Jump to content
Dogomania

ROBIN-pies cudo z Siewierza prosi o deklaracje, by mieć szanse na DOM....

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziakato']A ja dalej nie mogę skumać, jak zrobić podpis i pobrać banerek....rany jaki ze mnie jest ciulok....[/QUOTE]
Sposobów jest kilka ale podam Ci ten najprostszy
otwórz sobie dogomanię 2 razy, pomniejsz oba okienka tak żeby były obydwa obok na ekranie.
W jednym wejdż np w tą stronę, aby widoczny był mój post z moim podpisem.
W drugim wejdż w ustawienia i na pasku z lewej wybierz "edytuj sygnaturę)
przeciągnij banerek z mojej sygnatury do swojej i zapisz:)

Posted

Drogie Ciocie na wątku u Robina jestem od początku na zaproszenie madziakato... trzymam kciuki za chłopaka! a powiedzcie jaki jest koszt utrzymania Robinka w hoteliku? bo nigdzie tego nie ma a wydatki też musicie rozliczać na pierwszej. Nie miałam wolnego grosza by pomóc ale z ciocią sarunia-niunia dobiłyśmy targu :) Ciocia ma książki, które jej się podobały a ja mam 30 złociszy dla Robinka :) Poproszę nr konta

Posted

[quote name='ania0112']Drogie Ciocie na wątku u Robina jestem od początku na zaproszenie madziakato... trzymam kciuki za chłopaka! a powiedzcie jaki jest koszt utrzymania Robinka w hoteliku? bo nigdzie tego nie ma a wydatki też musicie rozliczać na pierwszej. Nie miałam wolnego grosza by pomóc ale z ciocią sarunia-niunia dobiłyśmy targu :) Ciocia ma książki, które jej się podobały a ja mam 30 złociszy dla Robinka :) Poproszę nr konta[/QUOTE]Hej, przede wszystkim dziękuję że jesteś i za wsparcie:-) I dzięki, że zwróciłaś uwagę na ten brak kosztów bo w ogóle o tym nie pomyślałam...Robinek "przyszedł" z wątku bezdomnych psiaków z Zawiercia i okolic i pewnie dlatego ta informacja umknęła... Dzięki, wysyłam co trzeba:-) Buziaki

Posted

Koszt utrzymania w hoteliku to 10,00 za dobę z wyżywieniem. Na razie o kosztach kastracji, szczepień i odrobaczenia z Izą nie rozmawiałam....Ale jutro zapytam, w końcu trzeba będzie to usłyszeć :-)

Posted

[quote name='ania0112']No niestety nie ma co się migać kiedyś i tak trzeba będzie to usłyszeć... przelew już poszedł a że jesteśmy w tym samym banku to pewnie już są u Robinka :)[/QUOTE] Już zaksięgowany, dziękujemy ślicznie:-) Dodałam w 1 poście-)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']I ja się cieszę, że mam malusi wkład w pomoc dla Robinka, choć głównie to wkład Ani, bo to Ona zaproponowała mi książki, a ja tylko wrzuciłam grosik do Jego skarbonki;)[/QUOTE]I również serdecznie dziękujemy:-)Fajnie, że jesteście , raz jeszcze wielkie dzięki dla Was!

Posted

[quote name='Mysza2']przeciągnij banerek z mojej sygnatury do swojej i zapisz:)[/QUOTE]

Co? Że jak?!! A ja tu kody jakieś kopiuję, linki przeklejam, cuduję... :-D Wujek Google mi tego nie podpowiedział :/

Posted (edited)

Ciocia dajta znac na pw kiedy mozna deklaracje wplacac no te stale bo jak cos czekam na konto i dane do wplaty a na pw
bo ja ostatnio notorycznie w biegu
nawet na kompie za czesto nie siedze bo moja za nowoczesna matula uparla sie na prezent o nazwie tablet i jak coz za dlugo nie chce sie przesunac albo wychodzi ze sesja wygasla to mnie trafia,zwlaszcza ze bez dogo to nie ma zycia a kurcze tak sobie z wiadomosci na pw odczytam i zaloze ewentualnie zlecenie stale dla psiaka
Sliczny i te oczeta boskie psisko
[quote name='Neelith']milagros19853201 to cudownie! Bardzo, bardzo dziękujemy! :Rose:

Edited by milagros19853201
Posted

[quote name='Neelith']Co? Że jak?!! A ja tu kody jakieś kopiuję, linki przeklejam, cuduję... :-D Wujek Google mi tego nie podpowiedział :/[/QUOTE]
No to ja jestem lepsza niż wujek google :p

