Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziakato']A u mnie- rodezjan sosnowiecki i owczarek 3 nożny:smile:[/QUOTE]

[quote name='madziakato']I beagle kromołowski
:-)[/QUOTE]

Pięknie! :loveu:

Posted

No proszę, same rasowce :sg168::sg168:
Jak tak, to i ja się pochwalę miniaturowym owczarkiem g ó r n i c z y m
(z nieczynnej kopalni ;) i jeszcze bardziej miniaturowym: psem świętego Hugona :diabloti:

Posted

[quote name='jotpeg']i ja. Jak pomyślę, gdzie on mieszkal niedawno i co jadł (odpadki z kebaba) to... :shake:
Dziewczyny - dzielne jesteście. :Rose:[/QUOTE]

Dzięki kochana za te miłe słowa :loveu: my już mamy takie "szczęście" że jakaś bida staje na naszej drodze i potrzebuje pomocy.
Ale jak tu nie pomóc....;)

Posted

[quote name='Jasza']No proszę, same rasowce :sg168::sg168:
Jak tak, to i ja się pochwalę miniaturowym owczarkiem g ó r n i c z y m
(z nieczynnej kopalni ;) i jeszcze bardziej miniaturowym: psem świętego Hugona :diabloti:[/QUOTE] pies świętego Hugona? A jaką ma genezę ta nazwa? :)

Posted

Właśnie wróciłam ze spaceru:painting: z moimi trzema potworkami. Leżymy sobie teraz w łóżku; ja stukam w klawiaturkę;), Romuś chrapie jak pijany chłop:diabloti:, Feluś puszcza bąki:mad:, a Frania -jak zwykle-bacznie obserwuje co robię:lol:. Za oknem hula wiatr, pada śnieg i deszcz...i serce mi krwawi, kiedy myślę(a jak wszyscy tutaj jestem na tym etapie, że nie potrafię już nie myśleć o tym) ile biednych, opuszczonych psiaków zamiast grzać tyłki w cieple, trzęsie się teraz z zimna. I szlag mnie trafia, bo znikąd pomocy:angryy:. I państwo nasze ma to głęboko gdzieś, i wielu ludzi też to guzik obchodzi...Płakać się chce:-(

Posted

[quote name='Panna Marple']Właśnie wróciłam ze spaceru:painting: z moimi trzema potworkami. Leżymy sobie teraz w łóżku; ja stukam w klawiaturkę;), Romuś chrapie jak pijany chłop:diabloti:, Feluś puszcza bąki:mad:, a Frania -jak zwykle-bacznie obserwuje co robię:lol:. Za oknem hula wiatr, pada śnieg i deszcz...i serce mi krwawi, kiedy myślę(a jak wszyscy tutaj jestem na tym etapie, że nie potrafię już nie myśleć o tym) ile biednych, opuszczonych psiaków zamiast grzać tyłki w cieple, trzęsie się teraz z zimna. I szlag mnie trafia, bo znikąd pomocy:angryy:. I państwo nasze ma to głęboko gdzieś, i wielu ludzi też to guzik obchodzi...Płakać się chce:-([/QUOTE]

Masz rację Aniu, bardzo to smutne, ale prawdziwe:-(

Posted

[quote name='Panna Marple']Właśnie wróciłam ze spaceru:painting: z moimi trzema potworkami. Leżymy sobie teraz w łóżku; ja stukam w klawiaturkę;), Romuś chrapie jak pijany chłop:diabloti:, Feluś puszcza bąki:mad:, a Frania -jak zwykle-bacznie obserwuje co robię:lol:. Za oknem hula wiatr, pada śnieg i deszcz...i serce mi krwawi, kiedy myślę(a jak wszyscy tutaj jestem na tym etapie, że nie potrafię już nie myśleć o tym) ile biednych, opuszczonych psiaków zamiast grzać tyłki w cieple, trzęsie się teraz z zimna. I szlag mnie trafia, bo znikąd pomocy:angryy:. I państwo nasze ma to głęboko gdzieś, i wielu ludzi też to guzik obchodzi...Płakać się chce:-([/QUOTE]
ja mam to samo, o niczym innym w takie dni i w upał nie myślę, tylko o tych bidach, szczególnie "wiszących" na łańcuchy:(

Posted

[quote name='asiuniab']ja mam to samo, o niczym innym w takie dni i w upał nie myślę, tylko o tych bidach, szczególnie "wiszących" na łańcuchy:([/QUOTE]
To witajcie w klubie:(
Jak byłam na wieczornym spacerze z Sabcią to wiało strasznie i śniegiem sypało, a mnie w głowie jedno, że jakiś inny Krecik w lesie i tysiące jak nie miliony w schronach i na łańcuchach.
Tylko moim dołowaniem się żadnemu nie pomogę:(

Posted

[quote name='Mysza2']To witajcie w klubie:(
Jak byłam na wieczornym spacerze z Sabcią to wiało strasznie i śniegiem sypało, a mnie w głowie jedno, że jakiś inny Krecik w lesie i tysiące jak nie miliony w schronach i na łańcuchach.
Tylko moim dołowaniem się żadnemu nie pomogę:([/QUOTE]

Ja miałam to samo, Kajtuś gnał do domu, ze o mało smyczy nie urwał, a co te biedaki mają począć???

Posted

[quote name='piescofajnyjest']to ja Wam na pocieszenie wysle, jak jest u mnie;)

[url]http://weather.gc.ca/city/pages/ab-71_metric_e.html[/url][/QUOTE]

Ups, rzeczywiście ostro! ;)

Posted

[URL]http://weather.gc.ca/city/pages/ab-71_metric_e.html[/URL][/QUOTE]
To nie jest miejsce do życia :evil_lol::evil_lol:

Na 13:30 jedziemy z Agusią do Krecika

Posted

To kara za Twoje grzechy ;)

Posted (edited)

[quote name='Gosiapk']kto czuje wenę i jakimś wierszem rzuci? :)[/QUOTE]

[B]noooo jak ktos wene poczuje to ja na mój rymowany bazar zapraszam - link w sygnaturze :lol:[/B]

to czekamy na wieści z wizyty :)

p.s. nie da sie nie myslec o tych wszystkich psiakach zwłaszcza na Pomorzu gdzie wieje o wiele bardziej niz u nas ....

Edited by zozola77
Posted

Nieźle!!!

[quote name='Mysza2']To nie jest miejsce do życia :evil_lol::evil_lol:

Na 13:30 jedziemy z Agusią do Krecika[/QUOTE]

Ciekawe jak wizyta przebiegła???