Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

florida_blue napisał(a):
jasne ze mozesz :> tylko sobie tak pomyslałam, ze moze Ty bylas domek wizytowac :D

Ja nie mam nic przeciwko :diabloti: wizytacji :diabloti: :drink1::diabloti:

A tak na marginesie to nie ma fotek bo mam rozstrój nerwowy :shake: Maks przechodzi samego siebie :mad: sąsiedzi piszą petycję :mad: A ja nie wiem już co robić :cry:

Posted

Franca81 napisał(a):
Ale chodzi o to, że wyje jak jest sam? A w domciu jest sam czy z sunia Tżta?

No właśnie Martuś, co się dzieje ??? :roll:

• 2 months later...
  • 6 months later...
Posted

Franca81 napisał(a):
No w końcu jakieś fotki :multi:

Francuś Ty mi tu nie fotkuj !!! Tylko pakuj się do PKP i przyjeżdżaj :mad: to zobaczysz nas w realu :diabloti: a i może kota dostaniesz w prezencie :cool3:

Posted

Hippies napisał(a):
Francuś Ty mi tu nie fotkuj !!! Tylko pakuj się do PKP i przyjeżdżaj :mad: to zobaczysz nas w realu :diabloti: a i może kota dostaniesz w prezencie :cool3:

A to ja nie wiedziałam że to zaszczyt zobaczyć was w hipermarkecie. już się tak nie chwal bo też mam Reala. :diabloti:

Na chwilę obecną jeden kociak mi wystarczy :evil_lol: Tym bardziej, ze sterylka jeszcze przed nami a ja już od zmysłów odchodzę.... Więc kota to mam i na kolanach i kota czasem dostaje. :evil_lol:

• 2 months later...
Posted

Witam Witam Witam

Wiem nie było nas ... noooo troszkę :razz: bo .... :diabloti: obowiązki ... obowiązki :diabloti:

Wczoraj dostałm linka do pewnej strony na dogo :shake: wierzyć mi się nie chce jak łatwo można kogoś zrównać z ziemią :mad:

Po przeczytaniu wszystkiego jestem zaniepokojona :roll: ponieważ nikt nie pyta czy aby Maks dobrze trafił ? Czy aby ta adopcja była dobrze przemyślana :shake: A może Kacpra przeznaczyłam na potrawkę dla Maksa :diabloti: Normalnie paranoja :angryy: Nie piszę na tamtej stronie bo ręce mi opadają :angryy: Ale na swojej mogę

Dziewczyny ja apeluję o zdrowy rozsądek - zastanówcie się jak łatwo jest kogoś zniszczyć, odebrać komuś ochotę do życia - po jednym incydenice - a gdzie jest to wszystko co ktoś zrobił dla innych ... Uratowanie nawet jednego życia jest ważne ... jeżeli robi to ktoś bezinteresownie ! Poświęcając swój czas. Wiem wiem że każdy poświęca swój czas ale to dlaczego nie spalimy jej na stosie :angryy: bo coś nie wyszło :angryy: a może .... z rezta teraz pewnie i ja pójdę na stos :razz: Tylko weźcie pod uwagę, że ja mam czwórkę głodomorów z problemami których nikt nie przygarnie :diabloti:

I jeszcze jedno jeżeli macie coś do kogoś i wiecie jak dokładnie było to moim zdaniem powinniście załatwić to między sobą, a nie na forum ... a jeżli ktoś jest niewinny a wy zniszczycie mu życie - i przy okazji innym to co ?
Żeby ktoś był winny to trzeba mu jeszcze to udowodnić a dopiero potem rzucać kamieniem a nie odwrotnie. Nie uważacie ?

Dzięki za wszystko florida - bez Ciebie mój świat byłby uboższy w dwa istnienia które kocham bezgranicznie pomimo ich wad

Posted

Hippies napisał(a):
Witam Witam Witam

Wiem nie było nas ... noooo troszkę :razz: bo .... :diabloti: obowiązki ... obowiązki :diabloti:

Wczoraj dostałm linka do pewnej strony na dogo :shake: wierzyć mi się nie chce jak łatwo można kogoś zrównać z ziemią :mad:

Po przeczytaniu wszystkiego jestem zaniepokojona :roll: ponieważ nikt nie pyta czy aby Maks dobrze trafił ? Czy aby ta adopcja była dobrze przemyślana :shake: A może Kacpra przeznaczyłam na potrawkę dla Maksa :diabloti: Normalnie paranoja :angryy: Nie piszę na tamtej stronie bo ręce mi opadają :angryy: Ale na swojej mogę

Dziewczyny ja apeluję o zdrowy rozsądek - zastanówcie się jak łatwo jest kogoś zniszczyć, odebrać komuś ochotę do życia - po jednym incydenice - a gdzie jest to wszystko co ktoś zrobił dla innych ... Uratowanie nawet jednego życia jest ważne ... jeżeli robi to ktoś bezinteresownie ! Poświęcając swój czas. Wiem wiem że każdy poświęca swój czas ale to dlaczego nie spalimy jej na stosie :angryy: bo coś nie wyszło :angryy: a może .... z rezta teraz pewnie i ja pójdę na stos :razz: Tylko weźcie pod uwagę, że ja mam czwórkę głodomorów z problemami których nikt nie przygarnie :diabloti:

I jeszcze jedno jeżeli macie coś do kogoś i wiecie jak dokładnie było to moim zdaniem powinniście załatwić to między sobą, a nie na forum ... a jeżli ktoś jest niewinny a wy zniszczycie mu życie - i przy okazji innym to co ?
Żeby ktoś był winny to trzeba mu jeszcze to udowodnić a dopiero potem rzucać kamieniem a nie odwrotnie. Nie uważacie ?

Dzięki za wszystko florida - bez Ciebie mój świat byłby uboższy w dwa istnienia które kocham bezgranicznie pomimo ich wad

Witaj Hippies
ja powiem tak
jak doskonale wiem ze adopja jest suuuper to tez troszke sobie odpuszczam
nie nalezy zyt mocno molestowac ludzi tylko za to ze sa dobrzy..
ale tam gdzie moje serce cos wyczuje
lece i niucham jak gonczy....:cool3:
wiec wiedzac ze u Ciebie maja raj dali Ci spokoj i nie pytaja o Maksa
[te dwie łapy odgryzione ,to pestka;)ma jerszcze dwie]
jest super Maksiowi
widziałam i nie ma co pytac...
pozdrawiam i szczescia malutka
ucałuj ferajne:loveu:

Posted

Ojjjjjjjj aż tak to nie :diabloti: jaki raj? :diabloti: musiałabyś zapytać mojej kocicy :diabloti: jak jej Sara co chwilę chce :mad: spuścić :diabloti: No i Maksa który chce spać na łóżku a już nie wolno :roll: Ale nie oto idzie. Poprostu wkurza mnie jak jednym posunięciem można zniszczyć człowieka (napewno wiesz co mam na myśli) nie widząc co zrobił dobrego tylko to co wdług innych źle zrobił. Poprostu wg mnie jak się nie ma dowodów że ktoś psy wywozi byle gdzie to się nie mówi, że lepiej dla psów byłoby gdyby nie trafiły w ręce tej osoby. Bo sama wiesz, że nie każdy domek jest zachwycony forum dogo i wkleja fotki i opisy i że raz sprawdzony dom może stać się nieodpowiedzialny. Pedro też był u mnie kilka dni i niestey z Maksem się niedogadali i nikt nie zostawił nas na pastwę losu z problemem, więc ja do nich nic nie mam a nawet jestem wdzięczna za Maksa i Kacpra - chociaż czasmi dają mi popalić :mad:

Posted

Hippies napisał(a):
Ojjjjjjjj aż tak to nie :diabloti: jaki raj? :diabloti: musiałabyś zapytać mojej kocicy :diabloti: jak jej Sara co chwilę chce :mad: spuścić :diabloti: No i Maksa który chce spać na łóżku a już nie wolno :roll: Ale nie oto idzie. Poprostu wkurza mnie jak jednym posunięciem można zniszczyć człowieka (napewno wiesz co mam na myśli) nie widząc co zrobił dobrego tylko to co wdług innych źle zrobił. Poprostu wg mnie jak się nie ma dowodów że ktoś psy wywozi byle gdzie to się nie mówi, że lepiej dla psów byłoby gdyby nie trafiły w ręce tej osoby. Bo sama wiesz, że nie każdy domek jest zachwycony forum dogo i wkleja fotki i opisy i że raz sprawdzony dom może stać się nieodpowiedzialny. Pedro też był u mnie kilka dni i niestey z Maksem się niedogadali i nikt nie zostawił nas na pastwę losu z problemem, więc ja do nich nic nie mam a nawet jestem wdzięczna za Maksa i Kacpra - chociaż czasmi dają mi popalić :mad:

Nie matw sie:shake:
tak jest ze sa tacy ktorzy sie chwala i daja fotki i opisy a inni nieeee:shake:
i sie godzimy na to.....
pies ma się dobrze i nie przeszkadzac:shake:

Posted

A oto urywek z ciężkiego dnia harówki Maksa:

Strażnik domowego ogniska:

Zbliżenie :cool3:

Publika a zarazem kontrola jakości :diabloti:

No i wytchnienie po ciężkiej pracy :razz:

Posted

A to druga zmiana :diabloti:

I podwójna obsada :razz:

Czy ktoś z was ma lepszych palaczy :diabloti:

Ja już się nie boję o domowe ognisko :eviltong: bo i palacze i kontrola jakości są niezastąpieni :razz:

Posted

Andzia ja też nie miałam do sierpnia tego roku ;) ale uwierz mi to nie problem - ja mieszkam w bloku :cool3: z "innymi" sąsiadami a i tak udało mi się załatwić pozwolenie :diabloti:

Posted

Hippies napisał(a):
Andzia ja też nie miałam do sierpnia tego roku ;) ale uwierz mi to nie problem - ja mieszkam w bloku :cool3: z "innymi" sąsiadami a i tak udało mi się załatwić pozwolenie :diabloti:

w bluku? kominek? no to ja cię podziwiam:p a kaloryfery odciełaś?:cool3:

Posted

Nie, kaloryfery są na miejscu :evil_lol: oprócz kominka mam swoje ogrzewanie gazowe ;) ale to za drogi interes :shake: więc dlatego kominek :p - przezorny ubezpieczony ... hahaha

Ale u nas w bloku nie ma zbiorczego ogrzewania, każdy ma swoje.

Posted

Hippies napisał(a):

Ale u nas w bloku nie ma zbiorczego ogrzewania, każdy ma swoje.

aaaa...no to widzisz...masz lepiej...u nas nie zgodzili się, żeby ktos sobie mógł odciać kaloryfery (mamy spółdzielcze z kotłowni)...jeden gosć tak zrobił to podali go do sądu, ze nie płaci bo..przecież rury od pionu i tak mu grzeją:diabloti:

• 1 month later...