stzw Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Dotarłam w końcu. Jakaś osoba zamówiła w Owczarkowej Skarpecie cztery mydła -samochodziki i spędziłam upojną noc bawiąc się w produkcję kolorowych autek ;-) A na serio: zaczyna machać ogonem nieśmiało. Jak się przy nim kucnie i przestaje go głaskać, to zaczepia łapą o jeszcze. Zjada bez szału i niech mu tak zostanie, bo po kastracji pewnie przytyje. Trochę mi szkoda, że nie ma towarzystwa do zabawy, ale koledzy obok to "bandyci" a reszta udaje, że go nie widzi. Może dogada się kiedyś z jakimś psem w celach zabawowych:-) Quote
madziakato Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='stzw']Dotarłam w końcu. Jakaś osoba zamówiła w Owczarkowej Skarpecie cztery mydła -samochodziki i spędziłam upojną noc bawiąc się w produkcję kolorowych autek ;-) A na serio: zaczyna machać ogonem nieśmiało. Jak się przy nim kucnie i przestaje go głaskać, to zaczepia łapą o jeszcze. Zjada bez szału i niech mu tak zostanie, bo po kastracji pewnie przytyje. Trochę mi szkoda, że nie ma towarzystwa do zabawy, ale koledzy obok to "bandyci" a reszta udaje, że go nie widzi. Może dogada się kiedyś z jakimś psem w celach zabawowych:-)[/QUOTE]OK, Przyznaje się do tych autek. Dzięki za wieści, zadzwonię do Ciebie Iza, jak tylko się dowiem, co z moim telefonem- bo na razie nie mogę go w ogóle włączyć - ok? Quote
madziakato Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Doszły nowe wpłaty, zaraz dodam do 1 postu- deklaracja od bela51- 10,00 oraz przelew na kwotę 35,00- razem 20,00 Neelith -deklaracja stała oraz 15,00- od Pana Darka z Siewierza, u którego Robinek czekał w kojcu na nas. Mam jeszcze obiecaną wpłatę od dziewczyny, która mi o Robinku dała znać z Siewierza- spoza dogo- ale jeszcze nie wiem, ile no i nie ma jej jeszcze na koncie. Za wpłaty serdecznie dziękujemy!!! Quote
Neelith Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='stzw']A na serio: zaczyna machać ogonem nieśmiało. Jak się przy nim kucnie i przestaje go głaskać, to zaczepia łapą o jeszcze. Zjada bez szału i niech mu tak zostanie, bo po kastracji pewnie przytyje. Trochę mi szkoda, że nie ma towarzystwa do zabawy, ale koledzy obok to "bandyci" a reszta udaje, że go nie widzi. Może dogada się kiedyś z jakimś psem w celach zabawowych:-)[/QUOTE] Nawet nie wiesz jak mnie cieszą takie wieści! Przyjacielski ten Robinek. A myślisz, że on do zabawy z innymi psami byłby chętny? Czyli można założyć, że przyjazny dla innych psów :) Na siewierskim skwerku widziałam jakieś biegające koty, na które nie zwracał uwagi. Może do kotów też jest tolerancyjny :) Quote
madziakato Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Dotarła wpłata od Mysza2- bardzo pięknie dziękujemy!(10,00), dopisuję do rozliczenia Robinka oczywiście Quote
Neelith Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='madziakato']Dotarła wpłata od Mysza2- bardzo pięknie dziękujemy!(10,00), dopisuję do rozliczenia Robinka oczywiście Wspaniale! Powoli ciułamy grosz do grosza. A do listy stałych deklaracji dołączyła też milagros19853201 :) Do tego też wpłaty jednorazowe, no i bazarek ;) Madziakato pamiętaj o mnie gdy będziesz jechać do Dziewczyn do Dąbrowy ;) Podam Ci torbę wszelakich towarów na cele bazarkowe, jeśli oczywiście będziesz miała możliwość ją zabrać. W razie czegoś, to mogę też rzecz jasna dowieźć Ci do domu co trzeba. Quote
madziakato Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='Cantadorra']Madzia, to teraz szalejesz na pd Polski? :)[/QUOTE] Witaj, a no przecież ja z Z-cia jestem:-) Quote
madziakato Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='Neelith']Wspaniale! Powoli ciułamy grosz do grosza. A do listy stałych deklaracji dołączyła też milagros19853201 :) Do tego też wpłaty jednorazowe, no i bazarek ;) Madziakato pamiętaj o mnie gdy będziesz jechać do Dziewczyn do Dąbrowy ;) Podam Ci torbę wszelakich towarów na cele bazarkowe, jeśli oczywiście będziesz miała możliwość ją zabrać. W razie czegoś, to mogę też rzecz jasna dowieźć Ci do domu co trzeba.Pamiętam, pamiętam. Odezwę się.Milagros19853201-dzięki wielkie!!! Quote
