Akadna Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jaka niewinna minka!:loveu: Cudniasty :mdrmed: http://img509.imageshack.us/img509/8827/niemodlin200710202138ga4.jpg Quote
Hippies Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Zurdo - to jest dodatek do mebli (full opcja :cool3:), taki przyrząd do samoczyszczenia kurzu :diabloti: Dzisiaj byliśmy z Maksem w Opolu na spacerku z Arią, a oto kilka fotek dokumentujących owe wydarzenie: Powiem Wam, że Maks bardzo lubi kontakt z psami (szczeniaki, suki) chce się bawić, nie jest agresywny. Dzisiaj byliśmy pod schroniskiem w Opolu i myślałam że będzie się bał, że go tam zostawię, więc nie wchodziliśmy do środka. On tak strasznie chciał tam do nich wejść, chciał się z nimi pobawić, do tego stopnia że skakał łapami na ogrodzenie, potem pobawił się z Arią i tak strasznie się zmachał że podsypiał w autobusie. Prawie cały czas trzymał mi głowę na kolanach żebym go głaskała. Jak wróciliśmy do domu, po dniu emocji, od razu wskoczył do łóżka i zapadł w kamienny sen, tak jakby cieszył się, że jest w końcu u siebie, w swoim łóżeczku. Quote
Ziutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 No to Maksiu nam dzisiaj troszkę pobrykał z Arią......kochane psiaczki :loveu: P.S. Martusia....czy mnie wzrok myli czy masz nową fryzurkę :cool3: Quote
Hippies Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ziuta-23 napisał(a):Martusia....czy mnie wzrok myli czy masz nową fryzurkę :cool3: Zgadłaś :oops: nową ... całkiem nową ... :oops: Quote
Akadna Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 jakie szczęśliwe psiaki:loveu: http://images31.fotosik.pl/32/dfe4d6168593f622.jpg Quote
Agga Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Hippies']Wiesz Agga chyba troszeczkę przesadziłaś :cool3: ale cieszę się, że tak to widzisz ;) bo my strasznie ale to strasznie Cię polubiliśmy :diabloti: No i Maks kazał mi napisać, że następnym razem nie będzie Cię poganiał na autobus :diabloti: Ja w niczym nie przesadzam. Dobra trzymam go za słowo:cool3: A zdjęcia z zaprzyjaźniania piękne. Quote
Hippies Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Maks jest na sterydach :shake: ale powiem wam że w końcu widzę różnicę :crazyeye: Chodzi na 4 łapach :multi: za pięć dni zastrzyk ;) tzn ja mu będę dawać :diabloti: Quote
Ziutka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Bidula z tego naszego Maksia :shake: Mam nadzieję, że mu się całkiem to poprawi... To wszystko przez te udawanie kota...skakał po tych parapetach :evil_lol: i teraz taki tego efekt... Ehh...trzymaj się Maksiu....ze swoją pańcią nie zginiesz....a zastrzyków nawet nie poczujesz, że Ci daje :eviltong: Quote
Hippies Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Taki z niego cwaniak że wczoraj u weta mało kota nie wszamał :mad: prawie mi rękę wyrwał :angryy: Zawału dostałam jak to zobaczyłam :crazyeye: przecież w domu ma dwa :shake: Quote
Ziutka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Hippies napisał(a):Taki z niego cwaniak że wczoraj u weta mało kota nie wszamał :mad: prawie mi rękę wyrwał :angryy: Zawału dostałam jak to zobaczyłam :crazyeye: przecież w domu ma dwa :shake: Ale Selka i Kacper to są jego :loveu: koty.......a tamten to jakiś obcy się pałętał to coś myślała, że On wszystkie kocha :evil_lol: Quote
Hippies Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ziutka napisał(a):coś myślała, że On wszystkie kocha :evil_lol: No właśnie tak myślałam ;) Quote
Ziutka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Hippies napisał(a):No właśnie tak myślałam ;) No to teraz już wiesz....że jego miłość to Selka i Kacper.........inne to są fe :diabloti: Quote
