Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hippies napisał(a):
Musicie mi wybaczyć ale chyba spotkałam odpowiedniego ludzia i tak jakoś na wiosnę :loveu:

Uhhhhhh :cool3: no to wybaczam :diabloti:....i powodzenia życzę :loveu: ;)

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok gorące wieści z Niemodlina z domu Maksa.

Wyniki biopsji: seminoma pestis (nasieniak jądra). dokładne wskazówki i rokowania bede znala w poniedzialek. Pani w klinice powiedziala zebym sie nie martwila ze to typowy guz jader i ze bardzo rzadko daje przerzuty.
Ywlaszcza jak wyciety jest z zapasem tkanki zdrowej i calkowita kastracja.

A na Fotki musicie poczekac.
Marta mimo tego, ze uslyszala takie wiesci jest zdenerwowana.

Posted

Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie :cool3:

Ciocia Florida i inne ciocie są zawsze u nas mile widziane :diabloti: Maks pokazuje jak bardzo mile widziane, wielkim lizaniem :diabloti:

Co do zdrówka Maksa to chyba znowu mu to puchnie :shake: jutro jadę ściągnąć te zszywki to zapytam czy dalej będzie brał zastrzyki. Acha no i jutro jeszcze rozmowa co to za cholerstwo wywaliliśmy z Maksa.

Posted

No i wróciliśmy z Wrocka. Maks ma ściągnięte szwy. Dostał antybiotyk i maść na te rosnące jajeczka :diabloti: Pan doktor na wychodne powiedział - chwal się póki jeszcze masz czym :eviltong: A tak na poważnie to Maks ma reakcję alergiczną na nici chirurgiczne :-( Dlatego to puchnie. Narazie ma przyjmować leki aż nić się nie rozpuści. Jestem troszkę spokojniejsza i lżejsza o 150 zł :shake:

Posted

Narazie się docieramy :mad:

Co do Maksa to wczoraj przyniósł mi pasażera na gapę :mad: Nie dość że jest nas już czwórka to on mi jakiś zwirzyniec znosi :mad: Szybko go eksmitowaliśmy :mad: mam nadzieję że nic złego się nie stanie :roll: Zakropiliśmi na wszelki wypadek (żeby nie powiększać liczby domowników - advocate)

Maks ma coraz mniejsze te wydmuszki - chyba organizm reaguje na leki :multi: acha ranę po zszywkach smarujemy maścią z antybiotykiem :roll: Ostatnio w mojej małej apteczce - zrobiła się duża apteka :roll: Chyba muszę jakiś większy pojemnik wynaleść. :roll:

Posted

Hippies napisał(a):
Narazie się docieramy :mad:

Mmmm....no to gratuluję i oby tak dalej :cool3: :loveu:

Hippies napisał(a):

Maks ma coraz mniejsze te wydmuszki - chyba organizm reaguje na leki :multi: acha ranę po zszywkach smarujemy maścią z antybiotykiem :roll: Ostatnio w mojej małej apteczce - zrobiła się duża apteka :roll: Chyba muszę jakiś większy pojemnik wynaleść. :roll:

No to tylko się cieszyć, ze wydmuszeczki coraz to mniejsze i tfu tfu nie zapeszamy ;)
A kiedy będzie zdjęcie w koronkowych stringach :diabloti: ja nie zapomniałam o tym :eviltong:

Posted

Marta uważaj na obtarcia:evil_lol:

No Maksiu proszę nie znosić do domu więcej przybłęd:shake:
Grunt, że wydmuszki robią się małe. -----> Nie czytaj tego Maksowi:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Tak wszystko jak w najlepszym porządku :multi:

A jutro jest .... ten dzień :diabloti:

Maks jeszcze nic nie wie ale zrobię mu serniczek na zimno z jedną świeczuszką :cool3: Mama z tatą wczoraj dzwonili z Francji że w weekend przyjadą z prezentem ;)

Moj najukochanszy Maksik jutro skończy rok :cool3: pobytu w SWOIM nowym domku :multi:. Przezszliśmy razem już tak dużo że teraz to musi być już tylko lepiej :loveu:

Posted

Ja też dokładam się do życzeń dla Maksia :loveu:
Wszystkiego Naj Naj Naj :new-bday::new-bday::new-bday:
I nie choruj już nigdy...przenigdy :mad:

• 2 weeks later...
Posted

Zalatana zalatana .... niestety :oops: ale robimy remont generalny kuchni ... a potem reszty ;)

Co do Maksa to ... tak się przywiązał do TZ że ... na powitanie wyłamał mu "jedynkę" :diabloti: Tak strasznie chciał mu dać buzi :siara:

Narazie chłopaki się dogadali :hmmmm: tak sądzę :grins:

Przed nami jeszcze przetarcie z Sarą -rotwailerką - Matiego, która do kompletu ma z nami zamieszkać. Ale z tym to będzie najtrudniej :eek2: bo Maks to przecież aniołek :saint1:

Posted

Hippies napisał(a):

Co do Maksa to ... tak się przywiązał do TZ że ... na powitanie wyłamał mu "jedynkę" :diabloti: Tak strasznie chciał mu dać buzi :siara:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hippies napisał(a):
Przed nami jeszcze przetarcie z Sarą -rotwailerką - Matiego, która do kompletu ma z nami zamieszkać. Ale z tym to będzie najtrudniej :eek2: bo Maks to przecież aniołek :saint1:

Wesoło macie...znaczy się :cool3:

Posted

Nie uwierzycie :laugh2_2: ja sama w to nie wierze :shiny: wszystko jest nadobrej drodze ;)

Wczoraj byliśmy na długim spacerku z Maksem Sarą i TZ. Nie poczatku Sara pokazała Maksowi :mad: kto jest starszy i kto rządzi i wiecie co ? .... Maks na to przystał :multi: Ganiali po polach jakby się znali od małego. Maks nie robił żadnych podchodów na tle seksualnym ... hihihi poszło to w niepamięć chyba już. Szli nawet na jednej smyczy :razz: Po spacerku postanowiliśmy sprawdzić czy wejdą razem do jednego auta (takie ćwiczenie na sucho) no i ku mojemu zdziwieniu (nie uwierzysz florida ;) ) siedzieli razem :cool3: Była mała przepychanka słowna - ale Sara znowu go ustawiła :evil_lol: Jakby to powiedzieć - kobieta nim rządzi :megagrin: Szkoda tylko że nie mieliśmy aparatu żeby to wszystko udokumentować, bo spacer taki z partyzanata był, ale może w poniedziałek pojedziemy znowu na spacerek - to już napewno z aparatem :diabloti:

Posted

No to rzeczywiście wszystko jest na dobrej drodze :multi:
Nareszcie się zaczyna układać wszystko :cool3: :loveu:
A Maks hmm...prawdziwy Dżentelmen :eviltong:
Czekamy na foteczki ze spacerku (poniedziałkowego) !!!