bardzo, jak tak dalej pójdzie to jeszcze pożyje z kilka ładnych pożyje ;)

Teraz jeszcze tylko kontrolne badania nerek co jakiś czas.

Problemem jest gigantyczne jadro ale przy takich nerkach wet mu nie da narkozy ;(

Posted

Dobrze że Rudzikowi się poprawia.Oby tak dalej szło to może będzie dobrze.Ale te nerki i jądro to może być kolejny problem oby nie za wielki.Trzymam kciuki za Rudzika i nie daj się biedaku.

• Upvote 1
Posted

No to tak... jadro jest bardzo mocno powiększone, ale nie bolące i nie nacieka na prostatę wiec dopóki stan nerek i ogólnie nie będzie zadowalający wet się nie podejmuje operacji.

Zalecenie jest takie żeby sobie teraz w spokoju się podtuczył.
To jest aniołek nie pies... śpi sobie grzecznie cale dnie, bardzo czysty jest, do psów tez oaza spokoju. Poczciwe psisko :) Trzymam kciuki żeby sobie pożył jak najdłużej.

Przepraszam za brak nowych zdjęć ale mam urwanie głowy ze swoim prywatnym psem (poważna operacja) i z akcja sterylek suk na wsi.

Posted (edited)

Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc dla staruszków. Rudzika też by już nie było zapewne gdyby nie DT...który zostanie DS dla niego najprawdopodobniej bo kto adoptuje takiego staruszka....
To wszystko dzięki Bercikowi gdyby nie on Rudzik by dalej był w schronisku niestety, niesamowite jak to w życiu się plecie.

Wysłałam wczoraj Izie fakturę za leczenie chłopaków do zeszłego tygodnia bo ja mam jakieś trudności ze wstawianiem innym niż z fb ;(

Pozwolę sobie bezczelnie zaprosić na mój wątek zbiorczy i pomoc dla maleństwa z postu 1139 :modla::modla::modla: potrzebne sporo groszy na sterylizację najprawdopodobniej aborcyjną ;(

Edited by Hałabajówka
Posted

[quote name='Hałabajówka']Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc dla staruszków. Rudzika też by już nie było zapewne gdyby nie DT...który zostanie DS dla niego najprawdopodobniej bo kto adoptuje takiego staruszka....
To wszystko dzięki Bercikowi gdyby nie on Rudzik by dalej był w schronisku niestety, niesamowite jak to w życiu się plecie.

Wysłałam wczoraj Izie fakturę za leczenie chłopaków do zeszłego tygodnia bo ja mam jakieś trudności ze wstawianiem innym niż z fb ;(

Pozwolę sobie bezczelnie zaprosić na mój wątek zbiorczy i pomoc dla maleństwa z postu 1139 :modla::modla::modla: potrzebne sporo groszy na sterylizację najprawdopodobniej aborcyjną ;(

może do sterylkowej skarbonki się o pomoc zwrócić?

Posted (edited)

[quote name='mari23']może do sterylkowej skarbonki się o pomoc zwrócić?

Fundacjom nie przysługuje pomoc ze skarbonki ;(

Przeklejam rozliczenie (uzupełnione o fakturę a nie o nowe wpłaty jeszcze)

Bardzo dziękujemy za pomoc

Zamieszczam wpłaty dla chłopaków które mamy na koncie
Mdk8 - 20zł
Aimez_moi - 20zł
Atao - 20zł
Wirginia - 20zł
Arim - 20zl
Skarpeta im.Tallcot - 240zł
20zł - Anna G. (brak nicka)
60zł - Bea100
30zł - Ewu
300zł - Norkowa bazarek
15zł - Gosia121
60zł - Od Pani która podała tylko nazwisko

RAZEM
825zł

Wydatki
304,9zł paragony apteka
faktura od weta 320zł foto

Razem
624,9zł
Na plusie 200,10zł
na razie zamrożone, bo teraz Rudzik jest tuczony, jak się jego stan poprawi to będzie wet myślał o usunięciu tego jądra, ale to na razie odległa galaktyka tak się wczoraj dowiedziałam.

Edited by Hałabajówka
Posted

Cytuję... Rudzik jak małe dziecko...tego nie, teraz może bym to .......... eeeeee może jednak tamto ;)

ale je i tyje i śpi całe dnie przy kaloryferze :) strasznie się cieszę że nie telepie się z zimna jak tysiące niekochanych psów w całym kraju :(

Cioteczki kochane teraz takie cudo potrzebuje pomocy... na razie finansowej a potem sercowo-lokalowej
[FONT=garamond][SIZE=6]
[/FONT]

[FONT=garamond][SIZE=6]Serdecznie zapraszam na Bazarek dla
Misi : )
[/FONT]

[FONT=garamond]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250529-Mi%C5%9B-dla-Misi-bazarek-cegie%C5%82kowy-do-04-02-2014-do-godz-20-00?p=21805545#post21805545[/FONT]

Posted

Kochani mam wiadomośc od Hałabajówki że całkowicie padł jej komputer i zawiozła go do naprawy...:-( Co oczywiście wcale nie znaczy że jej psiaki w dalszym ciągu nie potrzebują pomocy ;-) ...