Jump to content
Dogomania

ROBIN-pies cudo z Siewierza prosi o deklaracje, by mieć szanse na DOM....

Recommended Posts

Posted

Dotarłam w końcu. Jakaś osoba zamówiła w Owczarkowej Skarpecie cztery mydła -samochodziki i spędziłam upojną noc bawiąc się w produkcję kolorowych autek ;-)
A na serio: zaczyna machać ogonem nieśmiało. Jak się przy nim kucnie i przestaje go głaskać, to zaczepia łapą o jeszcze. Zjada bez szału i niech mu tak zostanie, bo po kastracji pewnie przytyje.
Trochę mi szkoda, że nie ma towarzystwa do zabawy, ale koledzy obok to "bandyci" a reszta udaje, że go nie widzi. Może dogada się kiedyś z jakimś psem w celach zabawowych:-)

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='stzw']Dotarłam w końcu. Jakaś osoba zamówiła w Owczarkowej Skarpecie cztery mydła -samochodziki i spędziłam upojną noc bawiąc się w produkcję kolorowych autek ;-)
A na serio: zaczyna machać ogonem nieśmiało. Jak się przy nim kucnie i przestaje go głaskać, to zaczepia łapą o jeszcze. Zjada bez szału i niech mu tak zostanie, bo po kastracji pewnie przytyje.
Trochę mi szkoda, że nie ma towarzystwa do zabawy, ale koledzy obok to "bandyci" a reszta udaje, że go nie widzi. Może dogada się kiedyś z jakimś psem w celach zabawowych:-)[/QUOTE]OK, Przyznaje się do tych autek. Dzięki za wieści, zadzwonię do Ciebie Iza, jak tylko się dowiem, co z moim telefonem- bo na razie nie mogę go w ogóle włączyć - ok?

Posted

Doszły nowe wpłaty, zaraz dodam do 1 postu- deklaracja od bela51- 10,00 oraz przelew na kwotę 35,00- razem 20,00 Neelith -deklaracja stała oraz 15,00- od Pana Darka z Siewierza, u którego Robinek czekał w kojcu na nas. Mam jeszcze obiecaną wpłatę od dziewczyny, która mi o Robinku dała znać z Siewierza- spoza dogo- ale jeszcze nie wiem, ile no i nie ma jej jeszcze na koncie. Za wpłaty serdecznie dziękujemy!!!

Posted

[quote name='stzw']A na serio: zaczyna machać ogonem nieśmiało. Jak się przy nim kucnie i przestaje go głaskać, to zaczepia łapą o jeszcze. Zjada bez szału i niech mu tak zostanie, bo po kastracji pewnie przytyje.
Trochę mi szkoda, że nie ma towarzystwa do zabawy, ale koledzy obok to "bandyci" a reszta udaje, że go nie widzi. Może dogada się kiedyś z jakimś psem w celach zabawowych:-)[/QUOTE]

Nawet nie wiesz jak mnie cieszą takie wieści! Przyjacielski ten Robinek. A myślisz, że on do zabawy z innymi psami byłby chętny? Czyli można założyć, że przyjazny dla innych psów :) Na siewierskim skwerku widziałam jakieś biegające koty, na które nie zwracał uwagi. Może do kotów też jest tolerancyjny :)

Posted

[quote name='madziakato']Dotarła wpłata od Mysza2- bardzo pięknie dziękujemy!(10,00), dopisuję do rozliczenia Robinka oczywiście

Wspaniale! Powoli ciułamy grosz do grosza. A do listy stałych deklaracji dołączyła też milagros19853201 :) Do tego też wpłaty jednorazowe, no i bazarek ;)

Madziakato pamiętaj o mnie gdy będziesz jechać do Dziewczyn do Dąbrowy ;) Podam Ci torbę wszelakich towarów na cele bazarkowe, jeśli oczywiście będziesz miała możliwość ją zabrać. W razie czegoś, to mogę też rzecz jasna dowieźć Ci do domu co trzeba.

Posted

[quote name='Neelith']Wspaniale! Powoli ciułamy grosz do grosza. A do listy stałych deklaracji dołączyła też milagros19853201 :) Do tego też wpłaty jednorazowe, no i bazarek ;)

Madziakato pamiętaj o mnie gdy będziesz jechać do Dziewczyn do Dąbrowy ;) Podam Ci torbę wszelakich towarów na cele bazarkowe, jeśli oczywiście będziesz miała możliwość ją zabrać. W razie czegoś, to mogę też rzecz jasna dowieźć Ci do domu co trzeba.Pamiętam, pamiętam. Odezwę się.Milagros19853201-dzięki wielkie!!!

Posted

[quote name='stzw']zaczyna machać ogonem nieśmiało. Jak się przy nim kucnie i przestaje go głaskać, to zaczepia łapą o jeszcze[/QUOTE]

Znam już tego njusa na pamięć, ale znowu sobie czytam :D Wariatka ze mnie! Po prostu bardzo mnie cieszy, że Robin sobie radzi. Żeby jeszcze tylko telefony się rozdzwoniły!

Posted

Jestem u Robinka - od samego początku mu kibicuję!

Cioteczki, tak się cieszę, że go złapałyście i zapewniłyście schronienie! To była niesamowita akcja! Żeby teraz doszedł do siebie i spodobał się komuś. Jest bardzo fajnym psiakiem z tego co widać na zdjęciach :)

Posted

[quote name='Neelith']Łaaaał! O jak wspaniale, aż podskoczyłam z ekscytacji! Kłaniam się Wam nisko i lecę oglądać!

I jeszcze reklama oczywiście:

ukradnę sobie :) Dzięki Neelith:)

Posted

[quote name='Mysza2']ukradnę sobie :) Dzięki Neelith:)[/QUOTE]

Ależ oczywiście zachęcam do częstowania się! Reklama dźwignią "handlu", a w tym przypadku - wsparcia dla Robinka!

Posted

[quote name='AgusiaP']Patrzcie a ja zapomniałam z tego wszystkiego o banerkach...:oops:oj źle ze mną, źle...:stupid:[/QUOTE]
A ja nie wiem jak to się stało, ale przyjęło mi 2 banerki w podpisie :multi::multi::multi:
Ostatnio nie pozwalało dogo na taką rozpustę:)

Posted

[quote name='Mysza2']A ja nie wiem jak to się stało, ale przyjęło mi 2 banerki w podpisie :multi::multi::multi:
Ostatnio nie pozwalało dogo na taką rozpustę:)[/QUOTE]

Mnie też, aż się zdziwiłam:cool3:

Posted

[quote name='Mysza2']A ja nie wiem jak to się stało, ale przyjęło mi 2 banerki w podpisie :multi::multi::multi:
Ostatnio nie pozwalało dogo na taką rozpustę:)[/QUOTE]

No właśnie nie mogłam zrozumieć jak to Ci się udało, sama też spróbowałam i voilà!

[quote name='AgusiaP']Neelith ale jesteś szybciutka :smile::smile::smile:[/QUOTE]

Ha! No bo ja już od 3 dni miałam gotowy kod z banerkiem i tylko czekałam na link do bazarku! :grins: