Ziutka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Hippies napisał(a): Musicie mi wybaczyć ale chyba spotkałam odpowiedniego ludzia i tak jakoś na wiosnę :loveu: Uhhhhhh :cool3: no to wybaczam :diabloti:....i powodzenia życzę :loveu: ;) Quote
Agga Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Marta dziś piętek jesu ja zdaje sobie sprawę co TY czujesz bo mnie roznosi w domu z niepewnosci Quote
Agga Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ok gorące wieści z Niemodlina z domu Maksa. Wyniki biopsji: seminoma pestis (nasieniak jądra). dokładne wskazówki i rokowania bede znala w poniedzialek. Pani w klinice powiedziala zebym sie nie martwila ze to typowy guz jader i ze bardzo rzadko daje przerzuty. Ywlaszcza jak wyciety jest z zapasem tkanki zdrowej i calkowita kastracja. A na Fotki musicie poczekac. Marta mimo tego, ze uslyszala takie wiesci jest zdenerwowana. Quote
zurdo Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Dzięki za wieści. Marta, wszystko będzie dobrze :kciuki: Quote
florida_blue Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 pewnie , że będzie dobrze :) ciocia florida znów się zapowiada na kawę i obejrzeć wydmuszki Maksia jak tylko bedzie przejazdem :) Quote
Hippies Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie :cool3: Ciocia Florida i inne ciocie są zawsze u nas mile widziane :diabloti: Maks pokazuje jak bardzo mile widziane, wielkim lizaniem :diabloti: Co do zdrówka Maksa to chyba znowu mu to puchnie :shake: jutro jadę ściągnąć te zszywki to zapytam czy dalej będzie brał zastrzyki. Acha no i jutro jeszcze rozmowa co to za cholerstwo wywaliliśmy z Maksa. Quote
Agga Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Maks no jajeczka mają być wydmuszkami a nie balonikami zrozumiano!!! Nie strasz pani:mad: Marta to czekamy na wieści. Quote
Agga Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Maksiu alergiku kochany ale mnie nastraszyłes:-( Ale dobrze, że to tylko tyle:p Quote
Hippies Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No i wróciliśmy z Wrocka. Maks ma ściągnięte szwy. Dostał antybiotyk i maść na te rosnące jajeczka :diabloti: Pan doktor na wychodne powiedział - chwal się póki jeszcze masz czym :eviltong: A tak na poważnie to Maks ma reakcję alergiczną na nici chirurgiczne :-( Dlatego to puchnie. Narazie ma przyjmować leki aż nić się nie rozpuści. Jestem troszkę spokojniejsza i lżejsza o 150 zł :shake: Quote
Ziutka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Zdrowia dla Maksymilianka :loveu: Martuś...a jak tam druga połówka :cool3: :oops: Quote
Hippies Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Narazie się docieramy :mad: Co do Maksa to wczoraj przyniósł mi pasażera na gapę :mad: Nie dość że jest nas już czwórka to on mi jakiś zwirzyniec znosi :mad: Szybko go eksmitowaliśmy :mad: mam nadzieję że nic złego się nie stanie :roll: Zakropiliśmi na wszelki wypadek (żeby nie powiększać liczby domowników - advocate) Maks ma coraz mniejsze te wydmuszki - chyba organizm reaguje na leki :multi: acha ranę po zszywkach smarujemy maścią z antybiotykiem :roll: Ostatnio w mojej małej apteczce - zrobiła się duża apteka :roll: Chyba muszę jakiś większy pojemnik wynaleść. :roll: Quote
Ziutka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Hippies napisał(a):Narazie się docieramy :mad: Mmmm....no to gratuluję i oby tak dalej :cool3: :loveu: Hippies napisał(a): Maks ma coraz mniejsze te wydmuszki - chyba organizm reaguje na leki :multi: acha ranę po zszywkach smarujemy maścią z antybiotykiem :roll: Ostatnio w mojej małej apteczce - zrobiła się duża apteka :roll: Chyba muszę jakiś większy pojemnik wynaleść. :roll: No to tylko się cieszyć, ze wydmuszeczki coraz to mniejsze i tfu tfu nie zapeszamy ;) A kiedy będzie zdjęcie w koronkowych stringach :diabloti: ja nie zapomniałam o tym :eviltong: Quote
Agga Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Marta uważaj na obtarcia:evil_lol: No Maksiu proszę nie znosić do domu więcej przybłęd:shake: Grunt, że wydmuszki robią się małe. -----> Nie czytaj tego Maksowi:loveu: Quote
