Okamia Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='marta1624']A przyjmujecie nowych?:roll: Bo jak koszt "do przegryzienia" to przyjechałabym z suczką w typie owczarka niemieckiego i siostrą. Tylko że moja sunia jest lękliwa do psów większych od siebie (i warczących yorków:lol:), jedynie na swoim podwórku dominująca do suk (ale na obczyźnie to jej nie grozi):)[/QUOTE] Koszty będę ustalać w styczniu. Ale chyba nigdy nie zdarzyło się aby pobyt był droższy niż 300zł za osobę z psem. Jeżeli nie jesteś pewna to poczekaj do stycznia jak będę już mniej więcej wszystko wiedziała ;) Quote
asiak_kasia Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Jeżeli jest miejsce, to nie ma dyskryminacji. Ważne, zeby swojego psa pilnowac i nie pozwalac na jakies spiny i dziwne akcje. Na poprzednim zlocie było sporo piesków problemowych i nikt się nie pozabijał. Wiadomo, trzeba używać mózgu, żeby nam było wszystkim fajnie i przyjemnie. ;) Quote
FredziaFredzia Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dog193']Anitka musisz jechać, bo będę się źle czuła, że tylko ja mam brudne stopy :([/QUOTE] Ciiiiiiii! :lol: Quote
marta1624 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 To w styczniu dam odpowiedź. Mój pies poważnych spin nie sprawia, jest dominująca (ale tylko na własnym ogródku), a tak to lękliwa- z daleka szczeka, ale jak pies podejdzie to się z nim może bawić po obwąchaniu:) No i boi się grupy nieznanych psów przez pierwsze.... 2 minuty:) Quote
jonQuilla Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='asiak_kasia']A to nie jest o Żonkilce? :razz:[/QUOTE] ciii...nikt nie wie jak ja mam na imię xD Quote
asiak_kasia Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='jonQuilla']ciii...nikt nie wie jak ja mam na imię xD[/QUOTE] oj tam, oj tam, nikt tu i tak nie zagląda wiec Twoja tajemnica jest bezpieczna-względnie :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Faken, jeszcze pomyślę czy z moim IDEALNYM pieskiem chcemy się pchać w takie łatajstwo :diabloti: jeszcze mu jakiś nieidealny piesek zrobi krzywdusię :-( Quote
Amber Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 No na ten zlot to już musowo będę musiała wykupić ubezpieczenie :evil_lol: Quote
Okamia Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Rinuś']Faken, jeszcze pomyślę czy z moim IDEALNYM pieskiem chcemy się pchać w takie łatajstwo :diabloti: jeszcze mu jakiś nieidealny piesek zrobi krzywdusię :-([/QUOTE] Lucasek i Jareczek się chętnie pobawią Brutuskiem :loveu: Quote
asiak_kasia Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Weźmy tez MArlene z Magnusem, on akurat bedzie miał ten durny wiek-"stawiaj się do wszystkich piesków" :loveu: Rinusiowa-jedziesz! Ktoś w końcu musi miec tak idealnego pieska jak moj! :razz: a nie sama patola :diabloti: Quote
Rinuś Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Żadnych dzikich zabaw z moim piciu piciu piesełkiem! Już się w swoim życiu pobawił z innymi psami :diabloti: za stary już jest :) Quote
Amber Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Marlena niech jedzie, ale w takim razie chce mieć osobny domek :evil_lol: Quote
Okamia Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='asiak_kasia']Weźmy tez MArlene z Magnusem, on akurat bedzie miał ten durny wiek-"stawiaj się do wszystkich piesków" :loveu: Rinusiowa-jedziesz! Ktoś w końcu musi miec tak idealnego pieska jak moj! :razz: a nie sama patola :diabloti:[/QUOTE] No Magnusa i Lunę (Prosia jest przy niej kamikaze :diabloti:) Quote
asiak_kasia Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 MAgnuś to dorastający samiec DA. "Moj" puci puci toffany scieniaczek :loveu: Quote
Amber Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Taki słodziak :loveu: [url]http://i1221.photobucket.com/albums/dd466/OkamiaK/Spacerowe/7P3B2286_zpse27e3fcc.jpg[/url] Quote
Okamia Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Amber']Marlena niech jedzie, ale w takim razie chce mieć osobny domek :evil_lol:[/QUOTE] No ty będziesz mieszkać z Marleną :evil_lol: i Oleczkiem :loveu: Quote
asiak_kasia Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Okamia']No ty będziesz mieszkać z Marleną :evil_lol: i Oleczkiem :loveu:[/QUOTE] A ja z Karolinką, bo Prosia i Polusia się dogadują bez wiekszych spin :loveu: Quote
Okamia Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='asiak_kasia']MAgnuś to dorastający samiec DA. "Moj" puci puci toffany scieniaczek :loveu:[/QUOTE] Twój? :icon_roc: On jest moim puci maluci pici pici piesełkiem na kolanka :loveu: Taki cioci piesełek :evil_lol: [url]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/q74/s720x720/1453456_10201198004897117_211799972_n.jpg[/url] Taki malutki :loveu: Ciocia wystawia piesełka :loveu: Quote
Okamia Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='asiak_kasia']A ja z Karolinką, bo Prosia i Polusia się dogadują bez wiekszych spin :loveu:[/QUOTE] Bo teraz Luna jest na tapecie :diabloti: Quote
Fauka Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Ja w ogóle nie widzę sensu brania psów na zlot dogomaniacki :roll: będę musiała kupić Laremu klatke by go w niej zamykać i mieć go w dupie, koszta ogromne :shake: Quote
Amber Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 No, nie każdy jest behawiorystę z tojotę :loveu: Quote
Okamia Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Fauka']Ja w ogóle nie widzę sensu brania psów na zlot dogomaniacki :roll: będę musiała kupić Laremu klatke by go w niej zamykać i mieć go w dupie, koszta ogromne :shake:[/QUOTE] Prowadzisz bloga! Zrób jak szafiarka! napisz o tym i Ci sami przyślą :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Okamia']Twój? :icon_roc: On jest moim puci maluci pici pici piesełkiem na kolanka :loveu: Taki cioci piesełek :evil_lol: [URL]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/q74/s720x720/1453456_10201198004897117_211799972_n.jpg[/URL] Taki malutki :loveu: Ciocia wystawia piesełka :loveu:[/QUOTE] Moj kochany, dawno mnie nie widział i na dzien dobry buziaczek był :razz: weźmy go weźmy, możeeemy? prooooszeeee! :modla: [quote name='Okamia']Bo teraz Luna jest na tapecie :diabloti:[/QUOTE] No i dopsze, niech się durne suki wykończą nawzajem-bedzie spokoj :evil_lol: [quote name='Fauka']Ja w ogóle nie widzę sensu brania psów na zlot dogomaniacki :roll: będę musiała kupić Laremu klatke by go w niej zamykać i mieć go w dupie, koszta ogromne :shake:[/QUOTE] łe tam po co klatka, puszczasz luzem i idziesz pić. Się uchowa to dopsze, nie to trudno :diabloti: Quote
Recommended Posts