florida_blue Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Moje Maksiątko kochane :) ciocia odwiedzi kiedyś... obiecuje :) Quote
Hippies Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 florida_blue napisał(a):Moje Maksiątko kochane :) ciocia odwiedzi kiedyś... obiecuje :) Ciocia Ty nie obiecuj !!! Tylko przyjedź !!! :mad: Quote
Ziutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 NO NIE ponad miesiąc czasu żadnych wieści o MAXIE MARTA :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Hippies Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Wiesz co ? Zawału dostałam :crazyeye: Postaram się powklejac fotki Maksa, teraz przyjeżdża do mnie na weekend michelle z TZ i diabełkiem więc będzie więcej fotek. A co u Maksa ? ... hmmmm ... Wyzdrowiała mu łapka :multi: Miał amstaffa Mikiego na wychowaniu przez dwa tygodnie :mad: Troszkę z tego powodu jest pokancerowany :diabloti: Ale poza tym wszystko ok. Trochę teskni za Mikim Quote
Ziutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Czemu zawału dostałaś :evil_lol: A co do Mikiego - to tam też żadnych wieści nie ma :mad: :mad: :mad: Quote
Hippies Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ziutka napisał(a):Czemu zawału dostałaś :evil_lol: A co do Mikiego - to tam też żadnych wieści nie ma :mad: :mad: :mad: Bo mnie tu straszysz :placz: A co do Mikiego to pisałam ostatnio przecież :razz: A tak serio oni nie mają internetu :-( Magda jest w trakcie zmiany pracy wiec tylko kom. mi pozostaje :-(. Ja też bym chciała zobaczyć jego nowe fotki. Po niedzieli zadzwonię i powiem żeby mi mms wysłali. Quote
Ziutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Hippies napisał(a):Bo mnie tu straszysz :placz: A co do Mikiego to pisałam ostatnio przecież :razz: A tak serio oni nie mają internetu :-( Magda jest w trakcie zmiany pracy wiec tylko kom. mi pozostaje :-(. Ja też bym chciała zobaczyć jego nowe fotki. Po niedzieli zadzwonię i powiem żeby mi mms wysłali. Ja Cię straszę :evil_lol:...a czym ciotka :eviltong: To czekam na foteczki Mikiego i Maxia oczywiście :loveu: Quote
Hippies Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Ziutka']NO NIE ponad miesiąc czasu żadnych wieści o MAXIE MARTA :mad: :mad: :mad: :mad: A właśnie tym ... :cry::smhair2::cry: Quote
Ziutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Hippies napisał(a):A właśnie tym ... :cry::smhair2::cry: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hippies Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Właśnie jedzie do mnie michelle04 z TZ i swoim diabełkiem :diabloti: Ciekawe jak zniosą to koty i Maks :mad: A my :cool3: my pewnie będziemy :beerchug: Niedługo relacja :eviltong: Quote
Ziutka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Hippies napisał(a):Właśnie jedzie do mnie michelle04 z TZ i swoim diabełkiem :diabloti: Ciekawe jak zniosą to koty i Maks :mad: A my :cool3: my pewnie będziemy :beerchug: Niedługo relacja :eviltong: To pozdrów serdecznie Michelle :loveu: I fotek dużo porób - inaczej nie chcę Cię widzieć na wątku :mad: :eviltong: Czekam na relejszyn z wizyty :multi: Quote
Hippies Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ale była impreza :diabloti: Maks śpiewał serenady :angryy: natomiast niunia chciała zapolować na koty i Maksa oczywiście :roll: ale za to była najgrzeczniejszym psem pod słońcem :razz: W Maksie odezwały się skłonności piłkarskie :diabloti: Jeszcze tak broniącego psa to ja nie widziałam, cały weekend męczył Piotrka - żeby z nim grał :evil_lol: w niedziele po południu zasnął jak kamień :evil_lol: Quote
Recommended Posts