Sabina02 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 A czy Klusia ma wydarzenie na Facebooku? Tam tez mozna zbierac deklaracje. :) Quote
danusiadanusia Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 ja tam nie umiem się poruszać:( jak pokaże się kinga to odpowie na pytanie! a ja pokazuję dziewczynę Quote
kinga_kinga7 Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='Sabina02']A czy Klusia ma wydarzenie na Facebooku? Tam tez mozna zbierac deklaracje. :)[/QUOTE] wydarzenie jest na pierwszej stronie Quote
Doda_ Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 podniosę wałkowatą Klusię :) brakuje jakieś 210 zł stałych . . .prosimy! Quote
Sabina02 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='kinga_kinga7']wydarzenie jest na pierwszej stronie[/QUOTE] To trzeba zmienic tytul wydarzenia wpisujac ze szukamy deklaracji na DT. Ja sporo deklaracji zebralam na Balbinke wlasnie z FB. Niestety z Balbinka sie nie udalo, ale mam tez kilku deklarowiczow z FB dla malej Buni, ktora tez jest w DT. Musze powiedziec ze sumiennie placa. :) Quote
danusiadanusia Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 a co tu tak cicho dzisiaj? kurcze znowu zaczyna boleć mnie głowa:( aż się boję, bo ostatnio miałam taką migrenę, że przeleżałam cały dzień!:( Quote
lunarmermaid Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Ja też odwiedzam Klusię. Gdyby choć jeden z moich tymczasów znalazł dom to mogłabym wziąść Klusię - za dużo mniejszą kasę. Rachunek też mogę wystawić... Quote
danusiadanusia Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 [quote name='lunarmermaid']Ja też odwiedzam Klusię. Gdyby choć jeden z moich tymczasów znalazł dom to mogłabym wziąść Klusię - za dużo mniejszą kasę. Rachunek też mogę wystawić...[/QUOTE] to szukamy intensywnie mu domu !!! i jasne, że chętnie skorzystamy z Twojej oferty:):) Quote
Bambino Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 witam dziewczyny . dostalam od beatyczl zapytanie o dt. niestety jest troche duza. poza tym na razie Bunia jeszcze sie oswaja z nowym domem. A do tego mam jeszcze od tygodnia nowa sunie w kojcu [ spadek po 80 letniej sasiadce] dla ktorej bede szukala domu Quote
danusiadanusia Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 [quote name='Bambino']witam dziewczyny . dostalam od beatyczl zapytanie o dt. niestety jest troche duza. poza tym na razie Bunia jeszcze sie oswaja z nowym domem. A do tego mam jeszcze od tygodnia nowa sunie w kojcu [ spadek po 80 letniej sasiadce] dla ktorej bede szukala domu[/QUOTE] dziękujemy za chęci:) na razie i tak nie mamy deklaracji, ale rozejrzeć się trzeba! Quote
Doda_ Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 [quote name='danusiadanusia']a co tu tak cicho dzisiaj? kurcze znowu zaczyna boleć mnie głowa:( aż się boję, bo ostatnio miałam taką migrenę, że przeleżałam cały dzień!:([/QUOTE] Musisz iść do lekarza, bo z tym nie ma żartów. . . :( [quote name='lunarmermaid']Ja też odwiedzam Klusię. Gdyby choć jeden z moich tymczasów znalazł dom to mogłabym wziąść Klusię - za dużo mniejszą kasę. Rachunek też mogę wystawić...[/QUOTE] Byłoby świetnie . . wywal jednego z tymczasowiczów do DS :diabloti: Quote
Sabina02 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 [quote name='Sabina02']To trzeba zmienic tytul wydarzenia wpisujac ze szukamy deklaracji na DT. Ja sporo deklaracji zebralam na Balbinke wlasnie z FB. Niestety z Balbinka sie nie udalo, ale mam tez kilku deklarowiczow z FB dla malej Buni, ktora tez jest w DT. Musze powiedziec ze sumiennie placa. :)[/QUOTE] Naprawde dziewczyny warto jest zmienic tytul wydarzenia na FB. Jak beda deklaracje to i DT sie znajdzie. Mozna chocby zapytac Kasie Przystal z Bielska-Bialej. Ona prowadzi super domowy hotelik. Trzeba jednak dzialac, bo tu wszystko tak jakos powoli idzie... Zakasajmy rekawy i pomozmy niuni. Quote
