Franca81 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 witam witam. gg mi nie pokazuje wiadomosci przychodzacych to chociaz tu sie przywitam ;) Quote
Hippies Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 A co ty :-( Jeden wielki b....l - normalnie masakra. Maks biały, koty czerwone :diabloti: Ale myślę że jeszcze tak około 1,5 tyg :-( Witaj Fancuś :cool3: dawno Cie nie widziałam :cool3: a byłam wczoraj w Castoramie na zakupach - i zastanawiałam się czy aby Was nie nawiedzić :eviltong: Quote
Franca81 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Hihi. No to byłaś faktycznie bardzo blisko. :evil_lol: Ale mnie nie było bo o 21 wrocilam do Opola a jutro znow jade. :loveu: Napisz co u was słychać. :cool3: bo przez to gg to wole na dogo zagladac :lol: Quote
Ziutka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Hippies napisał(a): Maks biały, koty czerwone :diabloti: To koniecznie trzeba to uwiecznić na fotkach i nam jej tutaj wstawić :mad: Quote
Hippies Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ziutka napisał(a):To koniecznie trzeba to uwiecznić na fotkach i nam jej tutaj wstawić :mad: Ja wszystko wiem, że fotki, ale mam takie rozgwiździe w domu że nie mam do tego głowy. Przepraszam z góry za wszystko i obiecuje się poprawić jak dom wróci do normalności ;) Quote
Agga Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Hej[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No widzisz na spacerkach brakuje mnie czyli paparazzi:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Super, że wszystko się Wam układa. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cieszę się Twoim szczęściem kochana.:multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Może i mnie się w końcu odwróci wszystko:-([/FONT] Quote
Hippies Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Dzisiaj byliśmy na spacerku i oto foto relacja :diabloti: Quote
Ziutka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Wow :multi: ile fotencji :crazyeye: dziękować Martusi :loveu: :loveu: A psiaki jakie posłuszne na tym spacerku :cool3: Quote
Agga Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Czy tylko ja widze małe zdjęcia???[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Marta super fotki.[/FONT] Quote
Hippies Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Nie :mad: nie tylko Ty :mad: Poprostu ja innych nie potrafię wstawić :oops: Quote
Agga Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Hippies']Nie :mad: nie tylko Ty :mad: Poprostu ja innych nie potrafię wstawić :oops: Ja się tak zastanawiam dziecko moje drogie co ty robisz, że one takie mikroskopijne:evil_lol: Quote
Ziutka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Agga'] Ja się tak zastanawiam dziecko moje drogie co ty robisz, że one takie mikroskopijne:evil_lol: :shiny::shiny::shiny::shiny::shiny: Quote
Hippies Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ziutka napisał(a)::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny: Ha ha ha - fajnie kopac leżącego :watpliwy: juz wam nic nie pokaże :puppydog: Quote
Ziutka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Hippies napisał(a):Ha ha ha - fajnie kopac leżącego :watpliwy: juz wam nic nie pokaże :puppydog: A co to za fochy młoda damo :mad: :eviltong: Agga...ratuj...Ona nam nie będzie pokazywać zdjęć :diabloti: Quote
Agga Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 oooo panienka Marta focha zarzuciła:evil_lol: Też Cie kocham:loveu: Martunia wiesz zdjęcia są malutkie ale nie przejmuj się ja sobie do monitora podchodzę z lupą i jest git:eviltong::diabloti: Musze Ci chyba pokazać jak wstawiać duże zdjęcia :razz: Quote
Ziutka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Agga'] Martunia wiesz zdjęcia są malutkie ale nie przejmuj się ja sobie do monitora podchodzę z lupą i jest git:eviltong::diabloti: :biggrina::biggrina: [quote name='Agga']Musze Ci chyba pokazać jak wstawiać duże zdjęcia :razz: No właśnie...:cool3: i będzie po problemie ;) i zero fochów :diabloti: Quote
Hippies Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Czyli czekam na instrukcje :mad: bo teraz mamy już aparat więc jest szansa :eviltong: Ostatnio na topie mamy walki psów pod klatką :mad: z Maksem w roli głównej :mad: Quote
florida_blue Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 a to Martuś zakłady chociaz rób - przy okazji kaske zarobisz :diabloti: Quote
Hippies Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 florida_blue napisał(a):a to Martuś zakłady chociaz rób - przy okazji kaske zarobisz :diabloti: Zarobisz zarobisz ... :roll: Narazie to tylko wydaję :roll: Dzisiaj o 18 Maks ma umówioną lekcję wychowania, ciekawa jestem czy to coś da :roll: Quote
Ziutka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Hippies napisał(a): Dzisiaj o 18 Maks ma umówioną lekcję wychowania, ciekawa jestem czy to coś da :roll: No i jak poszła pierwsza lekcja dobrego wychowania ??? Napisz cosik bośmy ciekawe :mad: Quote
Recommended Posts