giselle4 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ....Sorry za offa;) Pani Marto,prosze pomóc Dante[imie robocze], BOKSER pies, 1-2 lata, rozpuszczony, dośc karny, charakterystyczna skarpetka, kopiowany ogon, w środę będe wiedziec więcej I BĘDĄ FOTKI.MOZE KOMUŚ SIE ZGUBIŁ TAKI CWANIAK TERAZ NIE MOZE TRAFIĆ DO DOMKU I DRAMAT.:-( pomózcie,dajcie ogłoszenia w swoich miastach a moze są takie i ktos widział?:crazyeye:dolnośląskie __________________ Dziekuje:lol: Quote
andzia69 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Hippies napisał(a):Będzie więcej fotek tylko z tym wstawianiem mam malutki problem :oops: Jutro przyjeżdża do nas na stałe Sara, trochę się tego boję. - trzymajcie kciuki żeby wszyscy się dogadali. o - tu cię znalazłam:lol: to miał być szczeniak...moze ascik...a tu proszę - rotek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nieźle, nieźle:diabloti: Quote
Hippies Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 andzia69 napisał(a):o - tu cię znalazłam:lol: to miał być szczeniak...moze ascik...a tu proszę - rotek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nieźle, nieźle:diabloti: Miał być ;) ale tak też jest suuuuper :cool3: Tylko Maks nam daje popalić :shake: ale dalej mamy fazę "równania" :roll: i że tak powiem lania w papę jak gryzie psy. Ostatnio to malo sąsiadka ze schodów nie poleciała jak na nią skoczył bo miała mała suczkę na rękach :mad: Quote
Hippies Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Agga']Bardzo chciałabym Was zobaczyć w tym łóżku. Może jakiś filmik?:eviltong: Filmików - nie ma :angryy: nie kopie się leżącego :mad: Quote
Ziutka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Hippies napisał(a):Filmików - nie ma :angryy: nie kopie się leżącego :mad: Martuś nie pitol :mad: zdjęcia już umiesz wklejać więc i filmiki się nauczysz wrzucać :cool3: Quote
Agga Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Hippies']Filmików - nie ma :angryy: nie kopie się leżącego :mad: Ja nic nie robię:diabloti: Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Agga']Ja nic nie robię:diabloti: Dokładnie...Agga nic nie robi :eviltong: Dawaj filmiki :evil_lol: :scared: Quote
Hippies Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Filmików :shake: ale za to mam fotki z oglądania Sopotu :eviltong: Quote
Agga Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Ziutka']Dokładnie...Agga nic nie robi :eviltong: Dawaj filmiki :evil_lol: :scared: Ja nic nie robię???? O żeszty:mad: Marta fajowe foty. Quote
Hippies Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Masz rację florida :razz: sielanka na całego :cool3: Dzisiaj miałam ostrą kontrolę dzieciaków w domu :roll: ponieważ sąsiedzi się skarżyli że słychać ich w całej okolicy. A więc zamontowałam Wielkiego Brata w kuchni :siara: żeby sprawdzić jak się owi lokatorzy zachowują :mad: Cały dzień śledziłam kroki Maksa pod drzwi :mad: jego pomrukiwanie i szczekanie :mad: Nie było tak źle na szczęście :roll: z tym że Sara była zamknięta w sypialni bo ona to strasznie drażliwa jest i przez to w domu robi się stereo :roll: nie mówiąc już o super akustyce na klatce schodowej :shake: A więc w skrócie jak tylko Maks podnosił raban :diabloti: to ja na niego krzyczałam przez skypa z pracy :mad: - no i dawało efekt bo chłopak nie wiedział skąd ja wiem że on drze japę :eviltong: Jednak cuda techniki się przydają :megagrin: Quote
florida_blue Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 jak to czytam co Ty wyprawiasz z Maksem to Bogu dziękuję, że on do Ciebie trafił, bo kto inny to by go ze dwadziescia razy wywalił ... Quote
Hippies Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Florida - ja go poprostu kocham nad życie :loveu: i nie pozwolę żeby coś mu się stało, a że chłopak ma za uszami "conieco" to staję z lekka na głowie żeby mu to wybić z główki :mad: nie chwaląc się niektóre moje pomysły się sprawdzają :cool3: Quote
Franca81 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Hippies'] A więc w skrócie jak tylko Maks podnosił raban :diabloti: to ja na niego krzyczałam przez skypa z pracy :mad: - no i dawało efekt bo chłopak nie wiedział skąd ja wiem że on drze japę :eviltong: Jednak cuda techniki się przydają :megagrin: :turn-l:Ciekawe jak się ludzie w pracy na Ciebie patrzyli jak tak krzyczałaś do monitora :motz:<- oto Marta przed monitorem w pracy Quote
zurdo Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 To na pewno podpada pod jakiś paragraf, taki brak szacunku dla prywatności :mad: Ale nadejdzie dzień, w którym zapomnisz wyłączyć te piekielne urządzenia i usłyszysz głos Szefa/Szefowej albo i jego/jej piekielny śmiech :diabloti: Quote
Hippies Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ja naprawdę byłam cierpliwa :diabloti: ale niestety moi sąsiedzi już nie są :shake: Dlatego chciałam sprawdzić kto ma racje :roll: Maks z jego pięknymi oczkami " czyt. jaki ja jestem grzeczny" czy sąsiedzi którzy niedługo zaczną mi grozić eksmisją :roll: Francuś u mnie to raczej tak wyglądało :-x:comp26::bad-word::niewiem: Quote
Franca81 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Doberek, ja sem netoperek.... :megagrin::PROXY5::stupid: Quote
Ziutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Franca81 napisał(a):Doberek, ja sem netoperek.... :megagrin::PROXY5::stupid: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hippies Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A ja już myślałam że wszyscy o nas zapomnieli :mad: Quote
andzia69 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 widzę, że sielanka pełna gębą!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze, ze nie masz dogów, bo pewnikiem już by miejsca na tej wersalce nie starczyło dla ludzia:eviltong: Quote
giselle4 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ...zaraz zapomnieli:evil_lol: witaj śliczny Maksiu:loveu: Quote
florida_blue Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 andzia, czemu ty wstawiasz foty a nie Marta ? Quote
andzia69 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 florida_blue napisał(a):andzia, czemu ty wstawiasz foty a nie Marta ? a co? nie mogę?:cool3: Quote
Hippies Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 możesz .... możesz ... pewnie że mozesz :diabloti: Quote
Franca81 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Hippies napisał(a):A ja już myślałam że wszyscy o nas zapomnieli :mad: Nikt nie zapomniał :eviltong: No ale może jakieś nowsiejsze foteczki? :mad: Nie uważacie dziewczyny, że Hippies nam się tu ociąga? :cool3: Quote
Recommended Posts