Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kinga_kinga7']tak,jak najbardziej[/QUOTE]

nie zawsze tak ,jest u Balbinki byly dekl i lipa...nie wydali suni :(
w ,,moim" tez ciezko by bylo.

[quote name='danusiadanusia'][SIZE=4]deklaracje stałe Kluski :
[COLOR=#ff0000]doda - 5,-
sabina02 - 15,-
bjuta 5,-
azalia - 20,-
danusiadanusia - 20,-
razem - 75,- zł. miesięcznie
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

nie pomylilas sie w podsumowaniu? chyba ze czyjas dekl nie zapisana...

[quote name='Doda_']super:) tylko ciezko z dt . .. w hotelikach sa wolne miejsca, od 300 zl....[/QUOTE]

zapytam Bambino czy ma miejsce /bierze tylko sunie na dt/

Posted

[quote name='danusiadanusia']jasne, że masz rację! :oops: mamy 65,- zł. miesięcznie stałych deklaracji + 50,- zł. jednorazową[/QUOTE]

starość nie radość, skleroza się odzywa :evil_lol:

[SIZE=1]żartuję oczywiście, każdemu pomyłki się zdarzają [/SIZE]:lol:

[quote name='margoth137']gdyby trzeba było bazar mam fanciki, w tym nowe poszewki na poduchy, dajcie znać to porobię fotki:)[/QUOTE]

Ja mogę zrobić bazarek... . .. hmm myślę że jak sunia zostanie wyciagnieta, to wtedy bazarek można zrobić . . .nie wiem, decyduje danusia :)

Posted

[quote name='Doda_']starość nie radość, skleroza się odzywa :evil_lol:

[SIZE=1]żartuję oczywiście, każdemu pomyłki się zdarzają [/SIZE]:lol:

Ja mogę zrobić bazarek... . .. hmm myślę że jak sunia zostanie wyciagnieta, to wtedy bazarek można zrobić . . .nie wiem, decyduje danusia :)[/QUOTE]

Ja nie jestem decyzyjna!!! :):) dziewczyny jesteście cudowne:):) jasne, że można robić bazarek, przecież to trochę potrwa :) ja proponuję już szykować bazarek na dwa cele 50% Kluska i 50 % Pandorka / obie siedzą w tym samym boksie/, nawet gdyby był odzew na ogłoszenia i znalazłaby jedna domek to pieniążki przeznaczymy na innego psiaka, a przecież tyle jest potrzebujących bid:(:( co o tym myślicie?
Ja właśnie się dowiedziałam,że mamy kolejne 2 biedne psiaki w schronisku zabrane z interwencji /skrajnie wycieńczone!!!:(:( / , czekam na zdjęcia i będę robiła bazarek cegiełkowy, dlatego proszę zajmijcie się tym bazarkiem:oops: jeśli mogę prosić nieskromnie:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Doda_']tak jak mówiłam, mogę pomóc z bazarkiem.:) założysz im wątki? psom odebranym z interwencji.[/QUOTE]
zobaczę, co będę wiedziała o nich! wiesz ja ich nie widziałam na żywo tak jak wcześniej wspomniałam mieszkam 50 km od mego schroniska, mam tylko kontakt telefoniczny, więc nie będę na bieżąco :( pierwsze zdjęcia są okrutne:(:( może tylko zrobię im zbiórkę potrzeb będzie wiele:(:(:(

Posted

[quote name='beataczl']Dziewczyny dopiszcie mnie na 5 stalej..no strasznie mi tej Kluseczki szkoda a mialam sie juz nie dekl. na stale[/QUOTE]

HURAAA!!! serdecznie dziękujemy:):):calus::calus::sweetCyb::sweetCyb: jak wejdzie kinga_kinga7 to zapisze:)

Posted

[quote name='danusiadanusia']a ja dzisiaj dowiedziałam się:)[B]Kluska waży ok. 15- 17 kg /parówka :):)/ jest wysterylizowana[/B] i ciągle czeka :) kiedy będzie ten szczęśliwy Jej dzień? kiedy.....[/QUOTE]

och ,parówa . . . faktycznie:evil_lol:

podniosę !!!!!!!!

Posted

[quote name='danusiadanusia']a ja dzisiaj dowiedziałam się:)[B]Kluska waży ok. 15- 17 kg /parówka :):)/ jest wysterylizowana[/B] i ciągle czeka :) kiedy będzie ten szczęśliwy Jej dzień? kiedy.....[/QUOTE]
ponawiam pytanie....

Posted

[quote name='Kwiaciarenka']Deklaracja stała 20 zł tylko mi piszcie coi jak bo nie rozkminiam tego wszystkiego.Trochę z kąpem jestem na bakier.[/QUOTE]
:sweetCyb::sweetCyb::calus::calus::angel::Rose::iloveyou: o kurcze!!! wielkie dzięki:) jesteś kochana:):) zaraz kinga dopisze:):) jak się cieszę, że znowu znalazła się dobra duszyczka:)

Posted

[B]deklaracje stałe Kluski:
[COLOR=#ff0000][B]doda - 5,-
sabina02 - 15,-
bjuta 5,-
azalia - 20,-
danusiadanusia - 20,-
beataczl - 5,-
kwiaciarenka - 20,-
[/B]-------------------------------
razem - 90,- zł.

[/COLOR][COLOR=#000000][B]deklaracje jednorazowe:
[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]jotpeg - 50,-
[/B][/COLOR][/B]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: KLUSECZKA dziękuje i prosi o jeszcze:oops:[B][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/B]