Agga Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Marta ucałuj swój zwierzyniec :D Cieszę się, że się dzisiaj spotkałyśmy. Quote
Hippies Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Agga napisał(a):Marta ucałuj swój zwierzyniec :D Cieszę się, że się dzisiaj spotkałyśmy. Agga jak zawsze mogę na Ciebie liczyć - Bardzo ale to bardzo Ci dziękuję !!!! Już piszę co się działo Maks miał zapalenie cewki moczowej - sikał krwą - WYLECZONY Sara miała początek ropomacicza - ale szybka reakcja i jest już uratowana, a do tego wycięte guzy z macicy - AGGA była cały czas ze mnaą 23.12.09 w klinice podczas zabiegu - i za to wielkie ukłony i podzękowania bo ja sama nie dałabym rady Aguś W między czasie wydarzyło się jeszcz parę innych dziwnych incydentów - ALE WASZYSTKO JUŻ pod KONTROLĄ CZEKAMY TERAZ NA NOWY 2010 - i MAMY NADZIEJĘ ŻE BĘDZIE LEPSZY !!!!! Quote
Agga Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Marta nie dziękuj kochana. Po prostu byłam i już . Tez byś tak zrobiła. A słuchaj bo my z tego wszystkiego chyba lampy dla Sary nie wzięłyśmy. Napisz jak ona się czuje i jak Max. I mam nadzieję, że święta spokojnie minęły i kontrol u weta również. Quote
Hippies Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Wiesz ja byłam w wigilię na kontroli i kupiłam takie ubranko - więc lampa nie jest już potrzebna Sara już spoko - gania za Selką - więc chyba będzie dobrze, w sobotę będziemy ściągać szwy. Francuś jak fajnie znowu Cię u nas na stronce widzieć hihihi ... słyszałam o Panu Kocicy ... hihihi Quote
Agga Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 słyszałam o Panu Kocicy ... hihihi Ha ha ha Agata już chyba przywykła do tego Quote
Hippies Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 A to dla Was !!! :cool3: Życzenia wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!!! Zdrowia !!! Szczęścia i Miłości !!! Jak widać na załączonych obrazkach :diabloti:: Quote
Franca81 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Już przywykłam, że moja rodowodowa kotka zmieniła się w faceta... :eviltong: Pozdrowienia od pana bez jajec :evil_lol: http://img37.imageshack.us/img37/1410/dscf5418z.jpg Quote
giselle4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi, kufel piwa to za mało, litr szampana by się zdało. Trzeba opić wszystkie troski by następny ROK był BOSKI!!! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Quote
Agga Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Marta fajne zdjęcia. Ale kociaków mi brakuje. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Agata kotek bez jajek też fajny :) Quote
Agga Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A ja po wizycie u Marty. Szalony Max Sara Razem Quote
Hippies Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Agga byłaś bardzo krytyczna ..... Maks - siwek i Sara - bez talii ..... Oj kochana ja nie wiem czy takiego paparazzi następnym razem wpuszczą do domu .... Miałaś jaki retusz zrobić .... Wiesz talię harta ... hihihihi Quote
Agga Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ha ha ha Psy mnie wpuszczą. Widziałaś smutne oczka Maksa jak wychodziłam z pokoju. Quote
Hippies Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 No bo jeszcze nie widział tych fotek :eviltong: Quote
Agga Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Nie marudź kobito. Wyszły całkiem dobrze. Tak wariowały, że ledwo je w kadr złapałam. :) A tak chciałam dodać, że tak potulnych i dobrze ułożonych psiaków to ja już dawno nie widziałam. Po dobranoce na komendę "do pokoju" pieski poszły spać. Quote
Hippies Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Aguś nie zaznaczyłaś że potunych i grzecznych " W DOMU " :diabloti: Quote
Agga Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 O mamusia czepiasz się swoich dzieci. Sara na dworze nawet sama się do domu odprowadzi jak właściciel np. gdzieś zabaluje. Jeszcze by Maxa odprowadziła. Quote
Hippies Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 No tu to masz rację ... hihihi ... tylko że Maks sie niebardzo da odprowadzać. On to do domu bez polownia nie wraca ... hihihi Quote
Hippies Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Kochani !!!! Saruni już nie ma !!! Odeszła od nas w Boże Ciało po wykończjącej chorobie !!!!! Nawet nie wiem co pisać .... Poza tym że tęsknię za jej mokrym nochalem .... za pobudką rano .... za podgryzaniem w rękę ..... Dom jest tak pusty !!!!! Kotów nikt nie pilnuje !!!! KOCHANIE TĘSKNIMY !!!!!! Przepraszam ... Nie było innej możliwości .... Quote
Hippies Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 No i fotki z lecznicy: Opole: Wrocław: Naprawdę ostanie ... kiedy mieliśmy jeszcze nadzieję .... Quote
florida_blue Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 tak mi przykro Martuś ... :glaszcze: Quote
Agga Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Marta Ty wiesz jak mi przykro, rozmawiałyśmy na ten temat. Mogłam chociaż ostatni raz Saruśkę pogłaskać. Teraz biega razem z moją szaloną i Hippisem. Quote
Hippies Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 No i znowu MY :diabloti: widok z perspektywy Maksa :diabloti::diabloti::diabloti: No i reklama koszulki DOGOMANII :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Agga Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Fajne zdjęcie :eviltong: Z wczorajszej wizyty u Marty:evil_lol: Maks Kacper Quote
Recommended Posts