Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciocia wstawi zdjęcia Maksia ... Wiecie ... Maksio juz nie jest taki biedny i kochany jak był kiedyś :roll: teraz to wielkie silne upasione cielątko, bardzo zdesperowane żeby dostać piłeczkę albo pocałowac ciocię :mad::mad::mad:
widac, ze Max rządzi w domku :diabloti:

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

florida_blue napisał(a):
ciocia wstawi zdjęcia Maksia ... Wiecie ... Maksio juz nie jest taki biedny i kochany jak był kiedyś :roll: teraz to wielkie silne upasione cielątko, bardzo zdesperowane żeby dostać piłeczkę albo pocałowac ciocię :mad::mad::mad:
widac, ze Max rządzi w domku :diabloti:

No to czekamy na foteczki tego przystojniaczka :loveu:
A czy zdjęcia jak całuje ciocię Floridę też będą :eviltong: ? ? ? Bo to może być bardzo interesujące :evil_lol:

Posted

Jakie "upasione cielątko :mad:" Chłopak poprostu lubi dobrze zjeść i tyle :diabloti: A poza tym ktoś musi bronić rodziny - nie ? W końcu to facet :grins::grins::grins: więc musi wyglądać !!! :megagrin::megagrin::megagrin:

Ciotka a Ty nie marudz !!! że Cię tak wycałował bo już pół roku mu obiecywałaś że przyjedziesz - więc się nie dziw że własnym oczom nie wierzył i musiał dotknąć jezorem :diabloti:

Posted

Hippies napisał(a):
Jak ktoś chce to mogę wysłać filmiki z Maksem w roli głównej :diabloti:

No jeszcze się pytasz :mad:.........ślij mi natychmiast :diabloti:

Posted

Hippies napisał(a):
No i jakie wrażenia ? Czy zmienił się Maks ? :razz:

Maks jest po prostu..........ahh :loveu: ohh :loveu: i cacyki :loveu:
Spotężniał bardzo...taki prawdziwy chłop z niego :cool3:
I jak jeszcze raz...będziesz dawała fotki Maksa co pół roku :mad: to nie wiem co Ci zrobię :eviltong: :diabloti: toć takim cudeńkiem trzeba się chwalić na prawo i lewo :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Hippies napisał(a):
No i muszę Was zasmucić. Maks ma wykrytego guza jądra :placz: w piątek o 18 będzie miał kastrację. Tak się boję :-(

Martusia...musi być dobrze, nie ma innej opcji :shake:
Jestem z Tobą i Maksem - trzymajcie się, wszystko się uda, zobaczysz ;)

Posted

Dziękuję Wam dziewczyny :-(
Ja od piątku zastanawiam się dlaczego znowu my :placz: no dlaczego ??
Jak zaczęło się w końcu układać :-( to teraz to :-( przecież dopiero Maks wyszedł z jakiejś cholernej depresji po to tylko żebym teraz ja w nią wpadła :-( Nie potrafię nawet opisać tego co czuję, z jednej strony chce mi się wyć a z drugiej jestem tak strasznie zła że mogłabym się drzeć w niebo głosy :-( i do tego teraz 15 maja rocznica śmierci Hipka :placz:

Posted

Hippies, a wiadomo coś o tym guzie?
Wiem, jak to cholernie trudno, ale Ty masz być teraz twarda baba, za siebie i za Maksa! I w ogóle nie brać pod uwagę innych scenariuszy niż te z happy endem. Wszystko będzie dobrze, inaczej nie może być!

Posted

Zurdeńko kochana wszystko będzie wiadomo w piątek, ja dowiedziałam się tylko tyle że trzeba to jak najszybciej usunąć. Więc szybko ustaliłam termin kastracji. Pewnie wezmą to na histopatologię żeby dowiedzieć się co dalej. Wczoraj naczytałam się tyle w internecie że już głupia jestem. Pozostaje mi tylko modlić się o to żeby nie było przerzutów i żeby wycięto go w cholerę i bezpowrotnie no i najważniejszę żeby nie był to złośliwiec.

Posted

Hippies napisał(a):
To już jutro :placz:

Pamiętam :placz: o 18.00 będę trzymała mocno kciuki za Was ale Matruś - będzie wszystko dobrze, zobaczysz ;)

Posted

Agga jedzie razem z nami - więc nie bedę tam sama :multi:
Co do godziny zabiegu to może się odbyć wcześniej - wszystko zależy na którą dojedziemy. Zamierzam wyjechać z Niemodlina okolo 15 - zostawić koty w domu we Wrocku i myślę że na okolo 17 dojechać na zabieg.

Dziękuję Wam że jesteście z nami !!!