florida_blue Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 a ja mam w domu chwilowo takie: i mimo, że ciachnięty koniecznie chce przelecieć moja bokserkę... A ona juz po zabiegu - od dawna. Ciesz sie Marta że takiegi nie masz :P Quote
florida_blue Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Martuś, co tam u Maksia słychać ? z wydmuszkami juz wszystko ok? Quote
Hippies Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Tak wszystko jak w najlepszym porządku :multi: A jutro jest .... ten dzień :diabloti: Maks jeszcze nic nie wie ale zrobię mu serniczek na zimno z jedną świeczuszką :cool3: Mama z tatą wczoraj dzwonili z Francji że w weekend przyjadą z prezentem ;) Moj najukochanszy Maksik jutro skończy rok :cool3: pobytu w SWOIM nowym domku :multi:. Przezszliśmy razem już tak dużo że teraz to musi być już tylko lepiej :loveu: Quote
florida_blue Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Wszystkiego najlepszego Maksiu :) Bądz grzeczny dla Marty i kotków :) :bday::tort::BIG: Quote
Ziutka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ja też dokładam się do życzeń dla Maksia :loveu: Wszystkiego Naj Naj Naj :new-bday::new-bday::new-bday: I nie choruj już nigdy...przenigdy :mad: Quote
Agga Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Maksiu wszystkiego najlpeszego. Twoja pani taka zalatana, że nie chce nam pisac o TOBIE:mad: Quote
Hippies Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Zalatana zalatana .... niestety :oops: ale robimy remont generalny kuchni ... a potem reszty ;) Co do Maksa to ... tak się przywiązał do TZ że ... na powitanie wyłamał mu "jedynkę" :diabloti: Tak strasznie chciał mu dać buzi :siara: Narazie chłopaki się dogadali :hmmmm: tak sądzę :grins: Przed nami jeszcze przetarcie z Sarą -rotwailerką - Matiego, która do kompletu ma z nami zamieszkać. Ale z tym to będzie najtrudniej :eek2: bo Maks to przecież aniołek :saint1: Quote
Ziutka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Hippies napisał(a): Co do Maksa to ... tak się przywiązał do TZ że ... na powitanie wyłamał mu "jedynkę" :diabloti: Tak strasznie chciał mu dać buzi :siara: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hippies napisał(a): Przed nami jeszcze przetarcie z Sarą -rotwailerką - Matiego, która do kompletu ma z nami zamieszkać. Ale z tym to będzie najtrudniej :eek2: bo Maks to przecież aniołek :saint1: Wesoło macie...znaczy się :cool3: Quote
Hippies Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Nie uwierzycie :laugh2_2: ja sama w to nie wierze :shiny: wszystko jest nadobrej drodze ;) Wczoraj byliśmy na długim spacerku z Maksem Sarą i TZ. Nie poczatku Sara pokazała Maksowi :mad: kto jest starszy i kto rządzi i wiecie co ? .... Maks na to przystał :multi: Ganiali po polach jakby się znali od małego. Maks nie robił żadnych podchodów na tle seksualnym ... hihihi poszło to w niepamięć chyba już. Szli nawet na jednej smyczy :razz: Po spacerku postanowiliśmy sprawdzić czy wejdą razem do jednego auta (takie ćwiczenie na sucho) no i ku mojemu zdziwieniu (nie uwierzysz florida ;) ) siedzieli razem :cool3: Była mała przepychanka słowna - ale Sara znowu go ustawiła :evil_lol: Jakby to powiedzieć - kobieta nim rządzi :megagrin: Szkoda tylko że nie mieliśmy aparatu żeby to wszystko udokumentować, bo spacer taki z partyzanata był, ale może w poniedziałek pojedziemy znowu na spacerek - to już napewno z aparatem :diabloti: Quote
Ziutka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 No to rzeczywiście wszystko jest na dobrej drodze :multi: Nareszcie się zaczyna układać wszystko :cool3: :loveu: A Maks hmm...prawdziwy Dżentelmen :eviltong: Czekamy na foteczki ze spacerku (poniedziałkowego) !!! Quote
florida_blue Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 to tylko pilnuj, żeby Maks tego nie czytał co piszesz bo jak mu wejdziesz na ambicje to bedzie jatka ;) Quote
Recommended Posts