zerojeden Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Jutro będą najnowsze informacje co u Rudzika. Myślę ze mu smutno ale z drugiej strony psy czuja co nadchodzi i mam wrażenie ze Rudzik wiedział o wiele wcześniej niż my ze czas nadszedł dla Bercika. Quote
Mattilu Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Przykro mi z powodu Bercika. Dobrze, ze Rudzik nie jest sam. Quote
AtaO Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Strasznie mi przykro....Berciku żegnaj:-(:candle:... Rudziku, trzymaj się!!! Quote
zerojeden Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Rudzik coraz lepiej się ma fizycznie, więcej je, mniej śpi, jest coraz bardziej żwawy ;) wet jest optymistyczny bardzo, jak tak dalej pójdzie to jeszcze pożyje z kilka ładnych pożyje ;) Teraz jeszcze tylko kontrolne badania nerek co jakiś czas. Problemem jest gigantyczne jadro ale przy takich nerkach wet mu nie da narkozy ;( Quote
mari23 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 biedny Rudzik - nawet pomóc mu nie można z tym jądrem :( może nerki trochę się poprawią - czy Rudzik dostaje Ipakitine? Quote
Gosia121 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Dobrze że Rudzikowi się poprawia.Oby tak dalej szło to może będzie dobrze.Ale te nerki i jądro to może być kolejny problem oby nie za wielki.Trzymam kciuki za Rudzika i nie daj się biedaku. 1 Quote
Aimez_moi Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Dobrze, ze ma wsparcie u kolezanki....:) Quote
zozola77 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 oj przykro ...:-( dobrze ze chociaż Rudzik wraca do formy... Quote
zerojeden Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 No to tak... jadro jest bardzo mocno powiększone, ale nie bolące i nie nacieka na prostatę wiec dopóki stan nerek i ogólnie nie będzie zadowalający wet się nie podejmuje operacji. Zalecenie jest takie żeby sobie teraz w spokoju się podtuczył. To jest aniołek nie pies... śpi sobie grzecznie cale dnie, bardzo czysty jest, do psów tez oaza spokoju. Poczciwe psisko :) Trzymam kciuki żeby sobie pożył jak najdłużej. Przepraszam za brak nowych zdjęć ale mam urwanie głowy ze swoim prywatnym psem (poważna operacja) i z akcja sterylek suk na wsi. Quote
Gosia121 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 No to chłopaku nabieraj ciałka przybieraj na wadze i wzmacniaj się. No i tak trzymaj dalej. Quote
maniutkowa kraina Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 A myśleliście o Azodylu? Nie jednemu zwierzakowi uratował futro! Quote
Gosia121 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Jak tam Rudziku kochany się czujesz? Mizianka i buziaki od nas. Quote
zerojeden Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 (edited) Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc dla staruszków. Rudzika też by już nie było zapewne gdyby nie DT...który zostanie DS dla niego najprawdopodobniej bo kto adoptuje takiego staruszka.... To wszystko dzięki Bercikowi gdyby nie on Rudzik by dalej był w schronisku niestety, niesamowite jak to w życiu się plecie. Wysłałam wczoraj Izie fakturę za leczenie chłopaków do zeszłego tygodnia bo ja mam jakieś trudności ze wstawianiem innym niż z fb ;( Pozwolę sobie bezczelnie zaprosić na mój wątek zbiorczy i pomoc dla maleństwa z postu 1139 :modla::modla::modla: potrzebne sporo groszy na sterylizację najprawdopodobniej aborcyjną ;( Edited January 25, 2014 by Hałabajówka Quote
mari23 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Hałabajówka']Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc dla staruszków. Rudzika też by już nie było zapewne gdyby nie DT...który zostanie DS dla niego najprawdopodobniej bo kto adoptuje takiego staruszka.... To wszystko dzięki Bercikowi gdyby nie on Rudzik by dalej był w schronisku niestety, niesamowite jak to w życiu się plecie. Wysłałam wczoraj Izie fakturę za leczenie chłopaków do zeszłego tygodnia bo ja mam jakieś trudności ze wstawianiem innym niż z fb ;( Pozwolę sobie bezczelnie zaprosić na mój wątek zbiorczy i pomoc dla maleństwa z postu 1139 :modla::modla::modla: potrzebne sporo groszy na sterylizację najprawdopodobniej aborcyjną ;( może do sterylkowej skarbonki się o pomoc zwrócić? Quote
Mortes Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 Wczoraj dostałam od opiekunki Bercika fakturę za jego leczenie: Quote
zerojeden Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 (edited) [quote name='mari23']może do sterylkowej skarbonki się o pomoc zwrócić? Fundacjom nie przysługuje pomoc ze skarbonki ;( Przeklejam rozliczenie (uzupełnione o fakturę a nie o nowe wpłaty jeszcze) Bardzo dziękujemy za pomoc Zamieszczam wpłaty dla chłopaków które mamy na koncie Mdk8 - 20zł Aimez_moi - 20zł Atao - 20zł Wirginia - 20zł Arim - 20zl Skarpeta im.Tallcot - 240zł 20zł - Anna G. (brak nicka) 60zł - Bea100 30zł - Ewu 300zł - Norkowa bazarek 15zł - Gosia121 60zł - Od Pani która podała tylko nazwisko RAZEM 825zł Wydatki 304,9zł paragony apteka faktura od weta 320zł foto Razem 624,9złNa plusie 200,10zł na razie zamrożone, bo teraz Rudzik jest tuczony, jak się jego stan poprawi to będzie wet myślał o usunięciu tego jądra, ale to na razie odległa galaktyka tak się wczoraj dowiedziałam. Edited January 26, 2014 by Hałabajówka Quote
zerojeden Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Cytuję... Rudzik jak małe dziecko...tego nie, teraz może bym to .......... eeeeee może jednak tamto ;) ale je i tyje i śpi całe dnie przy kaloryferze :) strasznie się cieszę że nie telepie się z zimna jak tysiące niekochanych psów w całym kraju :( Cioteczki kochane teraz takie cudo potrzebuje pomocy... na razie finansowej a potem sercowo-lokalowej [FONT=garamond][SIZE=6] [/FONT][FONT=garamond][SIZE=6]Serdecznie zapraszam na Bazarek dla Misi : )[/FONT] [FONT=garamond]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250529-Mi%C5%9B-dla-Misi-bazarek-cegie%C5%82kowy-do-04-02-2014-do-godz-20-00?p=21805545#post21805545[/FONT] Quote
Mortes Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 Kochani mam wiadomośc od Hałabajówki że całkowicie padł jej komputer i zawiozła go do naprawy...:-( Co oczywiście wcale nie znaczy że jej psiaki w dalszym ciągu nie potrzebują pomocy ;-) ... Quote
Recommended Posts