Jump to content
Dogomania

ROBIN-pies cudo z Siewierza prosi o deklaracje, by mieć szanse na DOM....

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za przybycie, to dla nas bardzo ważne:loveu:Zobaczcie, co się dzieje, to "NASZE"psy....Są głosy, że z Z-cia do Szczytów, a potem może nawet do Wojtyszek...Jaki w tym sens? Większośc z tych psów, nawet jesli właściciele ich szukają, nie odnajdzie ich...mnie samej jeszcze jakiś 1 rok temu to nie przyszło do głowy....załamka....http://www.dogomania.pl/forum/threads/245004-Wątek-dla-tych-(PO)OLKUSKICH-psiaków-które-nie-mają-swoich-indywidualnych-wątków?p=21614584#post21614584

Posted

[quote name='Neelith']Zrobiłam szybki przegląd bazarków i widzę, że przeróżne rzeczy się sprzedają ;) Coś też u siebie wyszukam, niewiele, ale może się przydać. A komu można fanty dostarczyć - Tobie czy Myszy2? Do Dąbrowy mam niedaleko, mogłabym przy okazji doręczyć "towar" :)[/QUOTE]

Kochana może będziesz widziała się z Madzią, ona ma spotkać się z Myszką za dwa tygodnie, może wtedy Eli podać fanty od Ciebie :)

Posted

Dziękujemy serdecznie wszystkim za przybycie!
ulka1108 dzięki za udostępnianie! :)

[quote name='AgusiaP']Kochana może będziesz widziała się z Madzią, ona ma spotkać się z Myszką za dwa tygodnie, może wtedy Eli podać fanty od Ciebie :smile:[/QUOTE]

Pewnie :) Przygotuję co trzeba i dogadamy się z madziakato :D

Posted

jakiś bazar się kroi? bo nie mogę znaleźć informacji, a tu widze, że mowa o jakichś fantach? bo ja mam trzy talony na kosmetyki - mogę przesłać komu trzeba, tylko dajcie znać; to są bony do www.bingospa.eu o nominale 50 zł każdy; chciałam je juz podarowac jakiemus psu wcześniej, ale sprawa sie rozmyła więc myślę, że mogę je zaproponować tutaj;

Posted

[quote name='kakadu']jakiś bazar się kroi? bo nie mogę znaleźć informacji, a tu widze, że mowa o jakichś fantach? bo ja mam trzy talony na kosmetyki - mogę przesłać komu trzeba, tylko dajcie znać; to są bony do www.bingospa.eu o nominale 50 zł każdy; chciałam je juz podarowac jakiemus psu wcześniej, ale sprawa sie rozmyła więc myślę, że mogę je zaproponować tutaj;
Robimy z AgusiąP bazar, jakby co to ślij, zaraz Ci na pw prześlę adres:)

Posted

Jestem na zaproszenie Neelith...
Psiak wydaje się bardzo adopcyjny, jest prześliczny...dorzucę niewielkiego grosza, ale dopiero w okolicach Świąt, chyba że wcześniej dorwę się do jakiegoś kompa bo z telefonu nie mogę robić przelewów...;)

Posted

Przepięknie dziękujemy za zaglądanie!
Kochana madziakato jest księgową, mam nadzieję, że prędko porozsyła dane do przelewu :)

[quote name='BORYSboxer']Jestem na zaproszenie Neelith...
Psiak wydaje się bardzo adopcyjny, jest prześliczny...dorzucę niewielkiego grosza, ale dopiero w okolicach Świąt, chyba że wcześniej dorwę się do jakiegoś kompa bo z telefonu nie mogę robić przelewów...;)

Ogromnie dziękujemy! Każdy grosz jest mega cenny! Dzięki! Masz rację, że Robin jest bardzo adopcyjny, czekamy aż ktoś go wypatrzy.

Z innych dobrych wieści, to chyba dostanę jakiś dodatkowy grosz na Święta - nic wielkiego, ale przeleję na Robinka ;)

[quote name='kakadu']jakiś bazar się kroi? bo nie mogę znaleźć informacji, a tu widze, że mowa o jakichś fantach? bo ja mam trzy talony na kosmetyki - mogę przesłać komu trzeba, tylko dajcie znać; to są bony do www.bingospa.eu o nominale 50 zł każdy; chciałam je juz podarowac jakiemus psu wcześniej, ale sprawa sie rozmyła więc myślę, że mogę je zaproponować tutaj;

:modla::modla::modla: Dziękujemy!

Posted

Zaglądam do Robina, śliczny piesek, budową przypomina mojego Misia, tylko mój Miś ma inne umaszczenie. Tak mi przykro, że nie mogę pomóc finansowo, będę zaglądać na wątek i mocno trzymam kciuk żeby jak najszybciej znalazł sie domek.