Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

....Sorry za offa;)
Pani Marto,prosze pomóc
Dante[imie robocze], BOKSER

pies, 1-2 lata, rozpuszczony, dośc karny, charakterystyczna skarpetka, kopiowany ogon, w środę będe wiedziec więcej

I BĘDĄ FOTKI.MOZE KOMUŚ SIE ZGUBIŁ TAKI CWANIAK
TERAZ NIE MOZE TRAFIĆ DO DOMKU I DRAMAT.:-(
pomózcie,dajcie ogłoszenia w swoich miastach
a moze są takie i ktos widział?:crazyeye:dolnośląskie

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hippies napisał(a):
Będzie więcej fotek tylko z tym wstawianiem mam malutki problem :oops:

Jutro przyjeżdża do nas na stałe Sara, trochę się tego boję. - trzymajcie kciuki żeby wszyscy się dogadali.

o - tu cię znalazłam:lol: to miał być szczeniak...moze ascik...a tu proszę - rotek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nieźle, nieźle:diabloti:

Posted

andzia69 napisał(a):
o - tu cię znalazłam:lol: to miał być szczeniak...moze ascik...a tu proszę - rotek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nieźle, nieźle:diabloti:

Miał być ;) ale tak też jest suuuuper :cool3: Tylko Maks nam daje popalić :shake: ale dalej mamy fazę "równania" :roll: i że tak powiem lania w papę jak gryzie psy. Ostatnio to malo sąsiadka ze schodów nie poleciała jak na nią skoczył bo miała mała suczkę na rękach :mad:

Posted

Hippies napisał(a):
Filmików - nie ma :angryy: nie kopie się leżącego :mad:

Martuś nie pitol :mad: zdjęcia już umiesz wklejać więc i filmiki się nauczysz wrzucać :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ziutka']Dokładnie...Agga nic nie robi :eviltong:

Dawaj filmiki :evil_lol:

:scared:

Ja nic nie robię???? O żeszty:mad:
Marta fajowe foty.

Posted

Masz rację florida :razz: sielanka na całego :cool3:

Dzisiaj miałam ostrą kontrolę dzieciaków w domu :roll: ponieważ sąsiedzi się skarżyli że słychać ich w całej okolicy. A więc zamontowałam Wielkiego Brata w kuchni :siara: żeby sprawdzić jak się owi lokatorzy zachowują :mad: Cały dzień śledziłam kroki Maksa pod drzwi :mad: jego pomrukiwanie i szczekanie :mad:

Nie było tak źle na szczęście :roll: z tym że Sara była zamknięta w sypialni bo ona to strasznie drażliwa jest i przez to w domu robi się stereo :roll: nie mówiąc już o super akustyce na klatce schodowej :shake:

A więc w skrócie jak tylko Maks podnosił raban :diabloti: to ja na niego krzyczałam przez skypa z pracy :mad: - no i dawało efekt bo chłopak nie wiedział skąd ja wiem że on drze japę :eviltong:

Jednak cuda techniki się przydają :megagrin:

Posted

Florida - ja go poprostu kocham nad życie :loveu: i nie pozwolę żeby coś mu się stało, a że chłopak ma za uszami "conieco" to staję z lekka na głowie żeby mu to wybić z główki :mad: nie chwaląc się niektóre moje pomysły się sprawdzają :cool3:

Posted

[quote name='Hippies']
A więc w skrócie jak tylko Maks podnosił raban :diabloti: to ja na niego krzyczałam przez skypa z pracy :mad: - no i dawało efekt bo chłopak nie wiedział skąd ja wiem że on drze japę :eviltong:

Jednak cuda techniki się przydają :megagrin:

:turn-l:Ciekawe jak się ludzie w pracy na Ciebie patrzyli jak tak krzyczałaś do monitora :motz:<- oto Marta przed monitorem w pracy

Posted

To na pewno podpada pod jakiś paragraf, taki brak szacunku dla prywatności :mad: Ale nadejdzie dzień, w którym zapomnisz wyłączyć te piekielne urządzenia i usłyszysz głos Szefa/Szefowej albo i jego/jej piekielny śmiech :diabloti:

Posted

Ja naprawdę byłam cierpliwa :diabloti: ale niestety moi sąsiedzi już nie są :shake: Dlatego chciałam sprawdzić kto ma racje :roll: Maks z jego pięknymi oczkami " czyt. jaki ja jestem grzeczny" czy sąsiedzi którzy niedługo zaczną mi grozić eksmisją :roll:

Francuś u mnie to raczej tak wyglądało :-x:comp26::bad-word::niewiem:

• 2 months later...
Posted

Hippies napisał(a):
A ja już myślałam że wszyscy o nas zapomnieli :mad:

Nikt nie zapomniał :eviltong:

No ale może jakieś nowsiejsze foteczki? :mad: Nie uważacie dziewczyny, że Hippies nam się tu ociąga? :cool3: