Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No już piszę co i jak :cool3:

A więc Francuś umówiliśmy się z Twoim kolegą ale .... jak zawsze jest ale :eviltong:

Kolega nas pogonił :eviltong: jak się dowiedział kim jest Mati ;) wyjął telefon i zadzwonił do jego brata .....

No i tak własnie Maks będzie miał prywatnego własnego nauczyciela :razz: to tak w dużym skrócie ;)

Brat Matiego jest policjantem, przewodnikiem psa, ale jakoś do głowy mi nie przyszło że można jego poprosić o pomoc :roll:

Francuś ten Andrzej to super kolega brata Matiego, razem jezdzili na szkolenia itp. więc stwierdził że nie ma sensu żeby nas kroił z kasy jak wszystko może zostać w rodzinie :diabloti:

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za pamięć i również wszystkiego dla Was najlepisiejszego, a Tobie Martuś życzymy, żeby się wszystko, co ma się ułożyć – ułożyło jak najlepiej, zwłaszcza z tymi, co zawsze najwięcej problemów sprawiają :lol:
:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

Posted

Wielkie dzięki za życzonka Zurdo :p

Maks wczoraj był na pierwszej swojej lekcji :cool3: przyznam, że nie było łatwo ponieważ uczeń się buntował :roll: buntował :roll: i buntował :roll:.
Ale po ponad godzinnym buncie nastąpił przełom :multi: - potrafi równać :eviltong: ale nie na długo :roll: za to dziewczyny go interesowały ;) bo były dwie :eviltong: blondyna i czarnula :cool3:.
Ale do rzeczy ... mamy ćwiczyć, ćwiczyć .... i jeszcze raz ćwiczyć :painting: a jak się nam znudzi równanie to .... dalej ćwiczyć :niewiem: na razie to tyle z edukacji Maksa, za to ja dostałam 200 stron do przeczytania :eek2: - Maks nie ma dla mnie litości :help1:

Posted

hihihi teraz to dopiero wyjdzie jak rozpuszczony jest Maks. Ale nie martw się jak ja szkoliłam ADHD to mialam do krwi odciski na rekach. ;) No a poza szkoleniem czyli na spacerkach nadal musialam sie szarpac z ponad 40 kg by pokazac ze ma rownac. ;) Ale skutki byly widoczne po..... kilku miesiącach. ;D

Tak więc kategorycznie piłuj Maksa. Jest starszy i chyba mniej szalony od ADHD wiec dasz rade !! :)

Posted

Franca81 napisał(a):
Ale skutki byly widoczne po..... kilku miesiącach. ;D Tak więc kategorycznie piłuj Maksa. Jest starszy i chyba mniej szalony od ADHD wiec dasz rade !! :)

:eek2::eek2::eek2::eek2::eek2: po kilku miesiącach :eek2::eek2::eek2::eek2::eek2:

Francuś nie strasz mnie :wallbash:

Posted

Hippies napisał(a):
:eek2::eek2::eek2::eek2::eek2: po kilku miesiącach :eek2::eek2::eek2::eek2::eek2:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

:scared:

Posted

Oj Martuś chciałam wtedy napisać że szkoliłam młodego z full energią i z ADHD wiec tak duzo czasu nam zajelo tlumaczenie psinie ze ja żądzę a on równa ;)

Maksowi na bank pojdzie szybciej :)

Posted

Mam następne fotki ze spacerku Maksa i Sary ;) tylko jak je wstawie to znowu powiecie że mikroskopijne :shake:
A wieć komu przesłać żeby wstawił ??? Lub kto poda mi instrukcje ???

Posted

Robię próbę wstawiania fotek :cool3:

To zdjęcie dokumentuje że Sara i Maks się dogadali :diabloti:

Florida pamiętasz jak Pedro miał siedzieć z Maksem ? Nawet przez kratę chciał go zjeść :mad: a tu - symbioza :multi:

Posted

Będzie więcej fotek tylko z tym wstawianiem mam malutki problem :oops:

Jutro przyjeżdża do nas na stałe Sara, trochę się tego boję. - trzymajcie kciuki żeby wszyscy się dogadali.

Posted

Hippies napisał(a):
Będzie więcej fotek tylko z tym wstawianiem mam malutki problem :oops:

Ohh...dajesz radę widzę, jeszcze kilka prób i będziemy mieć normalny rozmiar ;)

Hippies napisał(a):
Jutro przyjeżdża do nas na stałe Sara, trochę się tego boję. - trzymajcie kciuki żeby wszyscy się dogadali.

Uhhh, no to czeka Was wyzwanie ale Martuś, dacie radę i wsio się ułoży, zobaczysz. Trzymam kciuki rzecz jasna i pisz nam info co i jak :razz:

Posted

Ziutka napisał(a):
Uhhh, no to czeka Was wyzwanie ale Martuś, dacie radę i wsio się ułoży, zobaczysz. Trzymam kciuki rzecz jasna i pisz nam info co i jak :razz:

Musimy dać radę :diabloti: tylko chyba najgorzej będzie z kotami bo one nie są skore do przyjmowania nowych lokatorów :mad:

Posted

Hippies napisał(a):
No własnie nie wiem :roll: zobaczymy jutro wieczorem :diabloti:

Łojjj :diabloti: myślałam, że już było wcześniej jakieś zapoznanie :cool3:

Posted

A więc :cool3: psy się dogadały :diabloti: nie obyło się oczywiście bez :mad: ale jest już ok :multi:

Co do kotów to trudniejsza sprawa :roll: Kacper cały czas spaceruje przed Sarą po szafie :roll: żeby ją wq.... :angryy: Selka natomisat wybiera miejsca niedostępne dla oczu Sary :roll: Ale myślę że lada dzień będzie wszystko w normie.

Noc minęła nawet spokojnie poza małymi incydentami. W pewnym momencie miałam wrażenie że łóżko nie jest nasze tylko psów i chyba przeszkadzaliśmy im w kamiennym snie na naszych nogach :diabloti: tzn nasza pozycja była przekomiczna - spałam z kolanami pod zębami :roll: a TZ głową i plecami na łóżku natomiast nogami na ziemi :shake: normalnie istny cyrk :mad: Dzisiaj ma sie to zmienić :mad: zobaczymy jutro .... :diabloti: