florida_blue Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial]ok. 4 lata (??) Sprawiał wrazenie jakby reagował troche na imie MAX - [/FONT]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=201695976 [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Max jest bardzo bardzo spokojny, chętnie się bawi - z pasją oskubuje patyki z kory, wchodzi do wody, przyjazny w stosunku do suczek (PODOBNO do psów agresywny), ładnie chodzi na smyczy. W kojcu bardzo smutny, apatyczny i mało kontaktowy - zmienia się po wyjściu na spacer. [/FONT] [FONT=Arial]Ma miłą, mięciutką sierść, ale jest bardzo wychudzony i ma dużo odleżyn... To typowy pies na kanapę - jak każdy bokser ;)[/FONT] ma rany na krawędziach uszków - trzepiąc głową rozbija strupki, to krwawi .... te rany się odnawiają wciąż... gojąc sie swędzą i znów trzepie uszami... błedne koło... [FONT=Arial][SIZE=3] pies przebywa w schronisku w czestochowie z pasją obgryzamy korę :> oczywiście żabą tez jest : do wody włazimy: tarzamy sie : i jeszcze profil: siadać za dobrze nie umiemy :> ale w koncu sie udało myziankom oddajemy się z rozkoszą :) [/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 O jesu znowu kolejny:shake: płakać się chce a co to będzie w wakacje:placz: Czy wiadomo od kiedy tam siedzi?? Quote
florida_blue Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 nie wiem dokładnie, ale niedawno, ze 2 tyg moze ... Quote
Dharma Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69331 BAZAREK dla boksiow. Grawerowane cudenko na pomoc bezdomnym. Quote
Ziutka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 O mamo.......kolejna bida :placz: jakiż On piekny....hopsiaj na pierwszą strone....domek dla boksia potrzebny :-( spójrzcie na te smutne oczy :shake: Quote
Ziutka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Nikt do Maxa nie zagląda :placz: Piekny, wspaniały psiak tak pilnie potrzebuje nowego domu :-( Hopsiaj Maxiu na pierwszą strone. Quote
Ziutka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Czy Max jest już na bokserywpotrzebie.pl ?? Dziewczyny może go wrzucicie?? Piękny pies, napewno szybko znajdzie domek. Quote
Ziutka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Maxiu to piekny psiak.........czy ktos go pokocha :placz: :placz: Quote
Ziutka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dogomaniacy co z Wami :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nikt do boksia nie zagląda :mad: nawet osoba która wątek założyła............no pieknie, i jak ten chłopak ma znaleźć domek :shake: skacz kochany na pierwszą strone........ciotka Ziuta Cię podniesie. Quote
Ziutka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Może ktoś... Może gdzieś... Może kiedyś... Maxiu wierze, że Ci sie uda znaleźc super domek :-( Szkoda, że tylko Ja tu zaglądam :roll: Quote
florida_blue Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Jutro odwiedze Maksia :) (tzn dzisiaj ;) ) Quote
joaaa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Wstawiłam Maxa na stronę adopcyjną. Florida, czy kontakt może byc ewentualnie przez Ciebie? Jeżeli tak to podaj mi telefon na pw. Quote
florida_blue Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 oczywiscie, że tak :) mój tel 507 384 974 Kamila bardzo dziekuję :) Quote
florida_blue Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Maksio już na Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=201695976 Quote
Ziutka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 No to sobie z Maxiem na pierwszą powędrujemy :cool3: Quote
izabela.szczepaniak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Przepraszam że mnie tu tak długo nie było :oops: I co tam nowego u tego faflusia???? Może chociaż DT by się znalazło:roll: Quote
Ziutka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 I podnosimy faflunka na pierwszą stronkę :cool3: Domku znajdź się szybko :-( Quote
florida_blue Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 mam nadzieje, że nie bedzie w tym schronisku zbyt długo .... skórę wypadałoby zacząć leczyć .... Quote
Recommended Posts