Jo37 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Przywitam się u chłopaka. Niestety nawet jednorazowej nie mogę wpłacić. Ten miesiąc masakryczny w wydatki. Quote
Neelith Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Jo37 witaj na wątku! Niestety, trudny miesiąc, ale każde wsparcie jest ważne, również rozpowszechnianie wieści o Robinie i podnoszenie :kciuki: Liczę, że jeszcze parę osób zajrzy i coś zadeklaruje mimo świątecznego miesiąca lub jednorazowo podaruje grosik Robinkowi na Mikołaja :x-mas: A ja oczywiście jestem głodna wieści o naszym rudziaku! :bye: Stzw w wolnej chwili napisz nam jeśli coś nowego zauważyłaś. Może Robinek już wcina jak smok? Może gania już wesoły z kolegami? I pewnie tuli sie do Ciebie, bo ufny z niego chłopak? W każdym razie mam nadzieję, że jest grzeczny i bezproblemowy. Quote
grazaza Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Odwiedzam chłopaczka...do góry wąteczek, za domek kciuki trzymam mocno:) Quote
madziakato Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='Jo37']Przywitam się u chłopaka. Niestety nawet jednorazowej nie mogę wpłacić. Ten miesiąc masakryczny w wydatki.[/QUOTE]Dziękujemy, że zaglądasz, to dla nas dużo znaczy Quote
madziakato Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='grazaza']Odwiedzam chłopaczka...do góry wąteczek, za domek kciuki trzymam mocno:)[/QUOTE]Cieszymy się z odwiedzin! Quote
madziakato Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='kakadu']jakiś bazar się kroi? bo nie mogę znaleźć informacji, a tu widze, że mowa o jakichś fantach? bo ja mam trzy talony na kosmetyki - mogę przesłać komu trzeba, tylko dajcie znać; to są bony do www.bingospa.eu o nominale 50 zł każdy; chciałam je juz podarowac jakiemus psu wcześniej, ale sprawa sie rozmyła więc myślę, że mogę je zaproponować tutaj; Ekstra ! Dzięki! Quote
madziakato Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='bela51']Czy madziakato jest skarbnikiem Robina ? Chcialam wpłacic deklaracje, ale nie wiem gdzie.[/QUOTE]Tak, chyba masz konto, czy jednak podać? Dziękujemy serdecznie!!! Quote
madziakato Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='renatka_s']Zaglądam do Robina, śliczny piesek, budową przypomina mojego Misia, tylko mój Miś ma inne umaszczenie. Tak mi przykro, że nie mogę pomóc finansowo, będę zaglądać na wątek i mocno trzymam kciuk żeby jak najszybciej znalazł sie domek.[/QUOTE]Dziękujemy i nie opuszczajcie nas, zaglądajcie! Prosimy Quote
Cantadorra Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Madzia, to teraz szalejesz na pd Polski? :) Quote
Maryna Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Przyszłam na zaproszenie,mogę udostępnic na FB,finansowo w tym miesiącu niestety nie mogę pomóc Quote
milagros19853201 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 piekny psiak poki co moge dolozyc skromnie 10 zl stalej Quote
Neelith Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='milagros19853201']piekny psiak poki co moge dolozyc skromnie 10 zl stalej milagros19853201 to cudownie! Bardzo, bardzo dziękujemy! :Rose: Quote
madziakato Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Doszła wpłata od ewagonzales- 30.00! Dzięki wielkie!!!! Quote
natie Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 dziękuję za zaproszenie ale nie mogę już zaproponować deklaracji... :( będę zaglądać:( Quote
madziakato Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='Mysza2']Może wreszcie telefon zadzwoni :)[/QUOTE]Jak na razie cisza.... Quote
maarit Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='madziakato']Jak na razie cisza....[/QUOTE] ... ale trzymamy mocno kciuki :) Quote
Olena84 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Jestem na zaproszenie, ale nie pomogę:(, sama zgarnełam sunie w niedziele z ulicy i nie mam żadnych deklaracji:( Quote
Neelith Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Witajcie! :hand: Również czekam na telefony, maile... ale okres przedświąteczny chyba temu nie sprzyja. Z deklaracjami też krucho - jak wszędzie, ale bądźmy dobrej myśli! Będzie jeszcze bazarek i świąteczne wpłaty ;) Ciekawe co u naszego Robinka? Quote
AgusiaP Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Neelith']Witajcie! :hand: Również czekam na telefony, maile... ale okres przedświąteczny chyba temu nie sprzyja. Z deklaracjami też krucho - jak wszędzie, ale bądźmy dobrej myśli! Będzie jeszcze bazarek i świąteczne wpłaty ;) Ciekawe co u naszego Robinka?[/QUOTE] Może Nowy Rok przyniesie Robinkowi domek :) Quote
from_wonderland Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='AgusiaP']Może Nowy Rok przyniesie Robinkowi domek :)[/QUOTE] Też tak optymistycznie na to patrzę :)i trzymam kciuki Quote
grazaza Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='from_wonderland']Też tak optymistycznie na to patrzę :)i trzymam kciuki[/QUOTE] Też mam taką nadzieję, w końcu znajdzie się dobra duszyczka, która wypatrzy Robinka :) Quote
Recommended Posts