Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danusiadanusia']moja mama ma 11 letnią sunię, mieszka na 4 piętrze i obie jeszcze dają radę a windy nie ma:([/QUOTE]

ktoś tu chyba z nie swojego nicku pisze ;)

właśnie sobie uświadomiłam, że moja mama ma 11 letniego huskiego i oby nic mu się ze stawami nie zaczęło dziać... bo niby 2 piętro, ale jak go wynosić...

Posted

To ja tak napiszę Kluska byla na spacerku z psiakami ze swojego kojca XD no i więcej nie powiem bo nie wiem ale potem dam jedno zdjecie bo udało mi sie zrobić zanim bateria mi padła

Posted

[quote name='piescofajnyjest']sluchajcie, a Kluska ma ogloszenia? (jak ma, to przepraszam, bo nie odrobilam lekcji i nie czytalam wszystkich postow)[/QUOTE]
Ma ogłoszenia. Osobiście jej robiłam.:lol:

Posted

[quote name='danusiadanusia']dlaczego z nieswojego nicku:) sprostuje moja mama a kingi_kingi7 babcia:):) czy już wyjaśniłam?[/QUOTE]

haha dobre! Myślałam, że jest mowa o danusi, a że pisze kinga_kinga7 ale się pomyliła i pisze z nieswojego nicku ;)

już wszysto jasne! Fajnie, że wszystkie kobiety u Was w rodzinie takie psiowe :) moja jedna Babcia też miała psinkę :)