Neelith Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='stzw']zaczyna machać ogonem nieśmiało. Jak się przy nim kucnie i przestaje go głaskać, to zaczepia łapą o jeszcze[/QUOTE] Znam już tego njusa na pamięć, ale znowu sobie czytam :D Wariatka ze mnie! Po prostu bardzo mnie cieszy, że Robin sobie radzi. Żeby jeszcze tylko telefony się rozdzwoniły! Quote
__Lara Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Jestem u Robinka - od samego początku mu kibicuję! Cioteczki, tak się cieszę, że go złapałyście i zapewniłyście schronienie! To była niesamowita akcja! Żeby teraz doszedł do siebie i spodobał się komuś. Jest bardzo fajnym psiakiem z tego co widać na zdjęciach :) Quote
madziakato Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Dopisuję do rozliczenia oczywiście 20,00 stałej ode mnie. Quote
AgusiaP Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Za chwilkę ruszamy z bazarkiem dla Robinka :) Quote
madziakato Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='AgusiaP']Za chwilkę ruszamy z bazarkiem dla Robinka :)[/QUOTE] Jesteście niesamowite!!! Quote
Gabi79 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='AgusiaP']Za chwilkę ruszamy z bazarkiem dla Robinka :)[/QUOTE] Dla Myszki i Agusi:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
AgusiaP Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 W takim razie zapraszamy ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248915-KUP-TERAZ-ciuchowisko-dla-Robina-do-11-12-2013 Quote
Neelith Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='AgusiaP']W takim razie zapraszamy ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248915-KUP-TERAZ-ciuchowisko-dla-Robina-do-11-12-2013 Łaaaał! O jak wspaniale, aż podskoczyłam z ekscytacji! Kłaniam się Wam nisko i lecę oglądać! I jeszcze reklama oczywiście: [quote name='madziakato']Dopisuję do rozliczenia oczywiście 20,00 stałej ode mnie. :modla: Jest pierwsza stówka! Zbieramy dalej :) Quote
Mysza2 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Neelith']Łaaaał! O jak wspaniale, aż podskoczyłam z ekscytacji! Kłaniam się Wam nisko i lecę oglądać! I jeszcze reklama oczywiście: ukradnę sobie :) Dzięki Neelith:) Quote
Neelith Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Mysza2']ukradnę sobie :) Dzięki Neelith:)[/QUOTE] Ależ oczywiście zachęcam do częstowania się! Reklama dźwignią "handlu", a w tym przypadku - wsparcia dla Robinka! Quote
AgusiaP Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Patrzcie a ja zapomniałam z tego wszystkiego o banerkach...:oops:oj źle ze mną, źle...:stupid: Quote
madziakato Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Robinek i my ślicznie dziękujemy!!!! Quote
Mysza2 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='AgusiaP']Patrzcie a ja zapomniałam z tego wszystkiego o banerkach...:oops:oj źle ze mną, źle...:stupid:[/QUOTE] A ja nie wiem jak to się stało, ale przyjęło mi 2 banerki w podpisie :multi::multi::multi: Ostatnio nie pozwalało dogo na taką rozpustę:) Quote
Mysza2 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='AgusiaP']Neelith ale jesteś szybciutka :):):)[/QUOTE] Agunia wstaw sobie podlinkowany banerek do podpisu Quote
Gabi79 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Mysza2']A ja nie wiem jak to się stało, ale przyjęło mi 2 banerki w podpisie :multi::multi::multi: Ostatnio nie pozwalało dogo na taką rozpustę:)[/QUOTE] Mnie też, aż się zdziwiłam:cool3: Quote
Neelith Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Mysza2']A ja nie wiem jak to się stało, ale przyjęło mi 2 banerki w podpisie :multi::multi::multi: Ostatnio nie pozwalało dogo na taką rozpustę:)[/QUOTE] No właśnie nie mogłam zrozumieć jak to Ci się udało, sama też spróbowałam i voilà! [quote name='AgusiaP']Neelith ale jesteś szybciutka :smile::smile::smile:[/QUOTE] Ha! No bo ja już od 3 dni miałam gotowy kod z banerkiem i tylko czekałam na link do bazarku! :grins: Quote
Recommended Posts