Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jotpeg']odwiedzam Klusie. Do skarpety musi się zwrócić ktoś, kto wpłaca.[/QUOTE]

nie musi, ale ten kto wpłaca nie musi zwracać 25 %

Posted

[quote name='kinga_kinga7']tylko my nie wpłacamy do tej skarpet Talcott i nie śmiemy prosić o pomoc :([/QUOTE]

możesz poprosić o pomoc dla psa który ma powyżej 8 lat i potrzebuje na karmę lub leki..

Posted

I który potrzebuje na badania,lekarstwa lub transport.Proszę odezwijcie się na wątku Skarpety Talcott bo czekają.
Wiadomo że jak sie Klusie wyciągnie to bedzie trzeba zrobić jej badania bo swoje lata już ma więc na pewno każda pomoc pieniężna się Klusi przyda.

Posted (edited)

[quote name='wiewoira']I który potrzebuje na badania,lekarstwa lub transport.Proszę odezwijcie się na wątku Skarpety Talcott bo czekają.
Wiadomo że jak sie Klusie wyciągnie to bedzie trzeba zrobić jej badania bo swoje lata już ma więc na pewno każda pomoc pieniężna się Klusi przyda.[/QUOTE]

napisałam,czekamy! tylko musimy się konkretnie określić gdzie Kluseczka ma iść!! deklaracji na hotelik mamy na dzisiaj tylko:
SABINA02 - 15,- zł./ miesięcznie
DODA - 5,- zł./ miesięcznie
danusiadanusia - 20,- zł./ miesięcznie
czyli 40 ,- zł. miesięcznie !! kropla w morzu:(

Edited by kinga_kinga7
Posted

[quote name='ick']Dogocioteczki,
jezeli ktoś zrobi bazarek dla Kluseczki to dodam fanciki .Zdjecia i po sprzedaniu wysyłam..
Prosze dac znac...Pozdrawiam serdecznie[/QUOTE]
jasne:):) wchodzimy w to!!! serdecznie dziękujemy za pomoc:):)

Posted

[quote name='Doda_']ok, bo rozliczenia muszą być :) czyli ile w sumie mamy ?[/QUOTE]

[SIZE=4]deklaracje stałe Kluski :
[COLOR=#ff0000]doda - 5,-
sabina02 - 15,-
bjuta 5,-
azalia - 20,-
danusiadanusia - 20,-
razem - 75,- zł. miesięcznie
[/COLOR][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='kinga_kinga7']napisałam,czekamy! tylko musimy się konkretnie określić gdzie Kluseczka ma iść!! deklaracji na hotelik mamy na dzisiaj tylko:
SABINA02 - 15,- zł./ miesięcznie
DODA - 5,- zł./ miesięcznie
danusiadanusia - 20,- zł./ miesięcznie
czyli 40 ,- zł. miesięcznie !! kropla w morzu:([/QUOTE]
Jestem pewien, że jak tylko będzie konkretnie wiadomo gdzie pojedzie i ile to będzie kosztować to deklaracje polecą lawinowo:) Już teraz lecą:p