Mysza2 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Neelith']U mnie wyleguje się gończa siewierska i stadionowiec sosnowiecki :)[/QUOTE] też dobre:) Quote
madziakato Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 A u mnie- rodezjan sosnowiecki i owczarek 3 nożny:-) Quote
Neelith Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='madziakato']A u mnie- rodezjan sosnowiecki i owczarek 3 nożny:smile:[/QUOTE] [quote name='madziakato']I beagle kromołowski :-)[/QUOTE] Pięknie! :loveu: Quote
Jasza Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 No proszę, same rasowce :sg168::sg168: Jak tak, to i ja się pochwalę miniaturowym owczarkiem g ó r n i c z y m (z nieczynnej kopalni ;) i jeszcze bardziej miniaturowym: psem świętego Hugona :diabloti: Quote
jotpeg Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 i ja. Jak pomyślę, gdzie on mieszkal niedawno i co jadł (odpadki z kebaba) to... :shake: Dziewczyny - dzielne jesteście. :Rose: Quote
AgusiaP Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='jotpeg']i ja. Jak pomyślę, gdzie on mieszkal niedawno i co jadł (odpadki z kebaba) to... :shake: Dziewczyny - dzielne jesteście. :Rose:[/QUOTE] Dzięki kochana za te miłe słowa :loveu: my już mamy takie "szczęście" że jakaś bida staje na naszej drodze i potrzebuje pomocy. Ale jak tu nie pomóc....;) Quote
Gosiapk Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='Jasza']No proszę, same rasowce :sg168::sg168: Jak tak, to i ja się pochwalę miniaturowym owczarkiem g ó r n i c z y m (z nieczynnej kopalni ;) i jeszcze bardziej miniaturowym: psem świętego Hugona :diabloti:[/QUOTE] pies świętego Hugona? A jaką ma genezę ta nazwa? :) Quote
Panna Marple Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Właśnie wróciłam ze spaceru:painting: z moimi trzema potworkami. Leżymy sobie teraz w łóżku; ja stukam w klawiaturkę;), Romuś chrapie jak pijany chłop:diabloti:, Feluś puszcza bąki:mad:, a Frania -jak zwykle-bacznie obserwuje co robię:lol:. Za oknem hula wiatr, pada śnieg i deszcz...i serce mi krwawi, kiedy myślę(a jak wszyscy tutaj jestem na tym etapie, że nie potrafię już nie myśleć o tym) ile biednych, opuszczonych psiaków zamiast grzać tyłki w cieple, trzęsie się teraz z zimna. I szlag mnie trafia, bo znikąd pomocy:angryy:. I państwo nasze ma to głęboko gdzieś, i wielu ludzi też to guzik obchodzi...Płakać się chce:-( Quote
Gabi79 Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Panna Marple']Właśnie wróciłam ze spaceru:painting: z moimi trzema potworkami. Leżymy sobie teraz w łóżku; ja stukam w klawiaturkę;), Romuś chrapie jak pijany chłop:diabloti:, Feluś puszcza bąki:mad:, a Frania -jak zwykle-bacznie obserwuje co robię:lol:. Za oknem hula wiatr, pada śnieg i deszcz...i serce mi krwawi, kiedy myślę(a jak wszyscy tutaj jestem na tym etapie, że nie potrafię już nie myśleć o tym) ile biednych, opuszczonych psiaków zamiast grzać tyłki w cieple, trzęsie się teraz z zimna. I szlag mnie trafia, bo znikąd pomocy:angryy:. I państwo nasze ma to głęboko gdzieś, i wielu ludzi też to guzik obchodzi...Płakać się chce:-([/QUOTE] Masz rację Aniu, bardzo to smutne, ale prawdziwe:-( Quote
malagos Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Ja też mam rasowce, nawet serdel-terierkę Zulkę :) Quote
asiuniab Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='Panna Marple']Właśnie wróciłam ze spaceru:painting: z moimi trzema potworkami. Leżymy sobie teraz w łóżku; ja stukam w klawiaturkę;), Romuś chrapie jak pijany chłop:diabloti:, Feluś puszcza bąki:mad:, a Frania -jak zwykle-bacznie obserwuje co robię:lol:. Za oknem hula wiatr, pada śnieg i deszcz...i serce mi krwawi, kiedy myślę(a jak wszyscy tutaj jestem na tym etapie, że nie potrafię już nie myśleć o tym) ile biednych, opuszczonych psiaków zamiast grzać tyłki w cieple, trzęsie się teraz z zimna. I szlag mnie trafia, bo znikąd pomocy:angryy:. I państwo nasze ma to głęboko gdzieś, i wielu ludzi też to guzik obchodzi...Płakać się chce:-([/QUOTE] ja mam to samo, o niczym innym w takie dni i w upał nie myślę, tylko o tych bidach, szczególnie "wiszących" na łańcuchy:( Quote
Mysza2 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='asiuniab']ja mam to samo, o niczym innym w takie dni i w upał nie myślę, tylko o tych bidach, szczególnie "wiszących" na łańcuchy:([/QUOTE] To witajcie w klubie:( Jak byłam na wieczornym spacerze z Sabcią to wiało strasznie i śniegiem sypało, a mnie w głowie jedno, że jakiś inny Krecik w lesie i tysiące jak nie miliony w schronach i na łańcuchach. Tylko moim dołowaniem się żadnemu nie pomogę:( Quote
Gabi79 Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Mysza2']To witajcie w klubie:( Jak byłam na wieczornym spacerze z Sabcią to wiało strasznie i śniegiem sypało, a mnie w głowie jedno, że jakiś inny Krecik w lesie i tysiące jak nie miliony w schronach i na łańcuchach. Tylko moim dołowaniem się żadnemu nie pomogę:([/QUOTE] Ja miałam to samo, Kajtuś gnał do domu, ze o mało smyczy nie urwał, a co te biedaki mają począć??? Quote
piescofajnyjest Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 to ja Wam na pocieszenie wysle, jak jest u mnie;) [url]http://weather.gc.ca/city/pages/ab-71_metric_e.html[/url] Quote
Neelith Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='piescofajnyjest']to ja Wam na pocieszenie wysle, jak jest u mnie;) [url]http://weather.gc.ca/city/pages/ab-71_metric_e.html[/url][/QUOTE] Ups, rzeczywiście ostro! ;) Quote
Mysza2 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='piescofajnyjest']to ja Wam na pocieszenie wysle, jak jest u mnie;) [URL]http://weather.gc.ca/city/pages/ab-71_metric_e.html[/URL][/QUOTE] To nie jest miejsce do życia :evil_lol::evil_lol: Na 13:30 jedziemy z Agusią do Krecika Quote
Gosiapk Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='piescofajnyjest']to ja Wam na pocieszenie wysle, jak jest u mnie;) [URL]http://weather.gc.ca/city/pages/ab-71_metric_e.html[/URL][/QUOTE] To kara za Twoje grzechy ;) Quote
zozola77 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 (edited) [quote name='Gosiapk']kto czuje wenę i jakimś wierszem rzuci? :)[/QUOTE] [B]noooo jak ktos wene poczuje to ja na mój rymowany bazar zapraszam - link w sygnaturze :lol:[/B] to czekamy na wieści z wizyty :) p.s. nie da sie nie myslec o tych wszystkich psiakach zwłaszcza na Pomorzu gdzie wieje o wiele bardziej niz u nas .... Edited December 7, 2013 by zozola77 Quote
Gabi79 Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='piescofajnyjest']to ja Wam na pocieszenie wysle, jak jest u mnie;) [URL]http://weather.gc.ca/city/pages/ab-71_metric_e.html[/URL][/QUOTE] Nieźle!!! [quote name='Mysza2']To nie jest miejsce do życia :evil_lol::evil_lol: Na 13:30 jedziemy z Agusią do Krecika[/QUOTE] Ciekawe jak wizyta przebiegła??? Quote
Recommended Posts