Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kinga_kinga7']wydarzenie jest na pierwszej stronie[/QUOTE]

To trzeba zmienic tytul wydarzenia wpisujac ze szukamy deklaracji na DT. Ja sporo deklaracji zebralam na Balbinke wlasnie z FB. Niestety z Balbinka sie nie udalo, ale mam tez kilku deklarowiczow z FB dla malej Buni, ktora tez jest w DT. Musze powiedziec ze sumiennie placa. :)

Posted

[quote name='lunarmermaid']Ja też odwiedzam Klusię. Gdyby choć jeden z moich tymczasów znalazł dom to mogłabym wziąść Klusię - za dużo mniejszą kasę. Rachunek też mogę wystawić...[/QUOTE]
to szukamy intensywnie mu domu !!! i jasne, że chętnie skorzystamy z Twojej oferty:):)

Posted

witam dziewczyny . dostalam od beatyczl zapytanie o dt. niestety jest troche duza. poza tym na razie Bunia jeszcze sie oswaja z nowym domem. A do tego mam jeszcze od tygodnia nowa sunie w kojcu [ spadek po 80 letniej sasiadce] dla ktorej bede szukala domu

Posted

[quote name='Bambino']witam dziewczyny . dostalam od beatyczl zapytanie o dt. niestety jest troche duza. poza tym na razie Bunia jeszcze sie oswaja z nowym domem. A do tego mam jeszcze od tygodnia nowa sunie w kojcu [ spadek po 80 letniej sasiadce] dla ktorej bede szukala domu[/QUOTE]
dziękujemy za chęci:) na razie i tak nie mamy deklaracji, ale rozejrzeć się trzeba!

Posted

[quote name='danusiadanusia']a co tu tak cicho dzisiaj? kurcze znowu zaczyna boleć mnie głowa:( aż się boję, bo ostatnio miałam taką migrenę, że przeleżałam cały dzień!:([/QUOTE]

Musisz iść do lekarza, bo z tym nie ma żartów. . . :(

[quote name='lunarmermaid']Ja też odwiedzam Klusię. Gdyby choć jeden z moich tymczasów znalazł dom to mogłabym wziąść Klusię - za dużo mniejszą kasę. Rachunek też mogę wystawić...[/QUOTE]

Byłoby świetnie . . wywal jednego z tymczasowiczów do DS :diabloti:

Posted

[quote name='Sabina02']To trzeba zmienic tytul wydarzenia wpisujac ze szukamy deklaracji na DT. Ja sporo deklaracji zebralam na Balbinke wlasnie z FB. Niestety z Balbinka sie nie udalo, ale mam tez kilku deklarowiczow z FB dla malej Buni, ktora tez jest w DT. Musze powiedziec ze sumiennie placa. :)[/QUOTE]

Naprawde dziewczyny warto jest zmienic tytul wydarzenia na FB. Jak beda deklaracje to i DT sie znajdzie. Mozna chocby zapytac Kasie Przystal z Bielska-Bialej. Ona prowadzi super domowy hotelik. Trzeba jednak dzialac, bo tu wszystko tak jakos powoli idzie... Zakasajmy rekawy i pomozmy niuni.

Posted

[quote name='Sabina02']Naprawde dziewczyny warto jest zmienic tytul wydarzenia na FB. Jak beda deklaracje to i DT sie znajdzie. Mozna chocby zapytac Kasie Przystal z Bielska-Bialej. Ona prowadzi super domowy hotelik. Trzeba jednak dzialac, bo tu wszystko tak jakos powoli idzie... Zakasajmy rekawy i pomozmy niuni.[/QUOTE]

tytulu nie zmienie bo nie prowadze jej wydarzenie ale masz racje ja dla filecika tez troche pieniazkow z fb uzbieralam
kasiprzystal juz pytalam o klusie... wyzej podalam cene chyba 300 zl...

Posted

[quote name='Doda_']tytulu nie zmienie bo nie prowadze jej wydarzenie ale masz racje ja dla filecika tez troche pieniazkow z fb uzbieralam
kasiprzystal juz pytalam o klusie... wyzej podalam cene chyba 300 zl...[/QUOTE]

Kasia ma super warunki. Mialam u niej mielecka sunie Gienie. Klusia mialaby tam dobrze.

A kto prowadzi to wydarzenie?

Posted

[quote name='Sabina02']Kasia ma super warunki. Mialam u niej mielecka sunie Gienie. Klusia mialaby tam dobrze.

A kto prowadzi to wydarzenie?[/QUOTE]

nie wiem kto...
danusia albo kinga sie wypowiedza pewnie rano :)

Posted

dziewczyny chwila chwila! miałam dwa tel w sprawie kluski,jeden w bloku,3 piętro :-( drugi dom,z podwórkiem,dwie sunie i kot do towarzystwa z możliwością wejścia do domku,w zimie spanko w ogrzewanym garażu bądź w domku na kanapie:) i co Wy na to?? czekam jeszcze na informacje ze schroniska jak Klusia reaguje na koty,jutro ma być sprawdzana ....

Posted

[quote name='kinga_kinga7']dziewczyny chwila chwila! miałam dwa tel w sprawie kluski,jeden w bloku,3 piętro :-( drugi dom,z podwórkiem,dwie sunie i kot do towarzystwa z możliwością wejścia do domku,w zimie spanko w ogrzewanym garażu bądź w domku na kanapie:) i co Wy na to?? czekam jeszcze na informacje ze schroniska jak Klusia reaguje na koty,jutro ma być sprawdzana ....[/QUOTE]

w garażu..:roll:
lepszy ten blok, ale wszystko zależy od tego jacy ludzie.
Co do kotów, sprawdzenie w warunkach schroniskowych nie ma sensu . ..
psy calkiem inaczej sie zachowuja w stosunku do kotów np na dworze, w schronie itd a calkiem inaczej jak są w domu w którym kot to członek rodziny. . jeśli Klusia kocha koty, to tak pokaże :)
Kluseczko, bądź grzeczna! :mad:

Posted

domki i ludzi trzeba zobaczyc "life" i wtedy zdecydowac.
nie brzmi to tak zle, wszystko zalezy, co to za ludzie.
wazne, ze zainteresowanie jest!!!

:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

nie dodałam,że w bloku także są dwa psy i kot,Pani czasami musi znosić swojego jednego psiaka z 3 piętra (12kg) a nasza też troszkę waży :cool3: wiadomo,że Klusi do młodości nie idzie,z czasem może mieć jakieś problemy zdrowotne i również by tego wymagała ... więc myślę,że to odpada :roll: poza tym nie wiadomo jakby się odnalazła w bloku ...

jeśli chodzi o drugi domek,napisałam wyraźnie,że wstęp do garażu albo domku!

Posted

w bloku też może się nauczyć..jesli to dobra osoba, to nie mozemy odrzucić tylko dlatego że 3 piętro.. jak musi znosić swojego pieska to domyślam się że blok bez windy. . . można na wizycie zapytać jak sobie poradzą, jak klusia zestrzeje i będzie musiała być noszona. .