Jump to content
Dogomania

Kolejny Zlot Dogomaniaków w przygotowaniu - Tylko 18+

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']A przyjmujecie nowych?:roll: Bo jak koszt "do przegryzienia" to przyjechałabym z suczką w typie owczarka niemieckiego i siostrą. Tylko że moja sunia jest lękliwa do psów większych od siebie (i warczących yorków:lol:), jedynie na swoim podwórku dominująca do suk (ale na obczyźnie to jej nie grozi):)[/QUOTE]

Koszty będę ustalać w styczniu. Ale chyba nigdy nie zdarzyło się aby pobyt był droższy niż 300zł za osobę z psem.
Jeżeli nie jesteś pewna to poczekaj do stycznia jak będę już mniej więcej wszystko wiedziała ;)

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli jest miejsce, to nie ma dyskryminacji. Ważne, zeby swojego psa pilnowac i nie pozwalac na jakies spiny i dziwne akcje. Na poprzednim zlocie było sporo piesków problemowych i nikt się nie pozabijał.
Wiadomo, trzeba używać mózgu, żeby nam było wszystkim fajnie i przyjemnie. ;)

Posted

To w styczniu dam odpowiedź. Mój pies poważnych spin nie sprawia, jest dominująca (ale tylko na własnym ogródku), a tak to lękliwa- z daleka szczeka, ale jak pies podejdzie to się z nim może bawić po obwąchaniu:) No i boi się grupy nieznanych psów przez pierwsze.... 2 minuty:)

Posted

[quote name='Rinuś']Faken, jeszcze pomyślę czy z moim IDEALNYM pieskiem chcemy się pchać w takie łatajstwo :diabloti: jeszcze mu jakiś nieidealny piesek zrobi krzywdusię :-([/QUOTE]

Lucasek i Jareczek się chętnie pobawią Brutuskiem :loveu:

Posted

Weźmy tez MArlene z Magnusem, on akurat bedzie miał ten durny wiek-"stawiaj się do wszystkich piesków" :loveu:

Rinusiowa-jedziesz! Ktoś w końcu musi miec tak idealnego pieska jak moj! :razz: a nie sama patola :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Weźmy tez MArlene z Magnusem, on akurat bedzie miał ten durny wiek-"stawiaj się do wszystkich piesków" :loveu:

Rinusiowa-jedziesz! Ktoś w końcu musi miec tak idealnego pieska jak moj! :razz: a nie sama patola :diabloti:[/QUOTE]

No Magnusa i Lunę (Prosia jest przy niej kamikaze :diabloti:)

Posted

[quote name='Amber']Marlena niech jedzie, ale w takim razie chce mieć osobny domek :evil_lol:[/QUOTE]

No ty będziesz mieszkać z Marleną :evil_lol: i Oleczkiem :loveu:

Posted

[quote name='asiak_kasia']MAgnuś to dorastający samiec DA. "Moj" puci puci toffany scieniaczek :loveu:[/QUOTE]

Twój? :icon_roc: On jest moim puci maluci pici pici piesełkiem na kolanka :loveu: Taki cioci piesełek :evil_lol:

[url]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/q74/s720x720/1453456_10201198004897117_211799972_n.jpg[/url]
Taki malutki :loveu: Ciocia wystawia piesełka :loveu:

Posted

Ja w ogóle nie widzę sensu brania psów na zlot dogomaniacki :roll: będę musiała kupić Laremu klatke by go w niej zamykać i mieć go w dupie, koszta ogromne :shake:

Posted

[quote name='Fauka']Ja w ogóle nie widzę sensu brania psów na zlot dogomaniacki :roll: będę musiała kupić Laremu klatke by go w niej zamykać i mieć go w dupie, koszta ogromne :shake:[/QUOTE]

Prowadzisz bloga! Zrób jak szafiarka! napisz o tym i Ci sami przyślą :diabloti:

Posted

[quote name='Okamia']Twój? :icon_roc: On jest moim puci maluci pici pici piesełkiem na kolanka :loveu: Taki cioci piesełek :evil_lol:

[URL]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/q74/s720x720/1453456_10201198004897117_211799972_n.jpg[/URL]
Taki malutki :loveu: Ciocia wystawia piesełka :loveu:[/QUOTE]

Moj kochany, dawno mnie nie widział i na dzien dobry buziaczek był :razz:

weźmy go weźmy, możeeemy? prooooszeeee! :modla:

[quote name='Okamia']Bo teraz Luna jest na tapecie :diabloti:[/QUOTE]

No i dopsze, niech się durne suki wykończą nawzajem-bedzie spokoj :evil_lol:

[quote name='Fauka']Ja w ogóle nie widzę sensu brania psów na zlot dogomaniacki :roll: będę musiała kupić Laremu klatke by go w niej zamykać i mieć go w dupie, koszta ogromne :shake:[/QUOTE]

łe tam po co klatka, puszczasz luzem i idziesz pić. Się uchowa to dopsze, nie to trudno :diabloti: