Jump to content
Dogomania

ROBIN-pies cudo z Siewierza prosi o deklaracje, by mieć szanse na DOM....

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jo37 witaj na wątku! Niestety, trudny miesiąc, ale każde wsparcie jest ważne, również rozpowszechnianie wieści o Robinie i podnoszenie :kciuki: Liczę, że jeszcze parę osób zajrzy i coś zadeklaruje mimo świątecznego miesiąca lub jednorazowo podaruje grosik Robinkowi na Mikołaja :x-mas:

A ja oczywiście jestem głodna wieści o naszym rudziaku! :bye: Stzw w wolnej chwili napisz nam jeśli coś nowego zauważyłaś. Może Robinek już wcina jak smok? Może gania już wesoły z kolegami? I pewnie tuli sie do Ciebie, bo ufny z niego chłopak? W każdym razie mam nadzieję, że jest grzeczny i bezproblemowy.

Posted

[quote name='Jo37']Przywitam się u chłopaka. Niestety nawet
jednorazowej nie mogę wpłacić. Ten miesiąc
masakryczny w wydatki.[/QUOTE]Dziękujemy, że zaglądasz, to dla nas dużo znaczy

Posted

[quote name='kakadu']jakiś bazar się kroi? bo nie mogę znaleźć informacji, a tu widze, że mowa o jakichś fantach? bo ja mam trzy talony na kosmetyki - mogę przesłać komu trzeba, tylko dajcie znać; to są bony do www.bingospa.eu o nominale 50 zł każdy; chciałam je juz podarowac jakiemus psu wcześniej, ale sprawa sie rozmyła więc myślę, że mogę je zaproponować tutaj;
Ekstra ! Dzięki!

Posted

[quote name='renatka_s']Zaglądam do Robina, śliczny piesek, budową przypomina mojego Misia, tylko mój Miś ma inne umaszczenie. Tak mi przykro, że nie mogę pomóc finansowo, będę zaglądać na wątek i mocno trzymam kciuk żeby jak najszybciej znalazł sie domek.[/QUOTE]Dziękujemy i nie opuszczajcie nas, zaglądajcie! Prosimy

Posted

Witajcie! :hand:
Również czekam na telefony, maile... ale okres przedświąteczny chyba temu nie sprzyja. Z deklaracjami też krucho - jak wszędzie, ale bądźmy dobrej myśli! Będzie jeszcze bazarek i świąteczne wpłaty ;)
Ciekawe co u naszego Robinka?

Posted

[quote name='Neelith']Witajcie! :hand:
Również czekam na telefony, maile... ale okres przedświąteczny chyba temu nie sprzyja. Z deklaracjami też krucho - jak wszędzie, ale bądźmy dobrej myśli! Będzie jeszcze bazarek i świąteczne wpłaty ;)
Ciekawe co u naszego Robinka?[/QUOTE]

Może Nowy Rok przyniesie Robinkowi domek :)

Posted

[quote name='from_wonderland']Też tak optymistycznie na to patrzę :)i trzymam kciuki[/QUOTE]

Też mam taką nadzieję, w końcu znajdzie się dobra duszyczka, która wypatrzy Robinka :)