Agga Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Marta gaście światło w pracy maks świeci:loveu: Trochę oszczędności. Tak mnie to uspokoiło co przeczytałyśmy. Teraz czekać aż się wydmuszki zasuszą. Smarować smarować i jeszcze raz smarować. Nie to, że z lampą na głowie to jeszcze resztki klejnotów żółte. Upokorzenie na całej linii. :grab: Quote
Hippies Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Maks pracownik nr 1 :diabloti: Chciał pożreć wszystkich facetów którzy do mnie podchodzili :roll: Miałam dzisiaj ochronę w pracy :eviltong: Quote
Hippies Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Nie dobrze :-( Puściło jedno naczynko i krew wlała się do worka, dlatego taki balon się zrobił. Byłam wczoraj w weta dał mu tabletki i dwa zaszczyki w czwartek następnę i mam obserwować czy się zmniejsza. Ja nie wiem już jakiś pech czy co ? :placz: Quote
Ziutka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Hippies napisał(a):Nie dobrze :-( Puściło jedno naczynko i krew wlała się do worka, dlatego taki balon się zrobił. Byłam wczoraj w weta dał mu tabletki i dwa zaszczyki w czwartek następnę i mam obserwować czy się zmniejsza. Ja nie wiem już jakiś pech czy co ? :placz: Oszzz....:shake: Współczuję Ci Martuś...kurde, będzie dobrze, to chyba nic poważnego do cholery jasnej :roll: Quote
Hippies Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Nie chcę zapeszać - ale chyba obrzęk się zmniejsza :multi: minimalnie ale zawsze coś :grins: Quote
Ziutka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Hippies napisał(a):Nie chcę zapeszać - ale chyba obrzęk się zmniejsza :multi: minimalnie ale zawsze coś :grins: Ufff.....to ja też nie zapeszam (bo umiem qrka wodna :angryy:) tylko po cichu trzymam :thumbs: i czekam na dalsze relacje :cool3: Quote
Agga Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Hippies']Nie dobrze :-( Puściło jedno naczynko i krew wlała się do worka, dlatego taki balon się zrobił. Byłam wczoraj w weta dał mu tabletki i dwa zaszczyki w czwartek następnę i mam obserwować czy się zmniejsza. Ja nie wiem już jakiś pech czy co ? :placz: No Makuś ty nas tak nie trzymaj w niepewności:shake: A mnie się dziś Marta śniły Twoje koty. Selka chciała mnie pożreć, żebyś ty widziała jej agresję:crazyeye:Ciotkę Aggę chciał zjeść:mad:A ja taka dobra dla niej:loveu: Quote
Hippies Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Agga']A mnie się dziś Marta śniły Twoje koty. Selka chciała mnie pożreć, żebyś ty widziała jej agresję:crazyeye:Ciotkę Aggę chciał zjeść:mad:A ja taka dobra dla niej:loveu: Zastanawiam się co Ci się śniło :crazyeye: i aż boję się sobie wyobrazić Selkę w roli ludożercy :crazyeye: No już bardziej mogę sobie wyobrazić sen w którym chowasz przed nią buty (żeby Ci nie nalała :diabloti:) ale żeby chciała Cię pożreć :roll: Quote
Agga Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 No widzisz :roll: Ale i tak ją lubię i jej dzwoneczek:multi::loveu: Quote
Hippies Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Dzwoneczek jest po to, żeby można było ją zlokalizować :diabloti: Byłam dzisiaj u weta :razz: Maks reaguje na leki i może obejdzie się bez ponownego ciachania :multi: W sobotę znowu zastrzyki :roll: Maks chciał odgryść rękę pana doktora :mad: Coś on tych facetów nie lubi ... oj nie lubi ... :niewiem: Quote
Agga Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Hippies napisał(a):Dzwoneczek jest po to, żeby można było ją zlokalizować :diabloti: Byłam dzisiaj u weta :razz: Maks reaguje na leki i może obejdzie się bez ponownego ciachania :multi: W sobotę znowu zastrzyki :roll: Maks chciał odgryść rękę pana doktora :mad: Coś on tych facetów nie lubi ... oj nie lubi ... :niewiem: Dzwoneczek jest po to, żeby spać nie można było:loveu: No to jak reaguje te jest nadzieja, że obejdzie się bez ciachania:lol: uuuuuuuuuu az tak pan doktor mu zalazł za skórę:p No nie dziwie się nie to, że bez klejnotów to jeszcze gmeraja przy wydmuszce:roll: Quote
Ziutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Agga napisał(a): nie to, że bez klejnotów to jeszcze gmeraja przy wydmuszce:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Trzymaj się Maksiorku....wsio będzie dobrze :loveu: Quote
Agga Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Marta ja wiem jaki dziś dzień. Jakbyś miała już wyniki plisss daj znać. Ja umieram z niecierpliwości:roll: Ps. Już wiem nie ma jeszcze wyników. Nadal czekamy. Za to Maks doznał jeszcze większego upokorzenia ze strony swojej pani. Aż mi to nie chce się napisać:p No ok napisze a Marta zamieści fotę jak zrobi. Maks chodzi w damskich ciuszkach a dokładnie w czarnych koronkowych majtkach. Quote
Hippies Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No wiesz co :mad: Miałaś tego nie ogłaszać całemu światu :mad: Quote
Ziutka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Agga napisał(a): Marta zamieści fotę jak zrobi. Maks chodzi w damskich ciuszkach a dokładnie w czarnych koronkowych majtkach. :motz::motz::motz: Dawać fotę :motz::motz::motz: Quote
Agga Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tym razem czekamy na zdjęcia od Marty. Obiecała:loveu::multi::evil_lol: Quote
Ziutka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Agga napisał(a):Tym razem czekamy na zdjęcia od Marty. Obiecała:loveu::multi::evil_lol: MARTUś :mad: :mad: :mad: [SIZE=2]FOTA :eviltong: Quote
Ziutka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ja wiedziałam, że Martucha nam nie pokaże foty :mad: :eviltong: Gdyby Aggie ją miała to już dawno byśmy podziwiały Maksia w majteczkach z koronki :loveu: :diabloti: a tak to nasze niedoczekanie :mad: Quote
Agga Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Obiecała, że zrobi i co obiecanki cacanki. Martuś to jutro wyniki?????:roll: Quote
Hippies Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ale wy jesteście niecierpliwe !!! :mad: Będą fotki tylko muszę pstryknąć. Musicie mi wybaczyć ale chyba spotkałam odpowiedniego ludzia i tak jakoś na wiosnę :loveu: Z fotkami i relcją postaram się wszystko nadrobić w najbliższych dniach, tylko prosze o troszkę wyrozumiałości :diabloti: Maks czuje się dobrze - opuchlizna już malutka wielkości troszeczkę mniejszej niż były jajeczka :cool3: Quote
Agga Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Powiadasz, że motylki i te sprawy?:loveu::diabloti: To dobrze, że Maks ma się lepiej:multi: Quote
Recommended Posts