beataczl Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='kinga_kinga7']tak,jak najbardziej[/QUOTE] nie zawsze tak ,jest u Balbinki byly dekl i lipa...nie wydali suni :( w ,,moim" tez ciezko by bylo. [quote name='danusiadanusia'][SIZE=4]deklaracje stałe Kluski : [COLOR=#ff0000]doda - 5,- sabina02 - 15,- bjuta 5,- azalia - 20,- danusiadanusia - 20,- razem - 75,- zł. miesięcznie [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] nie pomylilas sie w podsumowaniu? chyba ze czyjas dekl nie zapisana... [quote name='Doda_']super:) tylko ciezko z dt . .. w hotelikach sa wolne miejsca, od 300 zl....[/QUOTE] zapytam Bambino czy ma miejsce /bierze tylko sunie na dt/ Quote
jotpeg Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 nie mogę się zdeklarować na stałe, ale jednorazowo mogę wpłacić 50 zł. Quote
danusiadanusia Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='jotpeg']nie mogę się zdeklarować na stałe, ale jednorazowo mogę wpłacić 50 zł.[/quote] huraaaa!! Dziękujemy:):) Quote
Doda_ Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 no w podsumowaniu zaszla pomylka :) ok pytaj , czekamy . . . Quote
danusiadanusia Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Doda_']no w podsumowaniu zaszla pomylka :) ok pytaj , czekamy . . .[/QUOTE] jasne, że masz rację! :oops: mamy 65,- zł. miesięcznie stałych deklaracji + 50,- zł. jednorazową Quote
margoth137 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 gdyby trzeba było bazar mam fanciki, w tym nowe poszewki na poduchy, dajcie znać to porobię fotki:) Quote
Doda_ Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='danusiadanusia']jasne, że masz rację! :oops: mamy 65,- zł. miesięcznie stałych deklaracji + 50,- zł. jednorazową[/QUOTE] starość nie radość, skleroza się odzywa :evil_lol: [SIZE=1]żartuję oczywiście, każdemu pomyłki się zdarzają [/SIZE]:lol: [quote name='margoth137']gdyby trzeba było bazar mam fanciki, w tym nowe poszewki na poduchy, dajcie znać to porobię fotki:)[/QUOTE] Ja mogę zrobić bazarek... . .. hmm myślę że jak sunia zostanie wyciagnieta, to wtedy bazarek można zrobić . . .nie wiem, decyduje danusia :) Quote
danusiadanusia Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Doda_']starość nie radość, skleroza się odzywa :evil_lol: [SIZE=1]żartuję oczywiście, każdemu pomyłki się zdarzają [/SIZE]:lol: Ja mogę zrobić bazarek... . .. hmm myślę że jak sunia zostanie wyciagnieta, to wtedy bazarek można zrobić . . .nie wiem, decyduje danusia :)[/QUOTE] Ja nie jestem decyzyjna!!! :):) dziewczyny jesteście cudowne:):) jasne, że można robić bazarek, przecież to trochę potrwa :) ja proponuję już szykować bazarek na dwa cele 50% Kluska i 50 % Pandorka / obie siedzą w tym samym boksie/, nawet gdyby był odzew na ogłoszenia i znalazłaby jedna domek to pieniążki przeznaczymy na innego psiaka, a przecież tyle jest potrzebujących bid:(:( co o tym myślicie? Ja właśnie się dowiedziałam,że mamy kolejne 2 biedne psiaki w schronisku zabrane z interwencji /skrajnie wycieńczone!!!:(:( / , czekam na zdjęcia i będę robiła bazarek cegiełkowy, dlatego proszę zajmijcie się tym bazarkiem:oops: jeśli mogę prosić nieskromnie:oops::oops::oops: Quote
Doda_ Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 tak jak mówiłam, mogę pomóc z bazarkiem.:) założysz im wątki? psom odebranym z interwencji. Quote
danusiadanusia Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Doda_']tak jak mówiłam, mogę pomóc z bazarkiem.:) założysz im wątki? psom odebranym z interwencji.[/QUOTE] zobaczę, co będę wiedziała o nich! wiesz ja ich nie widziałam na żywo tak jak wcześniej wspomniałam mieszkam 50 km od mego schroniska, mam tylko kontakt telefoniczny, więc nie będę na bieżąco :( pierwsze zdjęcia są okrutne:(:( może tylko zrobię im zbiórkę potrzeb będzie wiele:(:(:( Quote
Doda_ Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Zaglądam zaglądam :) lepiej zrobic im wątek..może ktoś kto jeździ do schronu, będzie mógł uzyskać jak najwięcej info ?? Quote
danusiadanusia Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 a ja dzisiaj dowiedziałam się:)[B]Kluska waży ok. 15- 17 kg /parówka :):)/ jest wysterylizowana[/B] i ciągle czeka :) kiedy będzie ten szczęśliwy Jej dzień? kiedy..... Quote
danusiadanusia Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='_Tosia_']podnoszę ślicznotę :multi:[/QUOTE] witaj Tosiu:):) podnoś do woli Quote
beataczl Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Dziewczyny dopiszcie mnie na 5 stalej..no strasznie mi tej Kluseczki szkoda a mialam sie juz nie dekl. na stale Quote
danusiadanusia Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='beataczl']Dziewczyny dopiszcie mnie na 5 stalej..no strasznie mi tej Kluseczki szkoda a mialam sie juz nie dekl. na stale[/QUOTE] HURAAA!!! serdecznie dziękujemy:):):calus::calus::sweetCyb::sweetCyb: jak wejdzie kinga_kinga7 to zapisze:) Quote
Doda_ Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='danusiadanusia']a ja dzisiaj dowiedziałam się:)[B]Kluska waży ok. 15- 17 kg /parówka :):)/ jest wysterylizowana[/B] i ciągle czeka :) kiedy będzie ten szczęśliwy Jej dzień? kiedy.....[/QUOTE] och ,parówa . . . faktycznie:evil_lol: podniosę !!!!!!!! Quote
danusiadanusia Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='Doda_']och ,parówa . . . faktycznie:evil_lol: podniosę !!!!!!!![/QUOTE] ale kiedy znajdzie domek i opiekunowie wprowadzą Jej regularny ruch to dopiero będzie laseczka:):) Quote
danusiadanusia Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='danusiadanusia']a ja dzisiaj dowiedziałam się:)[B]Kluska waży ok. 15- 17 kg /parówka :):)/ jest wysterylizowana[/B] i ciągle czeka :) kiedy będzie ten szczęśliwy Jej dzień? kiedy.....[/QUOTE] ponawiam pytanie.... Quote
Kwiaciarenka Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Deklaracja stała 20 zł tylko mi piszcie coi jak bo nie rozkminiam tego wszystkiego.Trochę z kąpem jestem na bakier. Quote
danusiadanusia Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='Kwiaciarenka']Deklaracja stała 20 zł tylko mi piszcie coi jak bo nie rozkminiam tego wszystkiego.Trochę z kąpem jestem na bakier.[/QUOTE] :sweetCyb::sweetCyb::calus::calus::angel::Rose::iloveyou: o kurcze!!! wielkie dzięki:) jesteś kochana:):) zaraz kinga dopisze:):) jak się cieszę, że znowu znalazła się dobra duszyczka:) Quote
danusiadanusia Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [B]deklaracje stałe Kluski: [COLOR=#ff0000][B]doda - 5,- sabina02 - 15,- bjuta 5,- azalia - 20,- danusiadanusia - 20,- beataczl - 5,- kwiaciarenka - 20,- [/B]------------------------------- razem - 90,- zł. [/COLOR][COLOR=#000000][B]deklaracje jednorazowe: [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]jotpeg - 50,- [/B][/COLOR][/B]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: KLUSECZKA dziękuje i prosi o jeszcze:oops:[B][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts