Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zurdo - to jest dodatek do mebli (full opcja :cool3:), taki przyrząd do samoczyszczenia kurzu :diabloti:

Dzisiaj byliśmy z Maksem w Opolu na spacerku z Arią, a oto kilka fotek dokumentujących owe wydarzenie:

Powiem Wam, że Maks bardzo lubi kontakt z psami (szczeniaki, suki) chce się bawić, nie jest agresywny.

Dzisiaj byliśmy pod schroniskiem w Opolu i myślałam że będzie się bał, że go tam zostawię, więc nie wchodziliśmy do środka. On tak strasznie chciał tam do nich wejść, chciał się z nimi pobawić, do tego stopnia że skakał łapami na ogrodzenie, potem pobawił się z Arią i tak strasznie się zmachał że podsypiał w autobusie. Prawie cały czas trzymał mi głowę na kolanach żebym go głaskała. Jak wróciliśmy do domu, po dniu emocji, od razu wskoczył do łóżka i zapadł w kamienny sen, tak jakby cieszył się, że jest w końcu u siebie, w swoim łóżeczku.

Posted

No to Maksiu nam dzisiaj troszkę pobrykał z Arią......kochane psiaczki :loveu:

P.S. Martusia....czy mnie wzrok myli czy masz nową fryzurkę :cool3:

Posted

[quote name='Hippies']Wiesz Agga chyba troszeczkę przesadziłaś :cool3: ale cieszę się, że tak to widzisz ;) bo my strasznie ale to strasznie Cię polubiliśmy :diabloti:

No i Maks kazał mi napisać, że następnym razem nie będzie Cię poganiał na autobus :diabloti:

Ja w niczym nie przesadzam.

Dobra trzymam go za słowo:cool3:

A zdjęcia z zaprzyjaźniania piękne.

• 1 month later...
Posted

Maks jest na sterydach :shake: ale powiem wam że w końcu widzę różnicę :crazyeye: Chodzi na 4 łapach :multi: za pięć dni zastrzyk ;) tzn ja mu będę dawać :diabloti:

Posted

Bidula z tego naszego Maksia :shake:
Mam nadzieję, że mu się całkiem to poprawi...
To wszystko przez te udawanie kota...skakał po tych parapetach :evil_lol: i teraz taki tego efekt...
Ehh...trzymaj się Maksiu....ze swoją pańcią nie zginiesz....a zastrzyków nawet nie poczujesz, że Ci daje :eviltong:

Posted

Taki z niego cwaniak że wczoraj u weta mało kota nie wszamał :mad: prawie mi rękę wyrwał :angryy:
Zawału dostałam jak to zobaczyłam :crazyeye: przecież w domu ma dwa :shake:

Posted

Hippies napisał(a):
Taki z niego cwaniak że wczoraj u weta mało kota nie wszamał :mad: prawie mi rękę wyrwał :angryy:
Zawału dostałam jak to zobaczyłam :crazyeye: przecież w domu ma dwa :shake:

Ale Selka i Kacper to są jego :loveu: koty.......a tamten to jakiś obcy się pałętał to coś myślała, że On wszystkie kocha :evil_lol:

Posted

Hippies napisał(a):
No właśnie tak myślałam ;)

No to teraz już wiesz....że jego miłość to Selka i Kacper.........inne to są fe :diabloti:

• 1 month later...
Posted

Wiesz co ? Zawału dostałam :crazyeye:

Postaram się powklejac fotki Maksa, teraz przyjeżdża do mnie na weekend michelle z TZ i diabełkiem więc będzie więcej fotek.

A co u Maksa ? ... hmmmm ... Wyzdrowiała mu łapka :multi:
Miał amstaffa Mikiego na wychowaniu przez dwa tygodnie :mad:

Troszkę z tego powodu jest pokancerowany :diabloti:

Ale poza tym wszystko ok. Trochę teskni za Mikim

Posted

Ziutka napisał(a):
Czemu zawału dostałaś :evil_lol:

A co do Mikiego - to tam też żadnych wieści nie ma :mad: :mad: :mad:

Bo mnie tu straszysz :placz:

A co do Mikiego to pisałam ostatnio przecież :razz:
A tak serio oni nie mają internetu :-( Magda jest w trakcie zmiany pracy wiec tylko kom. mi pozostaje :-(. Ja też bym chciała zobaczyć jego nowe fotki. Po niedzieli zadzwonię i powiem żeby mi mms wysłali.

Posted

Hippies napisał(a):
Bo mnie tu straszysz :placz:

A co do Mikiego to pisałam ostatnio przecież :razz:
A tak serio oni nie mają internetu :-( Magda jest w trakcie zmiany pracy wiec tylko kom. mi pozostaje :-(. Ja też bym chciała zobaczyć jego nowe fotki. Po niedzieli zadzwonię i powiem żeby mi mms wysłali.

Ja Cię straszę :evil_lol:...a czym ciotka :eviltong:

To czekam na foteczki Mikiego i Maxia oczywiście :loveu:

Posted

Właśnie jedzie do mnie michelle04 z TZ i swoim diabełkiem :diabloti:

Ciekawe jak zniosą to koty i Maks :mad:

A my :cool3: my pewnie będziemy :beerchug:

Niedługo relacja :eviltong:

Posted

Hippies napisał(a):
Właśnie jedzie do mnie michelle04 z TZ i swoim diabełkiem :diabloti:

Ciekawe jak zniosą to koty i Maks :mad:

A my :cool3: my pewnie będziemy :beerchug:

Niedługo relacja :eviltong:

To pozdrów serdecznie Michelle :loveu:
I fotek dużo porób - inaczej nie chcę Cię widzieć na wątku :mad: :eviltong:

Czekam na relejszyn z wizyty :multi:

Posted

Ale była impreza :diabloti:
Maks śpiewał serenady :angryy: natomiast niunia chciała zapolować na koty i Maksa oczywiście :roll: ale za to była najgrzeczniejszym psem pod słońcem :razz:
W Maksie odezwały się skłonności piłkarskie :diabloti: Jeszcze tak broniącego psa to ja nie widziałam, cały weekend męczył Piotrka - żeby z nim grał :evil_lol: w niedziele po południu zasnął jak kamień :evil_lol: