Maciek777 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Jestem na zaproszenie. Zapisuję:) Finansowo nie wyrobię:shake: Quote
Neelith Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 phase i Maciek777 witam gorąco na wątku! :) Dziekuję za odwiedziny i proszę o szeroko otwarte oczy, może wspólnie wypatrzymy domek dla Robina? Quote
madziakato Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 Dziękujemy za przybycie, to dla nas bardzo ważne:loveu:Zobaczcie, co się dzieje, to "NASZE"psy....Są głosy, że z Z-cia do Szczytów, a potem może nawet do Wojtyszek...Jaki w tym sens? Większośc z tych psów, nawet jesli właściciele ich szukają, nie odnajdzie ich...mnie samej jeszcze jakiś 1 rok temu to nie przyszło do głowy....załamka....http://www.dogomania.pl/forum/threads/245004-Wątek-dla-tych-(PO)OLKUSKICH-psiaków-które-nie-mają-swoich-indywidualnych-wątków?p=21614584#post21614584 Quote
Nette Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Na razie moge tylko podrzucić watek :( Wspaniale, że Robin ma szansę na dom! Na pewno go znajdzie! Quote
figbast Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Mogę jedynie podrzucić, bo jestem golutka :-( Quote
madziakato Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 Dziękujemy, że jesteście!!!;) Quote
AgusiaP Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='Neelith']Zrobiłam szybki przegląd bazarków i widzę, że przeróżne rzeczy się sprzedają ;) Coś też u siebie wyszukam, niewiele, ale może się przydać. A komu można fanty dostarczyć - Tobie czy Myszy2? Do Dąbrowy mam niedaleko, mogłabym przy okazji doręczyć "towar" :)[/QUOTE] Kochana może będziesz widziała się z Madzią, ona ma spotkać się z Myszką za dwa tygodnie, może wtedy Eli podać fanty od Ciebie :) Quote
ulka 1108 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 dziękuję za zaproszenie już dołączyłam do wydarzenia na FB, będę udostępniać Quote
Rudzia-Bianca Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Dziękuję za zaproszenie, ,przykro mi że nie mogę pomóc :( ale sama tonę w bezdomniakowych długach :( Quote
Neelith Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Dziękujemy serdecznie wszystkim za przybycie! ulka1108 dzięki za udostępnianie! :) [quote name='AgusiaP']Kochana może będziesz widziała się z Madzią, ona ma spotkać się z Myszką za dwa tygodnie, może wtedy Eli podać fanty od Ciebie :smile:[/QUOTE] Pewnie :) Przygotuję co trzeba i dogadamy się z madziakato :D Quote
kakadu Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 jakiś bazar się kroi? bo nie mogę znaleźć informacji, a tu widze, że mowa o jakichś fantach? bo ja mam trzy talony na kosmetyki - mogę przesłać komu trzeba, tylko dajcie znać; to są bony do www.bingospa.eu o nominale 50 zł każdy; chciałam je juz podarowac jakiemus psu wcześniej, ale sprawa sie rozmyła więc myślę, że mogę je zaproponować tutaj; Quote
Mysza2 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='kakadu']jakiś bazar się kroi? bo nie mogę znaleźć informacji, a tu widze, że mowa o jakichś fantach? bo ja mam trzy talony na kosmetyki - mogę przesłać komu trzeba, tylko dajcie znać; to są bony do www.bingospa.eu o nominale 50 zł każdy; chciałam je juz podarowac jakiemus psu wcześniej, ale sprawa sie rozmyła więc myślę, że mogę je zaproponować tutaj; Robimy z AgusiąP bazar, jakby co to ślij, zaraz Ci na pw prześlę adres:) Quote
BORYSboxer Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Jestem na zaproszenie Neelith... Psiak wydaje się bardzo adopcyjny, jest prześliczny...dorzucę niewielkiego grosza, ale dopiero w okolicach Świąt, chyba że wcześniej dorwę się do jakiegoś kompa bo z telefonu nie mogę robić przelewów...;) Quote
grazaza Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Przychodzę w odwiedziny do Robinka... miziaki dla chłopaka:smile: Quote
bela51 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Czy madziakato jest skarbnikiem Robina ? Chcialam wpłacic deklaracje, ale nie wiem gdzie. Quote
ania68 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Jestem na zaproszenie. Niestety, nie mogę wspomóc finansowo :( Będę zaglądać do pięknego :) Quote
Neelith Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Przepięknie dziękujemy za zaglądanie! Kochana madziakato jest księgową, mam nadzieję, że prędko porozsyła dane do przelewu :) [quote name='BORYSboxer']Jestem na zaproszenie Neelith... Psiak wydaje się bardzo adopcyjny, jest prześliczny...dorzucę niewielkiego grosza, ale dopiero w okolicach Świąt, chyba że wcześniej dorwę się do jakiegoś kompa bo z telefonu nie mogę robić przelewów...;) Ogromnie dziękujemy! Każdy grosz jest mega cenny! Dzięki! Masz rację, że Robin jest bardzo adopcyjny, czekamy aż ktoś go wypatrzy. Z innych dobrych wieści, to chyba dostanę jakiś dodatkowy grosz na Święta - nic wielkiego, ale przeleję na Robinka ;) [quote name='kakadu']jakiś bazar się kroi? bo nie mogę znaleźć informacji, a tu widze, że mowa o jakichś fantach? bo ja mam trzy talony na kosmetyki - mogę przesłać komu trzeba, tylko dajcie znać; to są bony do www.bingospa.eu o nominale 50 zł każdy; chciałam je juz podarowac jakiemus psu wcześniej, ale sprawa sie rozmyła więc myślę, że mogę je zaproponować tutaj; :modla::modla::modla: Dziękujemy! Quote
from_wonderland Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Zaglądam na zaproszenie- gdzie obecnie znajduje się pies, bo jakoś odczytać nie mogę :oops: Quote
Neelith Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='from_wonderland']Zaglądam na zaproszenie- gdzie obecnie znajduje się pies, bo jakoś odczytać nie mogę :oops: W hoteliku u stzw w Katowicach. Quote
renatka_s Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Zaglądam do Robina, śliczny piesek, budową przypomina mojego Misia, tylko mój Miś ma inne umaszczenie. Tak mi przykro, że nie mogę pomóc finansowo, będę zaglądać na wątek i mocno trzymam kciuk żeby jak najszybciej znalazł sie domek. Quote
Nadziejka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Przelalam 30 zlociszow dla Robinka :buzi: pozdrawiam i sciskam za domus :modla: Quote
Neelith Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='ewa gonzales']Przelalam 30 zlociszow dla Robinka :buzi: pozdrawiam i sciskam za domus :modla:[/QUOTE] :multi: Dzię-ku-je-my!!! Quote
Recommended Posts