Doda_ Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 [quote name='Sabina02']Naprawde dziewczyny warto jest zmienic tytul wydarzenia na FB. Jak beda deklaracje to i DT sie znajdzie. Mozna chocby zapytac Kasie Przystal z Bielska-Bialej. Ona prowadzi super domowy hotelik. Trzeba jednak dzialac, bo tu wszystko tak jakos powoli idzie... Zakasajmy rekawy i pomozmy niuni.[/QUOTE] tytulu nie zmienie bo nie prowadze jej wydarzenie ale masz racje ja dla filecika tez troche pieniazkow z fb uzbieralam kasiprzystal juz pytalam o klusie... wyzej podalam cene chyba 300 zl... Quote
Sabina02 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 [quote name='Doda_']tytulu nie zmienie bo nie prowadze jej wydarzenie ale masz racje ja dla filecika tez troche pieniazkow z fb uzbieralam kasiprzystal juz pytalam o klusie... wyzej podalam cene chyba 300 zl...[/QUOTE] Kasia ma super warunki. Mialam u niej mielecka sunie Gienie. Klusia mialaby tam dobrze. A kto prowadzi to wydarzenie? Quote
Doda_ Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 [quote name='Sabina02']Kasia ma super warunki. Mialam u niej mielecka sunie Gienie. Klusia mialaby tam dobrze. A kto prowadzi to wydarzenie?[/QUOTE] nie wiem kto... danusia albo kinga sie wypowiedza pewnie rano :) Quote
kinga_kinga7 Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 dziewczyny chwila chwila! miałam dwa tel w sprawie kluski,jeden w bloku,3 piętro :-( drugi dom,z podwórkiem,dwie sunie i kot do towarzystwa z możliwością wejścia do domku,w zimie spanko w ogrzewanym garażu bądź w domku na kanapie:) i co Wy na to?? czekam jeszcze na informacje ze schroniska jak Klusia reaguje na koty,jutro ma być sprawdzana .... Quote
Doda_ Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 [quote name='kinga_kinga7']dziewczyny chwila chwila! miałam dwa tel w sprawie kluski,jeden w bloku,3 piętro :-( drugi dom,z podwórkiem,dwie sunie i kot do towarzystwa z możliwością wejścia do domku,w zimie spanko w ogrzewanym garażu bądź w domku na kanapie:) i co Wy na to?? czekam jeszcze na informacje ze schroniska jak Klusia reaguje na koty,jutro ma być sprawdzana ....[/QUOTE] w garażu..:roll: lepszy ten blok, ale wszystko zależy od tego jacy ludzie. Co do kotów, sprawdzenie w warunkach schroniskowych nie ma sensu . .. psy calkiem inaczej sie zachowuja w stosunku do kotów np na dworze, w schronie itd a calkiem inaczej jak są w domu w którym kot to członek rodziny. . jeśli Klusia kocha koty, to tak pokaże :) Kluseczko, bądź grzeczna! :mad: Quote
azalia Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Trzymam kciuki za domek dla Klusi,oby miala wreszcie szczęście. Quote
jotpeg Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 domki i ludzi trzeba zobaczyc "life" i wtedy zdecydowac. nie brzmi to tak zle, wszystko zalezy, co to za ludzie. wazne, ze zainteresowanie jest!!! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
beataczl Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 sprawdzic koniecznie te domki i wtedy wybrac :) a koty faktycznie w domu moze inaczej traktowac ...nie ma reguly ale ja wierze w Klusie i trzymam kciuki :) Quote
kinga_kinga7 Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 nie dodałam,że w bloku także są dwa psy i kot,Pani czasami musi znosić swojego jednego psiaka z 3 piętra (12kg) a nasza też troszkę waży :cool3: wiadomo,że Klusi do młodości nie idzie,z czasem może mieć jakieś problemy zdrowotne i również by tego wymagała ... więc myślę,że to odpada :roll: poza tym nie wiadomo jakby się odnalazła w bloku ... jeśli chodzi o drugi domek,napisałam wyraźnie,że wstęp do garażu albo domku! Quote
Doda_ Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 w bloku też może się nauczyć..jesli to dobra osoba, to nie mozemy odrzucić tylko dlatego że 3 piętro.. jak musi znosić swojego pieska to domyślam się że blok bez windy. . . można na wizycie zapytać jak sobie poradzą, jak klusia zestrzeje i będzie musiała być noszona. . Quote
Recommended Posts