Posted

[quote name='milagros19853201']Ciocia dajta znac na pw kiedy mozna deklaracje wplacac no te stale
bo ja ostatnio no torycznie w biegu
nawet na kompie za czesto nie siedze bo moja za nowoczesna matula uparla sie na prezent o nazwie tablet i jak coz za dlugo nie chce sie przesunac albo wychodzi ze sesja wygasla to mnie trafia a kurcze tak sobie z wiadomosci na pw odczytam i zaloze ewentualnie zlecenie stale dla psiaka
Sliczny i te oczeta boskie psisko[/QUOTE] Kochana, dane wysłane, w każdej chwili można wysyłać :-)

Posted

[quote name='madziakato']Robinku kochany...Tyle osób się tu o Ciebie troszczy....Ciekawe, czy dobrą energię od nas czuje???:-)[/QUOTE]

:) Z pewnością! A już na pewno czuje ciepło w budzie i jedzonko w brzuchu. Na skwerku już śnieg, mróz... dobrze, że udało się przed zimą!

Posted

[quote name='kakadu']talony wczoraj poszły poleconym, może jutro będą :)
(tylko sprawdźcie je proszę przed wystawieniem)
wszystkiego dobrego dla robinka![/QUOTE]

Dziękujemy!

Posted

[quote name='madziakato']Rozmawiałam z Izą- Robinek ma się dobrze, jest super psiakiem, Iza aż nie chce wierzyć, że ktoś się go pozbył:-(

No właśnie, nawet nie wiem co napisać - Robin jest świetny, a nie ma domu. Czyżby się komuś zgubił? Tak czy owak ludzie powinni się bić o niego! Może jeszcze tak będzie :)

Madziakato, a dowiedziałaś się czegoś jeszcze? Jak tam sprawy towarzyskie Robina z innymi psami, czy Robinek zna jeszcze jakieś komendy, co lubi jeść, czy reaguje na imię, albo cokolwiek? Wiesz żem głodna wieści o rudasku jak jakiś sęp :-D i bardzo lubię o Robinku czytać ;)

Posted

[quote name='Neelith']No właśnie, nawet nie wiem co napisać - Robin jest świetny, a nie ma domu. Czyżby się komuś zgubił? Tak czy owak ludzie powinni się bić o niego! Może jeszcze tak będzie :)

Madziakato, a dowiedziałaś się czegoś jeszcze? Jak tam sprawy towarzyskie Robina z innymi psami, czy Robinek zna jeszcze jakieś komendy, co lubi jeść, czy reaguje na imię, albo cokolwiek? Wiesz żem głodna wieści o rudasku jak jakiś sęp :-D i bardzo lubię o Robinku czytać ;)

Zaglądam do fantastycznego Robinka!!!

Przekonałam się, że dla niektórych nie ma znaczenia, jaki jest pies, po prostu się go pozbywają:-(

Posted

[quote name='Neelith']No właśnie, nawet nie wiem co napisać - Robin jest świetny, a nie ma domu. Czyżby się komuś zgubił? Tak czy owak ludzie powinni się bić o niego! Może jeszcze tak będzie :)

Madziakato, a dowiedziałaś się czegoś jeszcze? Jak tam sprawy towarzyskie Robina z innymi psami, czy Robinek zna jeszcze jakieś komendy, co lubi jeść, czy reaguje na imię, albo cokolwiek? Wiesz żem głodna wieści o rudasku jak jakiś sęp :-D i bardzo lubię o Robinku czytać ;)Z tego co mówiła Iza stzw to nie bardzo ma z kim się bawić- jest najmłodszy, a w sąsiedztwie ma albo łobuzów albo staruszeczków. Je suchą karmę(nie pytałam jaką), nie je zbyt wiele, ale już coraz więcej:-) Na imię jeszcze nie reaguje, ale na każde przywołanie, cmokanie -tak:-) Generalnie jest SUPER!!!:-) I wesolutki taki ponoć coraz bardziej:-)

Posted

[quote name='madziakato']Z tego co mówiła Iza stzw to nie bardzo ma z kim się bawić- jest najmłodszy, a w sąsiedztwie ma albo łobuzów albo staruszeczków. Je suchą karmę(nie pytałam jaką), nie je zbyt wiele, ale już coraz więcej:-) Na imię jeszcze nie reaguje, ale na każde przywołanie, cmokanie -tak:-) Generalnie jest SUPER!!!:-) I wesolutki taki ponoć coraz bardziej:-)[/QUOTE]

Bardzo dobre wiadomości... :multi: Słodki psiak! Jak to dobrze, że dzisiejszą wietrzną noc spędził w bezpiecznym miejscu, tak samo Lucky - dwa szczęściarze!