Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta gaście światło w pracy maks świeci:loveu: Trochę oszczędności.
Tak mnie to uspokoiło co przeczytałyśmy. Teraz czekać aż się wydmuszki zasuszą. Smarować smarować i jeszcze raz smarować. Nie to, że z lampą na głowie to jeszcze resztki klejnotów żółte. Upokorzenie na całej linii. :grab:

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie dobrze :-( Puściło jedno naczynko i krew wlała się do worka, dlatego taki balon się zrobił. Byłam wczoraj w weta dał mu tabletki i dwa zaszczyki w czwartek następnę i mam obserwować czy się zmniejsza. Ja nie wiem już jakiś pech czy co ? :placz:

Posted

Hippies napisał(a):
Nie dobrze :-( Puściło jedno naczynko i krew wlała się do worka, dlatego taki balon się zrobił. Byłam wczoraj w weta dał mu tabletki i dwa zaszczyki w czwartek następnę i mam obserwować czy się zmniejsza. Ja nie wiem już jakiś pech czy co ? :placz:

Oszzz....:shake:
Współczuję Ci Martuś...kurde, będzie dobrze, to chyba nic poważnego do cholery jasnej :roll:

Posted

Hippies napisał(a):
Nie chcę zapeszać - ale chyba obrzęk się zmniejsza :multi: minimalnie ale zawsze coś :grins:

Ufff.....to ja też nie zapeszam (bo umiem qrka wodna :angryy:) tylko po cichu trzymam :thumbs: i czekam na dalsze relacje :cool3:

Posted

[quote name='Hippies']Nie dobrze :-( Puściło jedno naczynko i krew wlała się do worka, dlatego taki balon się zrobił. Byłam wczoraj w weta dał mu tabletki i dwa zaszczyki w czwartek następnę i mam obserwować czy się zmniejsza. Ja nie wiem już jakiś pech czy co ? :placz:

No Makuś ty nas tak nie trzymaj w niepewności:shake:

A mnie się dziś Marta śniły Twoje koty. Selka chciała mnie pożreć, żebyś ty widziała jej agresję:crazyeye:Ciotkę Aggę chciał zjeść:mad:A ja taka dobra dla niej:loveu:

Posted

[quote name='Agga']A mnie się dziś Marta śniły Twoje koty. Selka chciała mnie pożreć, żebyś ty widziała jej agresję:crazyeye:Ciotkę Aggę chciał zjeść:mad:A ja taka dobra dla niej:loveu:

Zastanawiam się co Ci się śniło :crazyeye: i aż boję się sobie wyobrazić Selkę w roli ludożercy :crazyeye: No już bardziej mogę sobie wyobrazić sen w którym chowasz przed nią buty (żeby Ci nie nalała :diabloti:) ale żeby chciała Cię pożreć :roll:

Posted

Dzwoneczek jest po to, żeby można było ją zlokalizować :diabloti:

Byłam dzisiaj u weta :razz: Maks reaguje na leki i może obejdzie się bez ponownego ciachania :multi: W sobotę znowu zastrzyki :roll:

Maks chciał odgryść rękę pana doktora :mad: Coś on tych facetów nie lubi ... oj nie lubi ... :niewiem:

Posted

Hippies napisał(a):
Dzwoneczek jest po to, żeby można było ją zlokalizować :diabloti:

Byłam dzisiaj u weta :razz: Maks reaguje na leki i może obejdzie się bez ponownego ciachania :multi: W sobotę znowu zastrzyki :roll:

Maks chciał odgryść rękę pana doktora :mad: Coś on tych facetów nie lubi ... oj nie lubi ... :niewiem:

Dzwoneczek jest po to, żeby spać nie można było:loveu:
No to jak reaguje te jest nadzieja, że obejdzie się bez ciachania:lol:
uuuuuuuuuu az tak pan doktor mu zalazł za skórę:p No nie dziwie się nie to, że bez klejnotów to jeszcze gmeraja przy wydmuszce:roll:

Posted

Agga napisał(a):
nie to, że bez klejnotów to jeszcze gmeraja przy wydmuszce:roll:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Trzymaj się Maksiorku....wsio będzie dobrze :loveu:

Posted

Marta ja wiem jaki dziś dzień. Jakbyś miała już wyniki plisss daj znać. Ja umieram z niecierpliwości:roll:

Ps. Już wiem nie ma jeszcze wyników. Nadal czekamy.

Za to Maks doznał jeszcze większego upokorzenia ze strony swojej pani. Aż mi to nie chce się napisać:p No ok napisze a Marta zamieści fotę jak zrobi.

Maks chodzi w damskich ciuszkach a dokładnie w czarnych koronkowych majtkach.

Posted

Agga napisał(a):
Marta zamieści fotę jak zrobi.

Maks chodzi w damskich ciuszkach a dokładnie w czarnych koronkowych majtkach.

:motz::motz::motz: Dawać fotę :motz::motz::motz:

Posted

Agga napisał(a):
Tym razem czekamy na zdjęcia od Marty. Obiecała:loveu::multi::evil_lol:

MARTUś :mad: :mad: :mad:
[SIZE=2]FOTA :eviltong:

Posted

Ja wiedziałam, że Martucha nam nie pokaże foty :mad: :eviltong:
Gdyby Aggie ją miała to już dawno byśmy podziwiały Maksia w majteczkach z koronki :loveu: :diabloti: a tak to nasze niedoczekanie :mad:

Posted

Ale wy jesteście niecierpliwe !!! :mad:

Będą fotki tylko muszę pstryknąć. Musicie mi wybaczyć ale chyba spotkałam odpowiedniego ludzia i tak jakoś na wiosnę :loveu: Z fotkami i relcją postaram się wszystko nadrobić w najbliższych dniach, tylko prosze o troszkę wyrozumiałości :diabloti: Maks czuje się dobrze - opuchlizna już malutka wielkości troszeczkę mniejszej niż były jajeczka :cool3: